Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κανονιστε ,σαν τον αλλο που μου ηρθε με ξεκολλημενη ριγα και εριχνε το φταιξιμο στο οπλο γιατι εριξε σε γαμο μαζεμενα ενα κουτι φυσιγγια με αποτελεσμα να ανεβασει θερμοκρασια η καννη και ετσι ελιωσε το ασημι ..exciting.
Ενα κουτι εννοεις 25 φυσιγγια ή μια κουτα 250 φυσιγγια? γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε τα δικα μου οπλα επρεπε να εχουν γινει σαν τελικο S....
Αλλα και με 250 παλι δεν δικαιολογηται για μενα...(μαλλον θα ηταν Perazzi που χρησιμοποιει μαλακη κολληση για την ριγα...)

Last edited:
Και είναι φυσιολογικό αυτό .Δεν το νομίζω.Εχω ρίξει παραπάνω φυσίγγια συνεχόμενα και δεν έπαθε τίποτε το όπλο μιλάω για μια 302.
Ρε. Συ γιαννη δεν καταλαβες σχολιαζω αυτα που διαβαζω Η ριγα ξεκολλησε απο πεσιμο και οχι απο θερμοκρασια παρατεταμενων βολων μαλλον.δεν το εθεσα σωστα

Last edited:
Ενα κουτι εννοεις 25 φυσιγγια ή μια κουτα 250 φυσιγγια? γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε τα δικα μου οπλα επρεπε να εχουν γινει σαν τελικο S....
Αλλα και με 250 παλι δεν δικαιολογηται για μενα...(μαλλον θα ηταν Perazzi που χρησιμοποιει μαλακη κολληση για την ριγα...)
Σσς εγραψα τι μαλακιες ακουω .δεν υπαρχει περιπτωσει να πιασει η καννη 550 βαθμους και να ξεκολλησει η ρηγα ο καθε κατσαπλιας εχει οπλο στην ελλαδα και λεει οτι μαλακια του κατεβει

Αυτο το ποσταρισμα χωρις παρεξηγηση δεν το περιμενα απο εσενα δλδ εαν εριχνα 500 φυσιγγισ με ενα.περατσι η θερμοκρασια θα ξεπερναγε σε ολο το μηκος της καννης τους 250 βαθμος ειλικρινα

Τα επαναστατικα ατσαλια και τα power bore πρεπει να μας αφηνουν παγερα αδιαφορος Ειδικα οταν οι εταιριες δεν εξηγουν με λεπτομερειες Τα περισσοτερα ειναι παπατζες γιατι ουσιαστικα κανεις δεν μπορει να τις αντικρουσει

Σσς εγραψα τι μαλακιες ακουω .δεν υπαρχει περιπτωσει να πιασει η καννη 550 βαθμους και να ξεκολλησει η ρηγα ο καθε κατσαπλιας εχει οπλο στην ελλαδα και λεει οτι μαλακια του κατεβει
Πολύ πολύ πριν τους 550β θα είχε πάρει φωτιά η πάπια! 🙉
Και μην ξεχνάμε ότι η εσωτερική θερμοκρασία ψητού κρέατος είναι 70-80β,πως θα πιάσεις ρίγα δικαννου ή και πάπια στους 80β;🤔 θα ψηθούν τα δάχτυλα σαν σουβλάκια! 😝

Οταν δουλευα στον Μαστροκωστα(Καναδος) πουλησε μια 304 σε εναν πελατη Περασαν 15μερες και ερχεται στο μαγαζι εκνευρισμενος.Μαστορα το οπλο ειναι για πεταμα δεν σκοτωνει εχει το ατσαλι μεσα πολυ καρβουνο και χωμα.Παρτο πισω και δωσμου ενα βαικαλ αυτα εχουν ατσαλια απο πολεμικα οπλα και βγαζουν φαρμακι .Ρε συ τι λες ? Ξερω εγω θα μου πεις εσυ ο ξαδερφος μου εχει βαικαλ παλαιο σοβιετικο τα ατσαλια του εινσι απο οπλα του πολεμου.Κοκκαλο ο μαστορας

Οταν δουλευα στον Μαστροκωστα(Καναδος) πουλησε μια 304 σε εναν πελατη Περασαν 15μερες και ερχεται στο μαγαζι εκνευρισμενος.Μαστορα το οπλο ειναι για πεταμα δεν σκοτωνει εχει το ατσαλι μεσα πολυ καρβουνο και χωμα.Παρτο πισω και δωσμου ενα βαικαλ αυτα εχουν ατσαλια απο πολεμικα οπλα και βγαζουν φαρμακι .Ρε συ τι λες ? Ξερω εγω θα μου πεις εσυ ο ξαδερφος μου εχει βαικαλ παλαιο σοβιετικο τα ατσαλια του εινσι απο οπλα του πολεμου.Κοκκαλο ο μαστορας
Για γελια και για κλαματα ειναι, αυτος κανονικα δεν θα'πρεπε να εχει οπλο.

Απο παλια αρματα μαχης εχω ακουσει

Back