Που το βρήκε καλό αλλά αργό για γάμους και οδομαχίες μια χαρά είναι
Οχι ρε φιλε. Να γυρνάμε το καλοκαίρι με αντιοφικές γκέτες ή ψηλά άρβυλα???Φίδι είναι η ρουφιανα.
Αυτές είναι οι γνωστές χειροποπίδες η κωλοβομβίδες...
...εγώ τα Χακιά ούτε που τα σιμώνω...άντε κανά Λιμενικό το πολύ...που είναι και του κλάδου...Αυτές είναι οι γνωστές χειροποπίδες η κωλοβομβίδες...
Και φαντάσου να είναι παγιδευμενος ένας τέτοιος κωλος?? Ρισκάρεις??? Χαχαχα
Αν είσαι πυροτεχνουργός !!!Αυτές είναι οι γνωστές χειροποπίδες η κωλοβομβίδες...
Και φαντάσου να είναι παγιδευμενος ένας τέτοιος κωλος?? Ρισκάρεις??? Χαχαχα
...παιδια συγνωμη κατι συμβαινει και με φωναζουνε να ανεβω αμεσως στη γεφυρα...οταν μπορεσω , αν μπορεσω τα ξαναλεμε...Ο Καπετάνιος να ανέβει επειγόντως στην γέφυρα.....View attachment 43610
Θα απασφσλισω εγώ καλύτερα μαζί της και τρελός παρά μοναχός μου και λογικός κάτι τέτοιο είδε ο στρατός και τραγούδησε το ασμα
Καπετάνιε…ζωηρώς μας βγήκες. Δεν πιστεύω να μπενει στο φόρουμ η καπετάν ίσα γιατί προβλέπω να δοκιμάζει την s4 στο πετσί σου....εγώ τα Χακιά ούτε που τα σιμώνω...άντε κανά Λιμενικό το πολύ...που είναι και του κλάδου...
Και δεν σε σώζει ούτε η υγρασία της θάλασσας από δαυτηνΚαπετάνιε…ζωηρώς μας βγήκες. Δεν πιστεύω να μπενει στο φόρουμ η καπετάν ίσα γιατί προβλέπω να δοκιμάζει την s4 στο πετσί σου.
Έτσι βλέπεις τον πρώτο μηχανικό έχοντας 3 μήνες να πιάσεις λιμανιΟ Καπετάνιος να ανέβει επειγόντως στην γέφυρα.....View attachment 43610
Καπετάνιε…ζωηρώς μας βγήκες. Δεν πιστεύω να μπενει στο φόρουμ η καπετάν ίσα γιατί προβλέπω να δοκιμάζει την s4 στο πετσί σου.
...από τα λόγια μέχρι τα καμώματα...οι σύζυγοι (και των δυο φύλων)....από τους σοβαρούς/ες να φοβούνται!!!Και δεν σε σώζει ούτε η υγρασία της θάλασσας από δαυτην
...ρε μάντης είσαι? αυτός ήταν!!! ... μ' έπαιρνε και βούιζε λέει...το κουφάλογο!!!....και έκανε ανακοίνωση από τη γέφυρα ρε!!!...του πα μη ξαναπιάσει το μικρόφωνο αυτό , μην το ξαναπιάσει, γιατί άντε...Έτσι βλέπεις τον πρώτο μηχανικό έχοντας 3 μήνες να πιάσεις λιμανι