Ο Τζερόνιμο όρθιος.Βαρύ το αρνάκι ?
Το κανει ψαρι...Ο Τζερόνιμο όρθιος.Βαρύ το αρνάκι ?
Καμία σχέση.Ο ασυρματιστής πρέπει να πιάνει σήμα πάντα.Ο Τζερόνιμο όρθιος.Βαρύ το αρνάκι ?
Μην σου κάνει εντύπωση Χρυσανθε, όταν ο άλλος έχει να χαλάσει 10.000 ευρώ για ένα μπανάκι στη θάλασσα, vip κρεβατάκι, ποτά κλπ ( το νούμερο το έχω δει με τα μάτια μου δεν είναι φανταστικό) τότε γιατί να μην το χρεώσει ο μαγαζατορας 2500 χιλιάδες το VIP κρεβατάκι; Οι τιμές είναι γνωστές από πριν έτσι, μην φανταστείτε ότι εξαπάτησε κάποιος, κάποιον άλλο .Μου λεει πριν απο λιγο καποιος οτι πηγε μια πελατισσα του Μυκονο και του ειπε οτι
ηταν το σετ κρεβατακια - ομπρελλα 2.500 την μερα αλλα αυτο ηταν το φτηνο πακετο
Υπηρχε και με 6000
Απαντηση που εδωσα
Οσο υπαρχουν ριφια θα υπαρχουν και κασαπηδες!!!
Δεν ξερω εαν ειναι αληθεια ολα αυτα πραγματικα ομως μου φαινεται άπιστευτο αν καποιος δινει αυτα τα χρηματα για κρεβατακι και ομπρελλα ακομη και αν ειναι ζαμπλουτος!!!
Για αυτο ολες λυσσανε να πανε εκει να δυκτιωθουν , να γλυψουν κανα......κοκκαλακι...Μην σου κάνει εντύπωση Χρυσανθε, όταν ο άλλος έχει να χαλάσει 10.000 ευρώ για ένα μπανάκι στη θάλασσα, vip κρεβατάκι, ποτά κλπ ( το νούμερο το έχω δει με τα μάτια μου δεν είναι φανταστικό) τότε γιατί να μην το χρεώσει ο μαγαζατορας 2500 χιλιάδες το VIP κρεβατάκι; Οι τιμές είναι γνωστές από πριν έτσι, μην φανταστείτε ότι εξαπάτησε κάποιος, κάποιον άλλο .
Αυτόν που σχολίασε μπορεί να τον έχω κ σόι
..ρε φίλε, σαλάτα προσφέρει το κορίτσι , δεν κάνει κονσομασιόν!...βάστα...Γεια σου κάπτεν, πρόσεχε τι ανεβάζεις πλέον γιατί θα σε περιλάβουν οι γυναίκες εκεί και ουαί και αλιμονό σου!
Μια φορά κ ένα καιρό αυτόάσε που δεν έπαιζε διάλειμμα ...από την αυγή ως το σούρουπο τους είχαν στα χωράφια οι γυφτοι...
O tempora, o mores!
Αυτός αν ρίξει κουτουλιά σε μάντρα θα μαζεύουμε 3 ώρες μπάζα με το καρότσι...