Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οντως το πιο σημαντικο ειναι μην αρχισει και ξεβαφει και γινει αηδια.Εγω την εστειλα περιπου μεσα Δεκεμβριου....ακομη αναμενω...βεβαια δε βιαζομαι.
Το ποιό σωστό είναι να λένε ότι πχ θα ανάψω τον φούρνο τάδε του μηνός ή τον άλλο μήνα.(έτσι λένε κάποιοι μέχρι να μαζευτούν κάννες κλπ)Ακου εκεί να σου κρατάνε το όπλο ενα μήνα.Αν δεν έχεις άλλο δεν λέει.

Το ποιό σωστό είναι να λένε ότι πχ θα ανάψω τον φούρνο τάδε του μηνός ή τον άλλο μήνα.(έτσι λένε κάποιοι μέχρι να μαζευτούν κάννες κλπ)Ακου εκεί να σου κρατάνε το όπλο ενα μήνα.Αν δεν έχεις άλλο δεν λέει.
Μιλησαμε πριν λιγο και μου ειπε ξεκιναει τις εργασιες,ελπιζω να γινει οπως περιμενω γιατι ειμαι αρκετα εως πολυ ψειρας.

Μιλησαμε πριν λιγο και μου ειπε ξεκιναει τις εργασιες,ελπιζω να γινει οπως περιμενω γιατι ειμαι αρκετα εως πολυ ψειρας.
Καί έτσι είναι το σωστό αλλιώς θα το κάναμε μόνοι μας.
Σωστοί, γι'αυτό πληρώνεις.

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Ο πρώτος που έφερε την cerakote και αrhidi3ς Μαρίτσα μου.
Μετά από δύο κυνήγια, δηλαδή μετά από ένα χρόνο πώς θα είναι;
Δώστε τα σε οπλουργούς που έχουν μαγαζιά και κόβουν αποδείξεις, μας λέγαν παλιά..... .sarcastic.
Ελλαδάρα αρπακόλλα!

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Δώστε τα σε οπλουργούς που έχουν μαγαζιά και κόβουν αποδείξεις, μας λέγαν παλιά..... .sarcastic.
Ελλαδάρα αρπακόλλα!

To όνομα του καλλιτεχνη ?

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Αν και δεν έχει κανει κάποιος φιλος από ότι έχω διαβάσει αυτού του τύπου οι βαφες ειναι πολύ ανθεκτικές, είναι σπάσιμο να διαλέγεις θεωρητικά την καλυτερη λύση και να βγαζει πρόβλημα αμέσως.
Μίλησες μαζί του? Ίσως κάνει κάτι γιαυτό μετα το τελος της περιόδου.

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Ελλαδάρα αρπακόλλα!

Ο καλλιτέχνης τι λέει; Το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να σου επιστρέψει τα λεφτά...

Μηπως κ η βαφη cerakote ηταν κανα κολπο marketing και δεν προσφερει κ τιποτα παραπανω απο την παραδοσιακη?
Η cerakote είναι φοβερή βαφή, επαγγελματία που να βρεις στο Τσιμπουτί να σου την κάνει είναι το θέμα!

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Ελλαδάρα αρπακόλλα!

Ωωωωωω ρε φιλε τι ειπες τωρα ? Γιωργο εγω στην μπενελλι την έχω 4 χρονια την βαφη και ειναι βραχος. Πραγματικα ειναι πολυ ανθεκτική. Δεν νιωθει ουτε απο βροχες ουτε απο τιποτα. Κριμα ρε φιλε τι να πω.

Ωωωωωω ρε φιλε τι ειπες τωρα ? Γιωργο εγω στην μπενελλι την έχω 4 χρονια την βαφη και ειναι βραχος. Πραγματικα ειναι πολυ ανθεκτική. Δεν νιωθει ουτε απο βροχες ουτε απο τιποτα. Κριμα ρε φιλε τι να πω.
Στα σημεία τριβης με την πάπια πως τα πάει;
Η cerakote είναι φοβερή βαφή, επαγγελματία που να βρεις στο Τσιμπουτί να σου την κάνει είναι το θέμα!
Ειναι κ ο Μιχαηλίδης στην Θεσσαλονίκη που ειναι πιστοποιημένος για ceracote και ειναι καλος στην δουλειά του κατα γενική ομολογία.

Άνθρακες ο θυσαυρός!
Ελλαδάρα αρπακόλλα!

Ποο ρε φίλε.. απαράδεκτος... μάλλον σε ματιαξα .big smile.:(
Η cerakote είναι όντως τρομερή βαφή και στα τεστ στο youtube που κάνουν ανεξάρτητα άτομα αλλά και η εταιρια έχει τρομερή αντοχή σε άθλιες συνθήκες.. τι γίνεται ρε πούστη μου πάλι;! Δεν ήμαστε άξιοι ούτε γιαυτο; Άρπα κόλλα όλα ή την εφαρμόζουν σωστά για λίγο καιρό για διαφήμιση και μετά επειδή είναι ακριβή και διαδικασία και το κόστος των υλικών, τα βάφουν με λαδομπογιά από το κυρ.Μπαμπη που έχει το μαστοραδικο στη γωνία;; Κρίμα... :rolleyes:
υγ για μένα Γιώργο να κανεις φασαρία ... όλοι έτσι τα αφήνουμε και στο τέλος... θα τα ακούμε και από πάνω...

Last edited:
Ποο ρε φίλε.. απαράδεκτος... μάλλον σε ματιαξα .big smile.:(
Η cerakote είναι όντως τρομερή βαφή και στα τεστ στο youtube που κάνουν ανεξάρτητα άτομα αλλά και η εταιρια έχει τρομερή αντοχή σε άθλιες συνθήκες.. τι γίνεται ρε πούστη μου πάλι;! Δεν ήμαστε άξιοι ούτε γιαυτο; Άρπα κόλλα όλα ή την εφαρμόζουν σωστά για λίγο καιρό για διαφήμιση και μετά επειδή είναι ακριβή και διαδικασία και το κόστος των υλικών, τα βάφουν με λαδομπογιά από το κυρ.Μπαμπη που έχει το μαστοραδικο στη γωνία;; Κρίμα... :rolleyes:
υγ για μένα Γιώργο να κανεις φασαρία ... όλοι έτσι τα αφήνουμε και στο τέλος... θα τα ακούμε και από πάνω...
Πιθανότατα δεν είναι καν cera....ίσως απλή βαφή φουρνου

Back