Ωραια δουλεια Δημητρη!!! Η διαδικασια ευκολη η δυσκολη;Θα τη δείτε και ολοκληρωμένη λογικά αυριο...για πρώτη φορά υδροβαφη μόνος πιστεύω βγήκε τέλεια εσείς τι λέτε;
Ωραια δουλεια Δημητρη!!! Η διαδικασια ευκολη η δυσκολη;Θα τη δείτε και ολοκληρωμένη λογικά αυριο...για πρώτη φορά υδροβαφη μόνος πιστεύω βγήκε τέλεια εσείς τι λέτε;
Εισαι μαστορι τρελο.Θα τη δείτε και ολοκληρωμένη λογικά αυριο...για πρώτη φορά υδροβαφη μόνος πιστεύω βγήκε τέλεια εσείς τι λέτε;
Δεν την λες και εύκολη...απλά πρέπει να πιάνουν γενικά τα χέρια σου από βαφές κλπ αλλιώς μην ασχολείσαι κανΩραια δουλεια Δημητρη!!! Η διαδικασια ευκολη η δυσκολη;
Χεχε σε ευχαριστώ πολύ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά τη βαρέθηκα μαύρη διότι άρχιζε να χαλάει η εργοστασιακή βαφή για αυτό πήρα την απόφαση να τη κάνω ετσιΕισαι μαστορι τρελο.
DIY φαση ε εισαι ωραιος φιλε αντε περιμενουμε να δουμε δουλεια και λεπτομεριες να κανουμε τπτ και μειςΘα τη δείτε και ολοκληρωμένη λογικά αυριο...για πρώτη φορά υδροβαφη μόνος πιστεύω βγήκε τέλεια εσείς τι λέτε;
Λεπτομέρειες όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας μου στείλει μύνημα η ας ψάξει μόνος στο ίντερνετ να βρει και εγώ από ίντερνετ είδα τη διαδικασία και το έφτιαξα δεν είναι επιστήμη μεγάλη....DIY φαση ε εισαι ωραιος φιλε αντε περιμενουμε να δουμε δουλεια και λεπτομεριες να κανουμε τπτ και μεις
Γιαννη την birchwood casey λες την aluminum black???Οχη βεβεα μονοσου την περνας ευκολα
Απλα να ρωτησω εκανες αμμωβολη πριν το πριμερ?Λεπτομέρειες όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας μου στείλει μύνημα η ας ψάξει μόνος στο ίντερνετ να βρει και εγώ από ίντερνετ είδα τη διαδικασία και το έφτιαξα δεν είναι επιστήμη μεγάλη....
Τι εννοείς πριμερ;Απλα να ρωτησω εκανες αμμωβολη πριν το πριμερ?
Αυτο το ασπρο το ασταρι πριν το φιλμΤι εννοείς πριμερ;
Όχι δυστυχώς δεν είχα αυτή τη πολυτέλεια...εξυσα όλα τα μέρη πέρασα άσταρι μετα χρώμα μετά το φιλμ και μετά θα πέσει βερνικιΑυτο το ασπρο το ασταρι πριν το φιλμ
Σμυριδοπανο για τριψιμο???Όχι δυστυχώς δεν είχα αυτή τη πολυτέλεια...εξυσα όλα τα μέρη πέρασα άσταρι μετα χρώμα μετά το φιλμ και μετά θα πέσει βερνικι
ΝαιΣμυριδοπανο για τριψιμο???
Ενα καλο κολπο ειναι με καλσον το περνας και το τεντωνεις απο κατο στο κενο πελμα με κοντακι και δε φενετε και πολυ ασχημο αντιθετος ομορφενει και το σφουγγαρι γυρο γυρο
Υπάρχει καμιά προτίμηση?μήπως με πάρουν στο ψιλό στο κυνήγι λέω, αν και σαν ιδέα ακούγεται ωραίαΕνα καλο κολπο ειναι με καλσον το περνας και το τεντωνεις απο κατο στο κενο πελμα με κοντακι και δε φενετε και πολυ ασχημο αντιθετος ομορφενει και το σφουγγαρι γυρο γυρο
Ηλία μη βάλεις διχτυωτό με στρασάκια!Υπάρχει καμιά προτίμηση?
Το πολύ να σου πούνε , σιγά μη σκίσεις κανα καλσόνμήπως με πάρουν στο ψιλό στο κυνήγι λέω
Μαυρο ρε φιλε μη βαλεις κανα ροζακι δυχτι εγω παντος σωβαρα το λεωΥπάρχει καμιά προτίμηση?μήπως με πάρουν στο ψιλό στο κυνήγι λέω, αν και σαν ιδέα ακούγεται ωραία
Σε μαθενει να επωμηζεις και μαλακα μαλακα μη το σκισειςΗλία μη βάλεις διχτυωτό με στρασάκια!
Το πολύ να σου πούνε , σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν
Ναι ρε Τόλη, το κατάλαβα, και ακούγεται πολύ καλή ιδέα, απλά πήρα το θάρρος να αστειευτώ λιγάκι...εγω παντος σωβαρα το λεω
Οχι ρε συ και γω πλακα εκανα με το ροζ δυχτακι κατα τα αλλα ειναι καλη πατεντα γιατι το cervelatti διναι πολυ καλο πελμα αλλα εχει αυτο το μειωνΝαι ρε Τόλη, το κατάλαβα, και ακούγεται πολύ καλή ιδέα, απλά πήρα το θάρρος να αστειευτώ λιγάκι...
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα...
Ναι αυτηνΓιαννη την birchwood casey λες την aluminum black???