Από τον Κήπο;Το μόνο ρεαλιστικό μέτρο για να εκτοξευθούν οι εμβολιασμοί σε όλες τις ηλικίες...
View attachment 29233
Από τον Κήπο;Το μόνο ρεαλιστικό μέτρο για να εκτοξευθούν οι εμβολιασμοί σε όλες τις ηλικίες...
View attachment 29233
Το λιγότερο ένα γιαούρτωμα! ΆΙ ΣΙΧΤΊΡ πιά!Αυτός είναι ο γιος του Καρβέλα και της Πάνια.
Μην ανησυχείς φίλε μου, άλλο ένα παρατράγουδο της Πάνιας είναι!. Επίπεδο λέμε.....Μαλλον αποφασισαν να το βγαλουν στο κλαρι ( να το κανουν γνωστο ) και πιστευω θα το καταφερουν!
Θελω να το παω λιγο παρακατω ομως...
Αυτοι οι δυο (γονεις) χρονια τωρα ζουν απο την μ@λ@κι@ που πουλανε και εμεις αγοραζουμε!
Αν εμεις δεν αγοραζαμε το προιον τους, αυτοι θα εψαχναν να βρουν δουλεια -αξιοπρεπη- σε εργοστασιο!
Αφου ομως ζουν πουλωντας σκατα, λογικο ειναι να θελουν να προωθησουν και τον απογονο....
Από τέτοια γονίδια τέτοιοι απόγονοι προκύπτουν. Ένας μελλοντικός κοκακιας , τίποτα αλλο. Το μόνο σάλιο που πρέπει να χαλάμε για το θέμα είναι για φτυσιμο.Αυτός είναι ο γιος του Καρβέλα και της Πάνια.
Έπρεπε να ήμουν δάσκαλος και να το είχα μαθητή το τσογλάνι.Αυτός είναι ο γιος του Καρβέλα και της Πάνια.
Aν ήταν οι μπάμιες από τον κήπο μου, θα προτιμούσα τις μπάμιες! Τι να φτουρισει το σουβλάκι εμπρός τους....Από τον Κήπο;
Ώρε ανωμαλία!!Aν ήταν οι μπάμιες από τον κήπο μου, θα προτιμούσα τις μπάμιες! Τι να φτουρισει το σουβλάκι εμπρός τους....
Δεν έγινε διευκρίνιση εάν οι μπάμιες θα είναι ορφανές ή με συνοδεία κρέατοςΏρε ανωμαλία!!
Μαλακίες...Μια τριπλέτα από Benelli με Λάμπρο τώρα να βάλει μυαλό και αν δεν... Μαστίγωμα και χοντρό αλάτι στον ήλιο.Δεν έγινε διευκρίνιση εάν οι μπάμιες θα είναι ορφανές ή με συνοδεία κρέατος
Εάν εννοεί ορφανές περνάει επιτόπου από φορουμοδικείο με πρόεδρο τον Κώστα από Καματερό-Κοτυλιο Αρκαδίας εάν την γλυτώσει με ισόβια τυχερός θα είναι
Έπρεπε να τον είχα εγώ και να ερχότανε η μάνα του για ενημέρωσηΈπρεπε να ήμουν δάσκαλος και να το είχα μαθητή το τσογλάνι.
Εγώ θα 'θελα να ήμουν μαθητής της μάνας του και συμμαθητής με τον πατέρα του.Έπρεπε να ήμουν δάσκαλος και να το είχα μαθητή το τσογλάνι.
Αν και το παραπάνω κακόγουστο μήνυμα φαίνεται να απευθύνεται στους εμβολιασμένους αντιεμβολιαστές (με βάση τους συνομωσιολόγους, ο εμβολιασμός αλλάζει το DNA), να ξέρετε ότι, μ’ αυτά τα χαζά που αφελώς αναπαράγετε για τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, όχι μόνο υποδαυλίζετε τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά, κυρίως, παγιώνετε το ακαταδίωκτο των υπευθύνων (ειδικών και μη) οι οποίο επιστρατεύουν κάθε μέσο ώστε να αποσπάσουν τη συναίνεση του ατόμου στις ιατρικές τους πράξεις.
Έχεις android ε;Αν και το παραπάνω κακόγουστο μήνυμα φαίνεται να απευθύνεται στους εμβολιασμένους αντιεμβολιαστές (με βάση τους συνομωσιολόγους, ο εμβολιασμός αλλάζει το DNA), να ξέρετε ότι, μ’ αυτά τα χαζά που αφελώς αναπαράγετε για τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, όχι μόνο υποδαυλίζετε τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά, κυρίως, παγιώνετε το ακαταδίωκτο των υπευθύνων (ειδικών και μη) οι οποίο επιστρατεύουν κάθε μέσο ώστε να αποσπάσουν τη συναίνεση του ατόμου στις ιατρικές τους πράξεις.
Καλημέρα, μια ερώτηση αν γνωρίζετε, οι αντιεμβολιαστές πιστεύουν ότι το DNA μας μπορεί να τροποποιηθεί και από τους ιούς ;Αν και το παραπάνω κακόγουστο μήνυμα φαίνεται να απευθύνεται στους εμβολιασμένους αντιεμβολιαστές (με βάση τους συνομωσιολόγους, ο εμβολιασμός αλλάζει το DNA), να ξέρετε ότι, μ’ αυτά τα χαζά που αφελώς αναπαράγετε για τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, όχι μόνο υποδαυλίζετε τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά, κυρίως, παγιώνετε το ακαταδίωκτο των υπευθύνων (ειδικών και μη) οι οποίο επιστρατεύουν κάθε μέσο ώστε να αποσπάσουν τη συναίνεση του ατόμου στις ιατρικές τους πράξεις.
Πατρίδα και εσύ άντε μπράβο.Γιατι πρεπει το dna να μεταλαχτει μεσω εμβολιου? Δε μπορει να τροποποιηθει μεσω τροφης, νερου, αερα (τοσα αεροπλανα περνανε και μας ψεκαζουν το γαμημενο).
Το φεβρουαριο κινδυνεψα απο κορονοιο, νοσηλευτικα στο ΓΝΧ για 1 εβδομαδα, μπηκα με οξυγονο 80. Τελικα τη σκαπουλαρα, εχω κανει το εμβολιο, ευτυχως ή δυστιχως δεν εχω βγαλει 2η ψωλη. Οταν ακουω για μεταλλαξεις, τροποποιηση dna και τα συναφη, μου αναβουν τα λαμπακια. Τραβατε καντε το εμβολιο μπας και σωθει κανενας γερακος, κανενας νεος με προβληματα και μην αναχαρασετε μαλακιες που ακουγονται και γραφονται στα μεσα ενημερωσης.