Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εσύ μπορεί να το λες για αστείο, στην Ανατολική Αφρική όμως πριν πάρα πολύ καιρό είχε ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ δύο ίδιων γενετικά φυλών, δηλαδή ήταν η ίδια φυλή που κατοικούσε σε γειτονικές περιοχές. Οι Ακούγιου και οι Μασάι. Τον πόλεμο τον νίκησαν οι Μασάί και έτσι όλα τα ζώα ανήκαν σε αυτούς γιατί ήταν οι νικητές. Στους χαμένους Ακούγιου απαγορεύτηκε να κυνηγάνε και να καταναλώνουν κρέας αλλά μόνο φρούτα και λαχανικά που θεωρούνταν σκουπίδια. Έτσι οι Μασάι είχαν και μέχρι τώρα έχουν μία αυστηρά σαρκοφαγική δίαιτα, μόνο κρέας και γαλακτοκομικά, και οι Ακούγιου αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, δεν τρώνε ποτέ κρέας.
Για τους επιστήμονες είναι πολύ σημαντική αυτή η περίπτωση γιατί μπορούν να μελετήσουν δύο γενετικά ίδιους πληθυσμούς πως εξελίσσονται με μόνη διαφοροποίηση τη διατροφή τους. Μάντεψε τί βρήκαν. Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που μας λέει η προπαγάνδα.


 
Last edited:
ο ένας είναι δικτάτορας , ο άλλος ηγέτης δημοκρατικής χώρας ( και μιλάνε ανάλογα δημόσια )
Το πρόβλημα στις δημοκρατίες είναι ότι οι χαμένοι του κοινωνικοοικονομικού παιγνιδιού, θα θαυμάζουν πάντα δικτάτορες , μήπως ανατραπεί το status quo και βρεθούν κι αυτοί κερδισμένοι
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top