Ρε 'συ, τι κανεις?????
Ρε 'συ, τι κανεις?????
Ρε 'συ, τι κανεις?????
Βρήκα ανεβατορι χωρίς ρεύμα γατάκια!Μόνο έτσι βάφει ο μάστορας
Συνεργείο είσαστε;;;
Είναι ο σύνδεσμος οριζόντια.Ο αλεξ @Alex37 και παππάς μαζί δεν πάνε......
Δεν ηθελε να πληρωσει αυτη κανονικα και τον αποζημιωνει οριζοντια, ο παπας τη μαλωνει γιατι δεν πηγαινε στο κατηχητικο.....Είναι ο σύνδεσμος οριζόντια.
Θυμάμαι ότι αυτή είναι καλή στο σοβατισμα.Δεν ηθελε να πληρωσει αυτη κανονικα και τον αποζημιωνει οριζοντια, ο παπας τη μαλωνει γιατι δεν πηγαινε στο κατηχητικο.....
Δεν ξερω, αλλος συνεργαζεται μαζι της....Θυμάμαι ότι αυτή είναι καλή στο σοβατισμα.
Ο συγχωρεμενος ο παππούς μου...μου έλεγε όταν ήμουν πιτσιρίκι ότι θα χρειαστώ στη ζωή μου έναν καλό λογιστή για να μαγειρεύει αριθμούς και έναν καλό παπά για να συγχωρεί τις μαλακίες μου.Το πρώτο το κράτησα το δεύτερο το άλλαξα σε...Ο αλεξ @Alex37 και παππάς δεν πάνε μαζί......
Ρε 'συ, ενα ενα τα λες, εσενα μαλωνει ο παπας????Ο συγχωρεμενος ο παππούς μου...μου έλεγε όταν ήμουν πιτσιρίκι ότι θα χρειαστώ στη ζωή μου έναν καλό λογιστή για να μαγειρεύει αριθμούς και έναν καλό παπά για να συγχωρεί τις μαλακίες μου.Το πρώτο το κράτησα το δεύτερο το άλλαξα σε...
View attachment 82563
Την Κυριακή στο μοναστήρι γρήγορα αντίχριστεΟ συγχωρεμενος ο παππούς μου...μου έλεγε όταν ήμουν πιτσιρίκι ότι θα χρειαστώ στη ζωή μου έναν καλό λογιστή για να μαγειρεύει αριθμούς και έναν καλό παπά για να συγχωρεί τις μαλακίες μου.Το πρώτο το κράτησα το δεύτερο το άλλαξα σε...
View attachment 82563
Εχει κανενα καλο καρτερι εκει????Την Κυριακή στο μοναστήρι γρήγορα αντίχριστε
Έχουμε να βάλουμε μάρμαρα?Την Κυριακή στο μοναστήρι γρήγορα αντίχριστε
Τα καλύτερα χωρίς πλάκαΕχει κανενα καλο καρτερι εκει????
Άμα απορταρει ο παπάς κάθομαι καρτέρι στο καμπαναριό να του πείς.Τα καλύτερα χωρίς πλάκα
Κερατεα ,μου είπε ο Παππουλης εκεί που είναι έλα και απο εδώ να ρίξεις καμία τφεκια δίκανο έχεις μου λέει βγάζουν καλές τουφεκιές
Είχα και εγώ στα νιάτα μου
Τφεκαει καλύτερα απο σένα μάλλον εσυ θα κανεις το απορτΆμα απορταρει ο παπάς κάθομαι καρτέρι στο καμπαναριό να του πείς.