Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε Χρήστο είσαι ΛΑΘΟΣ. Η ανάρτηση σου δεν ταιριάζει ουτε με το ήθος που θελουμε να εκπέμπει το HL αλλά ουτε με τους όρους στους οποίους εχεις και εσυ συμφωνήσει με την εγγραφή σου.
Άλλο το αστείο και άλλο η βρισιά και η προσβολή.
Δεν τον ξέρω το κύριο, αλλά αν δεν εξασκεί καλά τα καθηκοντά του όταν θα έχει εκλογές να βάλουμε υποψηφιότητα Εμείς.
Μεχρι τοτε κριτική, παράπονα, προτάσεις, διαμαρτυρίες ΝΑΙ. Αλλά οχι τέτοια. Πολύ φιλικά και μόνο για λόγους αρχής η παρέμβασή μου και η φιλική συμβουλή μου, οχι στοχευμένη σε εσένα που εκτιμώ για την συμμετοχή σου εδώ, αλλά επειδή έχουν εμφανιστεί πολλές παρόμοιες αναρτήσεις σχετικες με τα μέτρα κατα την πανδημία χωρίς να "κατέβουν".
Εδω πρεπει ΟΛΟΙ μας μα αυτοσυγκρατηθούμε και να μην περιμένουμε τους Εθελοντές Διαχειριστές να κάνουν λογοκρισία, αν δεν τους "αρέσουν" τα σχόλια μας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Και φυσικά απο καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Last edited:
Φιλε Χρήστο είσαι ΛΑΘΟΣ. Η ανάρτηση σου δεν ταιριάζει ουτε με το ήθος που θελουμε να εκπέμπει το HL αλλά ουτε με τους όρους στους οποίους εχεις και εσυ συμφωνήσει με την εγγραφή σου.
Άλλο το αστείο και άλλο η βρισιά και η προσβολή.
Δεν τον ξέρω το κύριο, αλλά αν δεν εξασκεί καλά τα καθηκοντά του όταν θα έχει εκλογές να βάλουμε υποψηφιότητα Εμείς.
Μεχρι τοτε κριτική, παράπονα, προτάσεις, διαμαρτυρίες ΝΑΙ. Αλλά οχι τέτοια. Πολύ φιλικά και μόνο για λόγους αρχής η παρέμβασή μου και η φιλική συμβουλή μου, οχι στοχευμένη σε εσένα που εκτιμώ για την συμμετοχή σου εδώ, αλλά επειδή έχουν εμφανιστεί πολλές παρόμοιες αναρτήσεις σχετικες με τα μέτρα κατα την πανδημία χωρίς να "κατέβουν".
Εδω πρεπει ΟΛΟΙ μας μα αυτοσυγκρατηθούμε και να μην περιμένουμε τους Εθελοντές Διαχειριστές να κάνουν λογοκρισία, αν δεν τους "αρέσουν" τα σχόλια μας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Και φυσικά απο καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Κάθε άλλο. Ειναι μια αστεια φωτογραφια αναρτημενη στην αντιστοιχη θεματικη ενοτητα "αστεια-περιεργα-ενδειαφεροντα βιντεο και φωτο".

Καλή χρονιά είπαμε; View attachment 38934
Μαλάκυνση
εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφαλικού ιστού, η οποία παρουσιάζεται στην τρίτη ηλικία και οφείλεται είτε σε αγγειακάπροβλήματα που νεκρώνουν περιοχές του εγκεφάλου είτε σε άλλα αίτια

Σκληρή αρωστεια. Έχω δει κάποιον και μόνο την συμπάθεια μου είχε, δεν νομίζω ότι πάσχει από κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα μας περνάει από το ποτάμι αβρεχτους, μας πουλαει και μας αγοράζει σε καλες τιμες.

Μου θυμισατε την ατάκα που μου έλεγε οπλουργος παλιός που έχει εγκαταλείψει πλέον επειδή καθόμασταν ώρες και συζητούσαμε όταν έφευγα .Ρε κωλοπαιδο σου εύχομαι να πας να γαμηθεις με την ωραιότερη γειτόνισσα σου καλή του ώρα είδα και έμαθα πολλά κάνοντας παρέα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πάνω στα όπλα και άκουσα πολλά και για τεχνίτες παλιούς και νέους των όπλων .Ωραίες αναμνήσεις.

271135690_1205913693150897_4039775076028174165_n.jpg

Ήταν δύο Αλβανοί στην Ομόνοια και λέει ο ένας:Κοίτα ρε πούστη μου.Γεμίσαμε Πακιστανούς!
Πολύ παλιό ανέκδοτο,που έγινε πραγματικότητα.

View attachment 39050
Φωτογραφία, από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,στο Σύνταγμα.
Πριν μερικά χρόνια πηγαίναν και κάποιες γυναίκες.Τώρα? σαλάμ αλέκουμ ?

Status
Not open for further replies.
Back