Στην Αθήνα που έχει λιακάδα για ηλιοθεραπεία; τι να πούμε...Καμαρωστε κακοκαιρια που μας εκλεισε τα σχολεια! Αι σιχτιρ...
Eχει, αλλά πολλες φορες κάνει χιουμορ πανω σε πραγματα που είναι μόνο για κλάματα.....Πόσο χιούμορ έχει ο Έλληνας ρε μάγκες;
Με τέτοιο πρωθυπουργό μάλλον αστείρευτο .Πόσο χιούμορ έχει ο Έλληνας ρε μάγκες;
Ισχύει Τάσο! Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό κατά τη γνώμη μου αλλά ότι δεν κάνει κάτι για να τα διορθώσει. Πέθανε ένας άνθρωπος στην Εύβοια από πλημμύρα που ξέραμε ότι θα έρθει από το καλοκαίρι. Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να θίξω στο μήνυμα μου.Eχει, αλλά πολλες φορες κάνει χιουμορ πανω σε πραγματα που είναι μόνο για κλάματα.....
Δεν προνοεί κανείς, γιατί αν προνοήσει όταν πρέπει, θα θίξει συμφέροντα και θα χάσει ψήφους!Δεν προνοεί κανείς ενώ ξέρει γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρει η πιστεύει ότι δε γαμιεται αφού δε μπαίνει στο δικό μου κωλο ας μπει όπου θέλει να τω πω χοντρά και ήρθαμε στο διάταυτα τι κάνει βρέχει απαγόρευση κυκλοφοριας χιονίζει το ίδιο πολύ ζέστη το ίδιο μακριά από τα βουνά ευτυχώς που δεν είμαστε υπεράριθμοι σαν τους Κινέζους γιατί θα λέγε από τη γυναίκα χωριστά μαζί μόνο όταν είναι αδιαθετη που δε μένει έγκυος έτσι έχει το έργο όταν επιλέγεις 300 άχρηστους για να κάνουν κουμάντο κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε όλοι πολύ προσεκτικοί στο τι ψηφίζουμε.
Κατά τον Mark Twain η εσωτερική πηγή του χιούμορ δεν είναι η χαρά αλλά η λύπη.Πόσο χιούμορ έχει ο Έλληνας ρε μάγκες;
Καλά τα λέει αν και δεν κατάλαβα τίποτα.χαχαΔείτε πως ο Ρινελα ξεβρακωνει έναν βιγκαν αντικυνηγο.
ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΝ σε περίπτωσιν νέας πυροδοτήσεως, εάν κι εφόσον είχε παραμείνει μέσα εις τον αυλόν η τάπα σφηνωμένην...!!!Η τάπα είχε μείνει στον κώνο προσαρμογής και αναγκάστηκα να τη βγάλω με βέργα