Antipalevon
Banned
Άψογος! Να υποθέσω κατέληξες στο Ροτβάιλ;
Περιμένουμε και εντυπώσεις από το πραγματικό κυνήγι!
Ευχαριστώ η γυναίκα μου το λέει ψυχαναγκασμοΜπραβο σου, παρα πολυ ωραιος και αναλυτικοτατος, σου βγαζω το καπελο, επαγγελματικου επιπεδου οι δοκιμες σου.
Σωστά στο rottweil κατέληξα περιμένω παραλαβή, ίσως πειραματιστώ την επόμενη σεζόν στο χαρτί με το drylok και την συμπεριφορά του με διαφορετικά τσοκ γιατί μου άρεσε σαν κατασκευή. Όταν με το καλό δοκιμαστεί στον Έβρο το Γενάρη σε πραγματικές συνθήκες θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μού.Άψογος! Να υποθέσω κατέληξες στο Ροτβάιλ;
View attachment 59830
Κάτω από κάθε πυρίτιδα γράφει τα γραμμάρια, δίπλα στα σκαγια γράφει τα mm από 10 σκάγια που μετρήθηκαν και το σύνολο των γραμμαρίων που περιείχε το κάθε φυσίγγι
Τα ατσάλινα σκάγια βγαίνουν σε πρέσα.Αρα έχουν λάδι.Αν πάρεις μια χούφτα σκάγια στην παλάμη σου και τα τρίψεις θα γίνεις χάλια.Ουτε γραφίτη έχει ούτε τίποτα,είναι και θέμα συντήρησης.Κατ'αρχην ΕΥΓΕ για τις δοκιμες σου...!!!!!
Αυτο που βλεπω στα σκαγια εκτος απο το winhester ΟΛΑ τα αλλα θυμιζουν μολυβδινα....Τι εχουν κάνει ??
Τα εχουν με γραφιτη η κατι αλλο ''πασαλιμενα''....τα δαχτυλα σου γιατι εγιναν μαυρα ???
Είσαι αστέρι φίλε ... συγχαρητήρια για τις δοκιμές σου.....
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τα winchester είναι plated (επιμεταλλομενα) γιαυτό και είναι τόσο γυαλιστερά αυτό γίνεται για να μην οξειδωθουν τα σκαγια με ότι αρνητικό συνεπάγεται, από τα υπόλοιπα μόνο τα nsi ήταν τόσο βρώμικα και <<λιπαρά >>εκεί μπορεί να οφείλεται και η συσωματωση σκαγιων μέσα στην τάπα με το αποτέλεσμα που φαίνεται στην φωτογραφία στα 33μΚατ'αρχην ΕΥΓΕ για τις δοκιμες σου...!!!!!
Αυτο που βλεπω στα σκαγια εκτος απο το winhester ΟΛΑ τα αλλα θυμιζουν μολυβδινα....Τι εχουν κάνει ??
Τα εχουν με γραφιτη η κατι αλλο ''πασαλιμενα''....τα δαχτυλα σου γιατι εγιναν μαυρα ???
ΕυχαριστώΕίσαι αστέρι φίλε ... συγχαρητήρια για τις δοκιμές σου.
Το νούμερο Β να διατηρεί άραγε ικανοποιητική συγκέντρωση (λόγω μικρού αριθμού σκαγίων) για πρασινοκέφαλα;
Ο "μοναδικός ανώμαλος" είναι η σωστή φράση!Κυνηγάει κανείς αλλά θηράματα με ατσάλινα σκάγια η είμαι ο μοναδικός;
Το AF τι σημαίνει;Σήμερα που είχα πάει για φασσες το ρίχνω το πρώτο και το δεύτερο κάνει εμπλοκή κοιτάω και βλέπω το φυσίγγι σφηνωμένο στην Θαλάμη μισό έξω μισό μέσα το τραβάω και βλέπω διογκωμένο κάλυκα μπροστά και χάλια κλείσιμο δεν το περίμενα από τέτοια εταιρία να είναι έτσι τα φυσίγγια της το φυσίγγι ήταν NSI 35gr steel HP 3αρι. View attachment 64189View attachment 64190View attachment 64191View attachment 64192
ΈτσιΟ "μοναδικός ανώμαλος" είναι η σωστή φράση!
Δεν ξέρω! Εκείνο που ξέρω είναι ότι όσα γράφουν HP πρέπει να ρίχνονται από πιστοποιημένα όπλαΤο AF τι σημαίνει;
Ειναι ο "μοναδικος κωδικος" στο αρχειο εταιριων της ΕΕ νομιζω για την NSI. Αναγραφεται υποχρεωτικα λογω του ειδους προιοντων (πυρομαχικα)Το AF τι σημαίνει;
...ηταν αρέλιαστο (απάτητο) Πάνο μου...γι'αυτό.αν το εβλεπες νωριτερα κ κουνουσες το φυσιγγι, θα ακουγες πως θα εκανε σαν κουδουνιστραΣήμερα που είχα πάει για φασσες το ρίχνω το πρώτο και το δεύτερο κάνει εμπλοκή κοιτάω και βλέπω το φυσίγγι σφηνωμένο στην Θαλάμη μισό έξω μισό μέσα το τραβάω και βλέπω διογκωμένο κάλυκα μπροστά και χάλια κλείσιμο δεν το περίμενα από τέτοια εταιρία να είναι έτσι τα φυσίγγια της το φυσίγγι ήταν NSI 35gr steel HP 3αρι. View attachment 64189View attachment 64190View attachment 64191View attachment 64192
Κώστα ολα έτσι κάνουν μέσα στο κουτί σαν κουδουνίστρες είναι κάτω από τον συγκέντρωτηρα ελάχιστα ενώ τα biturbo 36 είναι αστέρι και ακούγονται ελάχιστα έως καθόλου...ηταν αρέλιαστο (απάτητο) Πάνο μου...γι'αυτό.αν το εβλεπες νωριτερα κ κουνουσες το φυσιγγι, θα ακουγες πως θα εκανε σαν κουδουνιστρα