Λες γι'αυτό πάνε όλες και υιοθετούν μαυρακια.
Λες γι'αυτό πάνε όλες και υιοθετούν μαυρακια.
Ο μονος τροπος να μπαινα εκει μεσα θα ηταν να χε εγξλωβιστει καποιος δικος μου( πτου πτου πτου και ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ)Απίστευτα μαρτυρικός θάνατος, ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ χωρίς να πιαστεί η ψυχή μου....
Τα παιδιά που γελάνε από κάτω φαντάζομαι δεν είδαν το βίντεο...
Άλλοι κάνουν δελταπλανο και παραπέντε.Ο μονος τροπος να μπαινα εκει μεσα θα ηταν να χε εγξλωβιστει καποιος δικος μου( πτου πτου πτου και ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ)
Δεν μπορω να καταλαβω ουτε τον λογο ουτε τι προσφερει!!!
Κατ αρχην δεν ξερεις εαν μπορεις να περασεις απο παντου ερπιν
Δευτερον δεν μπορεις να πας πισω
Αν σφηνωσεις δεν μπορεις να καλεσεις κανεναν
Πεθαινεις μαρτυρικα
Αλλο η αδρεναλινη και αλλο η μαλακια!
Η σπήλαιο κατάδυση έχει λιγότερη επικυνδυνοτητα Βασίλη από αυτό το βιντεάκι πιο πάνω βέβαια δεν παύει και αυτή να βρίσκεται στα πιο επικίνδυνα σπορΟι σπηλαιοκαταδύσεις ειδικά σε μεγάλα βάθη είναι από τα πιο επικίνδυνα "σπορ".
Δεν ξερω τι ειναι αυταΆλλοι κάνουν δελταπλανο και παραπέντε.
...δεν είχα καμία αμφιβολία!!!Ένας που ξεκινούσε την αναρρίχηση σε κατσάβραχα μου μιλούσε μια μέρα για τον εξοπλισμό του και τις ασφάλειες που προσφέρει.
Μόλις τελείωσε του λέω "εγώ δεν εμπιστεύομαι την ζωή μου σε ένα σχοινί, αν δεν υπάρχει ανάγκη".
Μετά από κάνα τρίμηνο σταμάτησε και τα πούλησε όλα. Αχαχαχ
Στο όλο δράμα των σπηλιών, ας προσθέσουμε και το ότι δεν έχει αέρα αλλά στηρίζεσαι σε εξοπλισμό για να αναπνέεις.Η σπήλαιο κατάδυση έχει λιγότερη επικυνδυνοτητα Βασίλη από αυτό το βιντεάκι πιο πάνω βέβαια δεν παύει και αυτή να βρίσκεται στα πιο επικίνδυνα σπορ
Θρέψε λύκο το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι
ΝικολαεΜα... αυτηνής τηθ αρέθει να την... "τρώει" ο "λύκος" Bill...!!! Τηθ αρέθει πολύ...!!! Πάρα πολύ...!!! Ο "μαύρος λύκος"...!!!
Σίγουρα αλλά υπολογίζεις τον αέρα σου και ο πρώτος δένει σχοινιά για την επιστροφή και εάν κανείς λάθος μόνο την πατάς άσε που αποκαλείται να σφηνώσειςΣτο όλο δράμα των σπηλιών, ας προσθέσουμε και το ότι δεν έχει αέρα αλλά στηρίζεσαι σε εξοπλισμό για να αναπνέεις.
Αυτή είναι η κοκκινορουφηχτρα θαλασσινέ!Να και η Κοκκινοσκουφίτσα!!!...βρε πως μεγάλωσε έτσι....βρε παιδί μου!!!
Θα σκοτώσω το κακό το λύκο για να την φάει ο καλός ο ΓιάννηςΝα και η Κοκκινοσκουφίτσα!!!...βρε πως μεγάλωσε έτσι....βρε παιδί μου!!!
...το δικαιούσαι ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ!!!...Θα σκοτώσω το κακό το λύκο για να την φάει ο καλός ο Γιάννης
Εκεί που μπαίνουν αυτοί αν το βράδυ φας λίγο πρόβατο παραπάνω σφηνώσες άσε που πρέπει να έχεις καθαρτικό σε περιπτωση που σφηνωσεις μήπως το ρουφήξεις και αδειάσεις τα έντερα και ξεγλυστρισεις .Ωραίο είναι αλλά για να το βλέπω άμα με τρώει ο κωλος μου να ψοφισω στη φύση θα είναι με το σκυλί και το ντουφέκι σε ένα βουνό για να αγναντεύω όχι σε τρύπα εκτός και αν ειναι αυτή της Κοκκινοσκουφίτσας πιο πάνω.Μην το ειδείς, εάν είσαι κλειστοφοβικός!!! www.youtube.com/watch?v=d4rU_ZzJihk