Τελικά την χτύπησε με το κοντάκι;Κάποιος να το καρφιτσώσει στο Beretta team να το καμαρώνουμε το παλικάρι.
Τελικά την χτύπησε με το κοντάκι;Κάποιος να το καρφιτσώσει στο Beretta team να το καμαρώνουμε το παλικάρι.
Ωχχχ...
Έχω δει video του συγκεκριμένου και σκορπάει θάνατο.Καλο τουφέκι και εννοείτε έχει berettaΟι μπενελακιδες παρακαλω να μην κοροιδευουν και χαχανιζουν, και οι μπερετες γυμναζουν τον κυνηγο....
παντως στην προκειμενη περιπτωση σαν ασχετως εκανε εδω,ελεος!!!!Έχω δει video του συγκεκριμένου και σκορπάει θάνατο.Καλο τουφέκι και εννοείτε έχει beretta![]()
Σκηνοθετημένο είναι.παντως στην προκειμενη περιπτωση σαν ασχετως εκανε εδω,ελεος!!!!
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Για πλάκα το έφτιαξε ... Το λέει εξάλλου και στην περιγραφή στο Youtube: "Αστείο βιντεακι με κυνήγι ζωντανού (τραυματισμενου ) θηράματος!"Σκηνοθετημένο είναι.
Ειναι θυληκη και τον εκανε να την τρεχει απο πισω ρεΈτσι πιστεύω κι εγώ. Για πλάκα το έφτιαξε ... Το λέει εξάλλου και στην περιγραφή στο Youtube: "Αστείο βιντεακι με κυνήγι ζωντανού (τραυματισμενου ) θηράματος!"
Τώρα, ως προς την "αισθητική" του συγκεκριμένου βίντεο, αν έπραξε καλώς ή κακώς, αν έπρεπε ή όχι, να το ανεβάσει, είναι άλλο θέμα ... Που είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες ... Αλλά, σε όλους μας έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά, κι άλλοτε έχουμε γελάσει, άλλοτε έχουμε ρίξει μπινελίκια και καντήλια ... Άτιμο πουλί η τσίχλα !!!![]()
Ναι, αυτό βλέπω και εγώ , είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο θήραμα εδώ, δεν είναι ωραίο να ανεβάζουν τέτοια βιντεάκια, και ότι και καλά δεν μπορεί να τον πιάσει και πάει και τον κυνηγάει στο σπίτιΈτσι πιστεύω κι εγώ. Για πλάκα το έφτιαξε ... Το λέει εξάλλου και στην περιγραφή στο Youtube: "Αστείο βιντεακι με κυνήγι ζωντανού (τραυματισμενου ) θηράματος!"
Τώρα, ως προς την "αισθητική" του συγκεκριμένου βίντεο, αν έπραξε καλώς ή κακώς, αν έπρεπε ή όχι, να το ανεβάσει, είναι άλλο θέμα ... Που είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες ... Αλλά, σε όλους μας έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά, κι άλλοτε έχουμε γελάσει, άλλοτε έχουμε ρίξει μπινελίκια και καντήλια ... Άτιμο πουλί η τσίχλα !!!![]()
Απαράδεκτος !Ναι, αυτό βλέπω και εγώ , είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο θήραμα εδώ, δεν είναι ωραίο να ανεβάζουν τέτοια βιντεάκια, και ότι και καλά δεν μπορεί να τον πιάσει και πάει και τον κυνηγάει στο σπίτιτου αλλουνου που υποτίθεται πρέπει να είναι 150 μέτρα μακριά.
Συμφωνω......είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο θήραμα εδώ...
Ντροπή το ανεβάζει κιολας αυτά βλέπουν και λένε βασανίζουν τα θηράματα.. οι κυνηγοίΟι μπενελακιδες παρακαλω να μην κοροιδευουν και χαχανιζουν, και οι μπερετες γυμναζουν τον κυνηγο....
Συμφωνω σε ολα.Καλόν είναι να μην ανεβαίνουν τέτοια βίντεο στο YouTube γιατί πολύ απλά αν τα δει κάποιος "ευαίσθητος" με "οικολογικά αισθήματα", θα ξεκινήσει το γνωστό γαϊτανάκι και θα κληθούμε για μια φορά ακόμα να εξηγήσουμε τα αυτονόητα (σαν κυνηγετική οικογένεια).
Και εγώ, αλλά όντας ήδη στο You Tube η ζημιά έχει γίνει.Συμφωνω σε ολα.
Καλο θα ειναι να διαγραφει και απο εδω.
Ας μην υπαρχει τουλαχιστον εδω.Και εγώ, αλλά όντας ήδη στο You Tube η ζημιά έχει γίνει.
και σίγουρα δεν είναι αστείο....Ας μην υπαρχει τουλαχιστον εδω.
Δεν ειναι αυτη η εικονα του κυνηγου.