Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
....αξίζει να το δείτε φίλοι μου! :) ...δεν είναι αυτο που νομίζετε αρχικά!;)

Και νακανε ενα μπραφ η αγκυρα, παει ο παππους παει και το εγγονι. Γιατι μηχανηματα ειναι, φρενα εχουν, πολλες φορες αστοχουν και ποτε δεν ξερεις ποτε!!!

Και νακανε ενα μπραφ η αγκυρα, παει ο παππους παει και το εγγονι. Γιατι μηχανηματα ειναι, φρενα εχουν, πολλες φορες αστοχουν και ποτε δεν ξερεις ποτε!!!
Γιάννη μου Καλησπέρα!:)

Πολλά συμβαίνουν στα πλοία, στη συγκεκριμένη περίπτωση κακώς και πήγε ο Παπούς εκεί και κακώς που τον αφήσανε ....

Βέβαια η άγκυρα λασκάριζε με το gear(με τον οδοντωτό τροχό, με γρανάζια μεγάλα) που έχει στάρτ-στόπ δεν λασκάριζε με το φρένο, και αν είχαν πρόβλημα δεν θα το τολμούσανε.....δεν τους δικαιολογώ κουβεντιάζω....

Και απουσιάζει και το Λ.Σ, να επιληφθεί της καταστάσεως , θα πίνανε 'κανα φραπέ...η ήταν εκεί δεν είδα? ;)

Γιάννη μου Καλησπέρα!:)

Πολλά συμβαίνουν στα πλοία, στη συγκεκριμένη περίπτωση κακώς και πήγε ο Παπούς εκεί και κακώς που τον αφήσανε ....

Βέβαια η άγκυρα λασκάριζε με το gear(με τον οδοντωτό τροχό, με γρανάζια μεγάλα) που έχει στάρτ στοπ δεν λασκάριζε με το φρένο, και αν είχαν πρόβλημα δεν θα το τολμούσανε.....δεν τους δικαιολογώ κουβεντιάζω....

Και απουσιάζει και το Λ.Σ, να επιληφθεί της καταστάσεως , θα πίνανε 'κανα φραπέ...η ήταν εκεί δεν είδα? ;)
Ενα ωραιο θεαμα, αλλα να το βλεπεις απο αποσταση. Η αγνοια πολλες φορες, μας βαζει σε μπελαδες.

Ενα ωραιο θεαμα, αλλα να το βλεπεις απο αποσταση. Η αγνοια πολλες φορες, μας βαζει σε μπελαδες.
...το ίδιο θέαμα καθημερινά στην ακτοπλοΐα, ειδικά τους θερινούς μήνες, νταλίκες, Ι.Χ, επιβάτες, έμπα-έβγα αχταρμάς, ο Άγιος Νικόλας βοηθά, δε θωρείς?...εμένα που είναι η δουλειά μου βγάζω μάτια και στον κ@λο!;).sarcastic.

ersitogia_boat.jpg

Βαπόρι , κάνω κάποιον​

Κάνω κάποιον βαπόρι, σημαίνει τον φέρνω εκτός εαυτού, τον εκνευρίζω, τον μπριζάρω. Βαπόρι, κατά κυριολεξία, είναι το ατμοκίνητο καράβι (από το αγγλικό vapor που σημαίνει ατμός). Επομένως, ο όρος συνδέεται με την πίεση του ατμού που χρησιμοποιείτο στις ατμομηχανές...

π.χ. λέμε , θα σου τον κάνω εγώ βαπόρι!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Εντάξει δεν έχει και βενζινάδικο κάπτεν μου!!! .yelling.
...δεν λέω!...αλλα και το σουβλάκι έχει κι αυτο παράδες!...είδες πολλά να κλείνουνε, όλο ανοίγουνε...θα παραγγέλνεις κι' ένα κοτοπουλάκι ψητό άνευ τιμήματος θα μασουλάς 'κανα μπουτάκι, και απ' τ' αλλα η κόρη του πεθερού!...κουτέ!!!;).sarcastic.

...δεν λέω!...αλλα και το σουβλάκι έχει κι αυτο παράδες!...είδες πολλά να κλείνουνε, όλο ανοίγουνε...θα παραγγέλνεις κι' ένα κοτοπουλάκι ψητό άνευ τιμήματος θα μασουλάς 'κανα μπουτάκι, και απ' τ' αλλα η κόρη του πεθερού!...κουτέ!!!;).sarcastic.
Στα Υ.Γ, που δεν έβαλες εδώ, πετάς και τις σποντίτσες σου!!!.yel.
Πάντα φιλικά, Χρήστος.
(Πάντα φιλικά, με την καλή έννοια.) ;)

Status
Not open for further replies.
Back