@PredatoZ Χρησταααακκκκκηηηηηηη δικιαααα σοοου παλιοπαιδοοοοοοο!!!!!
Ο φίλος μου ο Νιόνιος (Διονύσης) είναι βρε. Συνταξιούχος απο τα 35 ως τυφλός. Ένας απο τους τόσους ....κακότυχους της ...Ζάκυνθως. Κάπου 450, χτύπησε η τότε "πανδημια" στο άτυχο νησί (μονοεδρική εκλογική περιφέρεια ήταν).
Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, και εγώ, Επτανησιος είμαι. Αλλά, δυστυχώς, βλέπω!!!!Ο φίλος μου ο Νιόνιος (Διονύσης) είναι βρε. Συνταξιούχος απο τα 35 ως τυφλός. Ένας απο τους τόσους ....κακότυχους της ...Ζάκυνθως. Κάπου 450, χτύπησε η τότε "πανδημια" στο άτυχο νησί (μονοεδρική εκλογική περιφέρεια ήταν).
Απο σήμερα ο "φτωχός" είναι στα καρτέρια της φάσσας στην Μακεδονία. Εχει βάρδια -φυλάει τα καρτέρια με σκηνή, τον Σεπτέμβρη. Μετά θα πάει ο φίλος του Μάσος (Γερασιμος) και Πίπης (Σπυρος), επίσης Επτανήσιοι.
Ο Νιόνιος, θα γυρίσει να ...ξεκουραστει, και θα ξανά-ανεβεί μου είπε, με το νεο του οπλο, στις 28 Οκτωβρίου, για 1 μήνα.
Παρακαλώ, μην το κάνουμε θέμα....
Το ότι μοιάζει πολύ με τη "μακαρίτισσα" τη Μαρίκα το έχει προσέξει κανείς από σας ;;;; Ή εμένα είναι ιδέα μου ;;;Φοβάμαι πως το Μητσοτακόπουλο τη βρισκει μόνο με αυτό το δρακουμελιάρικο της μορφασμό...
View attachment 31798
Φαντασου να την εχεις στο κρεβατι και με την ιδια εκφραση,ενταση,κινηση και με αυτα τα χερια,να σου κραταει την " μπαγκετα"Φοβάμαι πως το Μητσοτακόπουλο τη βρισκει μόνο με αυτό το δρακουμελιάρικο της μορφασμό...
View attachment 31798
Πατρίδα συμφωνώ απόλυτα ...είσαι φυσικάρηςΤο ότι μοιάζει πολύ με τη "μακαρίτισσα" τη Μαρίκα το έχει προσέξει κανείς από σας ;;;; Ή εμένα είναι ιδέα μου ;;;
Πάντως εγώ βλέπω ομοιότητα κα-τα-πλη-κτι-κή !!!
Φαντάσου αυτή να θέλει σαν τρελή και το κουλοπαιδο να μην του σηκώνεται τι έχει να πάθει..Φαντασου να την εχεις στο κρεβατι και με την ιδια εκφραση,ενταση,κινηση και με αυτα τα χερια,να σου κραταει την " μπαγκετα"
Στην εκανε θρυψαλα
Εγώ στο "με αμοιβή" κόλλησα