Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απίστευτα μαρτυρικός θάνατος, ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ χωρίς να πιαστεί η ψυχή μου....
Τα παιδιά που γελάνε από κάτω φαντάζομαι δεν είδαν το βίντεο...
Ο μονος τροπος να μπαινα εκει μεσα θα ηταν να χε εγξλωβιστει καποιος δικος μου( πτου πτου πτου και ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ)
Δεν μπορω να καταλαβω ουτε τον λογο ουτε τι προσφερει!!!
Κατ αρχην δεν ξερεις εαν μπορεις να περασεις απο παντου ερπιν
Δευτερον δεν μπορεις να πας πισω
Αν σφηνωσεις δεν μπορεις να καλεσεις κανεναν
Πεθαινεις μαρτυρικα

Αλλο η αδρεναλινη και αλλο η μαλακια!

Ο μονος τροπος να μπαινα εκει μεσα θα ηταν να χε εγξλωβιστει καποιος δικος μου( πτου πτου πτου και ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ)
Δεν μπορω να καταλαβω ουτε τον λογο ουτε τι προσφερει!!!
Κατ αρχην δεν ξερεις εαν μπορεις να περασεις απο παντου ερπιν
Δευτερον δεν μπορεις να πας πισω
Αν σφηνωσεις δεν μπορεις να καλεσεις κανεναν
Πεθαινεις μαρτυρικα

Αλλο η αδρεναλινη και αλλο η μαλακια!
Άλλοι κάνουν δελταπλανο και παραπέντε.

Οι σπηλαιοκαταδύσεις ειδικά σε μεγάλα βάθη είναι από τα πιο επικίνδυνα "σπορ".
Η σπήλαιο κατάδυση έχει λιγότερη επικυνδυνοτητα Βασίλη από αυτό το βιντεάκι πιο πάνω βέβαια δεν παύει και αυτή να βρίσκεται στα πιο επικίνδυνα σπορ

Χειρότερος θάνατος από την ασφυξία και την κρίση πανικού που μπορεί να επέλθει πριν δεν υπάρχει.Ειναι ο λόγος που δεν επιτρέπεται να φας και ζώο που έχει πεθάνει με τέτοιο τρόπο οι τοξίνες που εκκρίνονται στο σώμα από τέτοιους θανάτους χαλούν την ποιότητα κρέατος.

Ένας που ξεκινούσε την αναρρίχηση σε κατσάβραχα μου μιλούσε μια μέρα για τον εξοπλισμό του και τις ασφάλειες που προσφέρει.
Μόλις τελείωσε του λέω "εγώ δεν εμπιστεύομαι την ζωή μου σε ένα σχοινί, αν δεν υπάρχει ανάγκη".
Μετά από κάνα τρίμηνο σταμάτησε και τα πούλησε όλα. Αχαχαχ

Ένας που ξεκινούσε την αναρρίχηση σε κατσάβραχα μου μιλούσε μια μέρα για τον εξοπλισμό του και τις ασφάλειες που προσφέρει.
Μόλις τελείωσε του λέω "εγώ δεν εμπιστεύομαι την ζωή μου σε ένα σχοινί, αν δεν υπάρχει ανάγκη".
Μετά από κάνα τρίμηνο σταμάτησε και τα πούλησε όλα. Αχαχαχ
...δεν είχα καμία αμφιβολία!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Η σπήλαιο κατάδυση έχει λιγότερη επικυνδυνοτητα Βασίλη από αυτό το βιντεάκι πιο πάνω βέβαια δεν παύει και αυτή να βρίσκεται στα πιο επικίνδυνα σπορ
Στο όλο δράμα των σπηλιών, ας προσθέσουμε και το ότι δεν έχει αέρα αλλά στηρίζεσαι σε εξοπλισμό για να αναπνέεις.

Στο όλο δράμα των σπηλιών, ας προσθέσουμε και το ότι δεν έχει αέρα αλλά στηρίζεσαι σε εξοπλισμό για να αναπνέεις.

Σίγουρα αλλά υπολογίζεις τον αέρα σου και ο πρώτος δένει σχοινιά για την επιστροφή και εάν κανείς λάθος μόνο την πατάς άσε που αποκαλείται να σφηνώσεις

Μην το ειδείς, εάν είσαι κλειστοφοβικός!!! www.youtube.com/watch?v=d4rU_ZzJihk
Εκεί που μπαίνουν αυτοί αν το βράδυ φας λίγο πρόβατο παραπάνω σφηνώσες άσε που πρέπει να έχεις καθαρτικό σε περιπτωση που σφηνωσεις μήπως το ρουφήξεις και αδειάσεις τα έντερα και ξεγλυστρισεις .Ωραίο είναι αλλά για να το βλέπω άμα με τρώει ο κωλος μου να ψοφισω στη φύση θα είναι με το σκυλί και το ντουφέκι σε ένα βουνό για να αγναντεύω όχι σε τρύπα εκτός και αν ειναι αυτή της Κοκκινοσκουφίτσας πιο πάνω.

Status
Not open for further replies.
Back