Και νακανε ενα μπραφ η αγκυρα, παει ο παππους παει και το εγγονι. Γιατι μηχανηματα ειναι, φρενα εχουν, πολλες φορες αστοχουν και ποτε δεν ξερεις ποτε!!!....αξίζει να το δείτε φίλοι μου! ...δεν είναι αυτο που νομίζετε αρχικά!
Γιάννη μου Καλησπέρα!Και νακανε ενα μπραφ η αγκυρα, παει ο παππους παει και το εγγονι. Γιατι μηχανηματα ειναι, φρενα εχουν, πολλες φορες αστοχουν και ποτε δεν ξερεις ποτε!!!
Ενα ωραιο θεαμα, αλλα να το βλεπεις απο αποσταση. Η αγνοια πολλες φορες, μας βαζει σε μπελαδες.Γιάννη μου Καλησπέρα!
Πολλά συμβαίνουν στα πλοία, στη συγκεκριμένη περίπτωση κακώς και πήγε ο Παπούς εκεί και κακώς που τον αφήσανε ....
Βέβαια η άγκυρα λασκάριζε με το gear(με τον οδοντωτό τροχό, με γρανάζια μεγάλα) που έχει στάρτ στοπ δεν λασκάριζε με το φρένο, και αν είχαν πρόβλημα δεν θα το τολμούσανε.....δεν τους δικαιολογώ κουβεντιάζω....
Και απουσιάζει και το Λ.Σ, να επιληφθεί της καταστάσεως , θα πίνανε 'κανα φραπέ...η ήταν εκεί δεν είδα?
...το ίδιο θέαμα καθημερινά στην ακτοπλοΐα, ειδικά τους θερινούς μήνες, νταλίκες, Ι.Χ, επιβάτες, έμπα-έβγα αχταρμάς, ο Άγιος Νικόλας βοηθά, δε θωρείς?...εμένα που είναι η δουλειά μου βγάζω μάτια και στον κ@λο!Ενα ωραιο θεαμα, αλλα να το βλεπεις απο αποσταση. Η αγνοια πολλες φορες, μας βαζει σε μπελαδες.
Ένα μάτι αλλά γουρλωμένο ?...εμένα που είναι η δουλειά μου βγάζω μάτια και στον κ@λο!
...ε' κι αυτο κάνει!...εγώ το πα κατά την παροιμία!Ένα μάτι αλλά γουρλωμένο ?
Εντάξει δεν έχει και βενζινάδικο κάπτεν μου!!!
...δεν λέω!...αλλα και το σουβλάκι έχει κι αυτο παράδες!...είδες πολλά να κλείνουνε, όλο ανοίγουνε...θα παραγγέλνεις κι' ένα κοτοπουλάκι ψητό άνευ τιμήματος θα μασουλάς 'κανα μπουτάκι, και απ' τ' αλλα η κόρη του πεθερού!...κουτέ!!!Εντάξει δεν έχει και βενζινάδικο κάπτεν μου!!!
Στα Υ.Γ, που δεν έβαλες εδώ, πετάς και τις σποντίτσες σου!!!...δεν λέω!...αλλα και το σουβλάκι έχει κι αυτο παράδες!...είδες πολλά να κλείνουνε, όλο ανοίγουνε...θα παραγγέλνεις κι' ένα κοτοπουλάκι ψητό άνευ τιμήματος θα μασουλάς 'κανα μπουτάκι, και απ' τ' αλλα η κόρη του πεθερού!...κουτέ!!!
...και να σου πω καλύτερες οι σουβλατζούδες , ξέρουνε από φωτιές! ...οι βενζινούδες νομίζουνε πως έχουνε πατέρα τον Ωνάση!Εντάξει δεν έχει και βενζινάδικο κάπτεν μου!!!
...ρε μπας και 'χεις καμιά βενζινού? ωχ!Στα Υ.Γ, που δεν έβαλες εδώ, πετάς και τις σποντίτσες σου!!!
Πάντα φιλικά, Χρήστος.
(Πάντα φιλικά, με την καλή έννοια.)
Μια χείρα δεξιά έχει με 5 ορφανά...ρε μπας και 'χεις καμιά βενζινού? ωχ!
...σου το λέω οτι θα καλοπαντρευτεί αυτός, να μου το θυμηθείς... ...σοβαρά μιλάω!Μια χείρα δεξιά έχει με 5 ορφανά
Μπα...Άμα βρεί υγρασία χαμηλά αυτός θα ξεχάσει το σασί και το Ε9 ταυτόχρονα....σου το λέω οτι θα καλοπαντρευτεί αυτός, να μου το θυμηθείς... ...σοβαρά μιλάω!