Αυτό φοβάμαι και εγώ τζονυ... ότι να ναι ρε φίλε... πληρώνεις Φεράρι και σου δίνουν ζασταβαΠιθανότατα δεν είναι καν cera....ίσως απλή βαφή φουρνου
Αυτό φοβάμαι και εγώ τζονυ... ότι να ναι ρε φίλε... πληρώνεις Φεράρι και σου δίνουν ζασταβαΠιθανότατα δεν είναι καν cera....ίσως απλή βαφή φουρνου
Ακριβώς !!! Αυτό πιστεύω κι εγώ ... τα ίδια πήγαινα να γράψω αλλά με πρόλαβες !!!Δεν πιστεύω να μήν είναι ceracote.Σωστή δουλεια δεν έχει γίνει.Και όχι ότι δεν γνωρίζουν αλλά δεν ασχολούνται όπως πρέπει ή και καθόλου οι ίδιοι.
Κοροϊδεύουμε τα τουρκακια...αλλά είμαστε για το Ντικ....φαντάσου να βγάζαμε εμείς όπλα....
Δύσκολο να παραδεχτούμε ένα λάθος από δικαιολογίες είμαστε πρώτοι..Επικοινώνησα με τον μάστορα και μου είπε ότι φταίει η πάπια. Έχει λέει κάτι μπιμπικάκια από την μέσα μεριά λόγω βερνικιού που κόβουν σαν μαχαίρι.
Να του στείλω την κάννη με την πάπια όταν κλείσει το κυνήγι να μου την φτιάξει και να ξύσει από μέσα την πάπια.
Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του πω ότι η πάπια είναι πλαστική !
Καλή καρδιά....πάμε γι'άλλα!
Eγώ θα την έστελνα ξανά.Επικοινώνησα με τον μάστορα και μου είπε ότι φταίει η πάπια. Έχει λέει κάτι μπιμπικάκια από την μέσα μεριά λόγω βερνικιού που κόβουν σαν μαχαίρι.
Να του στείλω την κάννη με την πάπια όταν κλείσει το κυνήγι να μου την φτιάξει και να ξύσει από μέσα την πάπια.
Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του πω ότι η πάπια είναι πλαστική !
Καλή καρδιά....πάμε γι'άλλα!
Αυτό με χαλάει περισσότερο από τα μπιμπικάκια που ξεφτισαν εκεί που ακουμπάει η πάπια.Οι άστοχες δικαιολογίες που χρησιμοποιουν μερικοί ,νομίζοντας οτι απευθύνονται σε πιθήκους.
Για μένα να το στείλεις πίσω και να του πεις να το ξαναβαψει και να το τεσταρει στο βαλε-βγαλε τη πάπια.Αυτό με χαλάει περισσότερο από τα μπιμπικάκια που ξεφτισαν εκεί που ακουμπάει η πάπια.
Φούρνος?Να ρωτήσω κάτι γτ είμαι και λίγο άσχετος με αυτήν την βαφή, εφόσον το όλο Γνήσιο πακέτο βαφής και εργαλεία έχει 200$ είναι τόσο δύσκολο να το περάσεις μόνος;
Όποιος έχει έναν παλιό φούρνο που δεν τον χρησιμοποιεί πλέον,κάνει άνετα την δουλεια του!!!Φούρνος?