Tolis SBE1
Banned
Tη δουλεψες κανει δουλεια γτ ενα φιλαρακι πηρε αλλα δε βγαλαμε ακρηΝαι αυτην
Tη δουλεψες κανει δουλεια γτ ενα φιλαρακι πηρε αλλα δε βγαλαμε ακρηΝαι αυτην
Πολύ ωραία δουλειά!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Τι ακριβώς να πω παιδια...δεν είναι αυτοκόλλητο όπως μερικοί μου λένε αλλά είναι υδροβαφη οποίος θέλει ας ψάξει να βρει τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν γνωρίζειΠολύ ωραία δουλειά!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Πες μας αν θες κ 2 λόγια για την όλη διαδικασία ντυσίματος Δημήτρη.
Αν θελεις να περιγραψεις την διαδικασια που ακολουθησες (μηπως θελει να δοκιμασει κ κανα μελος του φορουμ)....και απο που προμηθευτηκες βαφη, αλλα υλικα κλπ....Τι ακριβώς να πω παιδια...δεν είναι αυτοκόλλητο όπως μερικοί μου λένε αλλά είναι υδροβαφη οποίος θέλει ας ψάξει να βρει τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν γνωρίζει
Εντάξει ρε φιλαράκι με συγχωρείς, κράτα το για την πάρτη σου ως μυστικό του κράτους.οποίος θέλει ας ψάξει να βρει τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν γνωρίζει
Και εγώ έψαξα μόνος και βρήκα στο ίντερνετ δεν μπορώ να κάθομαι να αναλύσω από εδώ τι και πωςΕντάξει ρε φιλαράκι με συγχωρείς, κράτα το για την πάρτη σου ως μυστικό του κράτους.
Αψογος ευγεΑκούω τις γνώμες σας για το αποτέλεσμα...το οποίο ξαναλέω έκανα μόνοςView attachment 13464View attachment 13465View attachment 13466View attachment 13467
Κουκλί! Μην κάνεις καμιά λαλακία μόνο και την αφήσεις κάτω ψάχνοντας για κάνα παπί. Μπορεί να μην την ξαναβρείςΑκούω τις γνώμες σας για το αποτέλεσμα...το οποίο ξαναλέω έκανα μόνοςView attachment 13464View attachment 13465View attachment 13466View attachment 13467
Αψογος δυνατο αποτελεσμαΑκούω τις γνώμες σας για το αποτέλεσμα...το οποίο ξαναλέω έκανα μόνοςView attachment 13464View attachment 13465View attachment 13466View attachment 13467
Το πέλμα αρχισε και έτριβε πολύ και από το να το πετάξω και να βάλω άλλο το εντισα με δερμα και ησύχασαΠολύ καλό φαίνεται... Στο πελμα τι πατέντα έκανες;Τι υλικό είναι;
Για την προέκταση βασικά λέωΤο πέλμα αρχισε και έτριβε πολύ και από το να το πετάξω και να βάλω άλλο το εντισα με δερμα και ησύχασα
Άλλο το πέλμα άλλο.η προέκταση φίλε μουΓια την προέκταση βασικά λέω
Το κοντακι ειναι τελειο σε μετρα ;Ακούω τις γνώμες σας για το αποτέλεσμα...το οποίο ξαναλέω έκανα μόνοςView attachment 13464View attachment 13465View attachment 13466View attachment 13467