Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δυο σημερινες δοκιμες, mygra 36gr no5.5 και nsi lepre 38gr no3 στα 61 μετρα με kicks xfull. Γρηγορα φυσιγγια και τα δυο με πολυ δυναμη κρουσης πανω στο χαρτονι που ειναι 1.2×1.4
Snc5VP2.jpg
EvQBOA5.jpg
Φοβερό το mygra.οτι καλύτερο εχω δει σε αυτά τα μέτρα.
Αλλά και το Lepre αν μπει λαγός εκει μέσα τον έκαψε..μιλαμε για παρά πολλά μέτρα και για 3 νούμερο..άνθρωποι που ασχολούνται με φάσα πολυ εδω μου έχουν πει οτι το Mygra ειναι οτι καλύτερο έχουν ρίξει!

Δυο σημερινες δοκιμες, mygra 36gr no5.5 και nsi lepre 38gr no3 στα 61 μετρα με kicks xfull. Γρηγορα φυσιγγια και τα δυο με πολυ δυναμη κρουσης πανω στο χαρτονι που ειναι 1.2×1.4
Snc5VP2.jpg
EvQBOA5.jpg
Το mygra κεντησε....
Το lepre είναι βαρύ πιστεύω με πτώση της θερμοκρασίας θα μαζέψει αρκετά..

Φοβερό το mygra.οτι καλύτερο εχω δει σε αυτά τα μέτρα.
Αλλά και το Lepre αν μπει λαγός εκει μέσα τον έκαψε..μιλαμε για παρά πολλά μέτρα και για 3 νούμερο..άνθρωποι που ασχολούνται με φάσα πολυ εδω μου έχουν πει οτι το Mygra ειναι οτι καλύτερο έχουν ρίξει!
Κι εγω το ειδα παρα πολυ καλο αφου εβαλε κατω το percorso
Θάνατος
Πολυ ωραια φυσιγγια και τα δυο
Το mygra κεντησε....
Το lepre είναι βαρύ πιστεύω με πτώση της θερμοκρασίας θα μαζέψει αρκετά..
Γιωργο ακομα και τωρα ομως ο λαγος ειναι σουρωτηρι στα 61 μετρα
Το mygra φαίνεται να έχει βάλει παραπάνω σκάγια !! Δεν τα μέτρησα αλλά έτσι μου φαινεφαί
Το mygra εχει καπου 70 σκαγια παραπανω αλλα ειναι νο5.5 και το αλλο νο3
Εχεις τουφέκι με αρχίδια, οχι αστεία!
Κι εγω Αποστολη πιστευω ειναι πολυ δυνατο το οπλο, ειναι πολλες φορες στο κυνηγι που εχω πει, ελα ρε δεν γινοται αυτα σε τετοιες αποστασεις.

Snc5VP2.jpg
EvQBOA5.jpg
Χαίρομαι που επαληθεύτηκε το αποτέλεσμα και δεν σε έβαλα σε τσάμπα έξοδα.

Κι εγω το ειδα παρα πολυ καλο αφου εβαλε κατω το percorso

Πολυ ωραια φυσιγγια και τα δυο

Γιωργο ακομα και τωρα ομως ο λαγος ειναι σουρωτηρι στα 61 μετρα

Το mygra εχει καπου 70 σκαγια παραπανω αλλα ειναι νο5.5 και το αλλο νο3

Κι εγω Αποστολη πιστευω ειναι πολυ δυνατο το οπλο, ειναι πολλες φορες στο κυνηγι που εχω πει, ελα ρε δεν γινοται αυτα σε τετοιες αποστασεις.
Το 38 με νούμερο 3 πόσα σκάγια έχει ; Και πόσα έχει το 36 με 5,5 ; Εάν είναι κοντά σε αριθμό τότε και πάλι σε θέμα συγκεντρωσης το 36 νομίζω υπερτερεί

Το νο3 εχει 182 και το 5.5 καπου στα 280 υπολογιζω
Κατα την γνώμη μου χαοδη διαφορά,στον αριθμό σκάγιων,δεν μπορεί να γίνει σύγκριση! Να πούμε εδω οτι το lepre έχει αποσπώμενο πάτο βυσματωση! Επισης οπως λέει και ο Γιώργος από πάνω σιγουρα το lepre θα έχει πιο πολλά bar από τα 680bar που ανακοινώνει η B&P για το mygra,και δεν το ευνοεί η ζέστη που έχει ακόμα!

Κατα την γνώμη μου χαοδη διαφορά,στον αριθμό σκάγιων,δεν μπορεί να γίνει σύγκριση! Να πούμε εδω οτι το lepre έχει αποσπώμενο πάτο βυσματωση! Επισης οπως λέει και ο Γιώργος από πάνω σιγουρα το lepre θα έχει πιο πολλά bar από τα 680bar που ανακοινώνει η B&P για το mygra,και δεν το ευνοεί η ζέστη που έχει ακόμα!
Γιαννη κατα τη γνωμη μου μια χαρα τουφεκια εβγαλε κι ας εχει ζεστη ακομα, ο λαγος θα επεφτε τεζα αλλα πιστευω και ενα παπι το εχει ανετα

Γιαννη κατα τη γνωμη μου μια χαρα τουφεκια εβγαλε κι ας εχει ζεστη ακομα, ο λαγος θα επεφτε τεζα αλλα πιστευω και ενα παπι το εχει ανετα
Συμφωνω 100%! Άλλωστε το έγραψα και στην αρχή οτι αν μπει λαγος εκει τον έκαιγε και μιλαμε για 61 μέτρα και 3 νούμερο!
Αλλά κατα την γνώμη μου θα έβγαζε ακόμα καλύτερη με λιγο κρύο! Η Tecna δεν μασάει κρύο-ζέστη-υγρασία-πάγος μαμει! Βλητικο θαύμα την λένε οι ειδήμονες!

Για μένα το κορυφαίο φυσίγγι εμπορίου σε χονδρά νούμερα ειναι το rem nitro 42,5gr semi magnum!
Εδω μια τουφεκια με την benelli centro 66cm κανη full μαμα τσοκ 60 μέτρα αν θυμάμαι καλα! Γυρισα την εικόνα γιατι μου έφυγε λιγο χαμηλά να δείξει καλύτερα! Ν4 το φυσίγγι! 3,5 ευρωπαϊκό! Τα αμερικανικά ειναι μισό νούμερο πιο χονδρά! Πάντα τελευταίο στο λαγό αυτό έχω.5%αντιμονιο μπορεί και 6%,σκόνη πλαστικού ανάμεσα στα σκάγια για τις τριβές,βυσματωση power piston με πτερυγια χωρίς ένωσεις σαν να είναι προκομμένα,όλα τα σκάγια μέσα στο κυάθιο και θα το χαρακτήριζα αρκετά μαλακό για τόσα γραμμάρια..
SFK51Cd.jpg

Last edited:
Για μένα το κορυφαίο φυσίγγι εμπορίου σε χονδρά νούμερα ειναι το rem nitro 42,5gr semi magnum!
Εδω μια τουφεκια με την benelli centro 66cm κανη full μαμα τσοκ 60 μέτρα αν θυμάμαι καλα! Γυρισα την εικόνα γιατι μου έφυγε λιγο χαμηλά να δείξει καλύτερα! Ν4 το φυσίγγι! 3,5 ευρωπαϊκό! Τα αμερικανικά ειναι μισό νούμερο πιο χονδρά! Πάντα τελευταίο στο λαγό αυτό έχω.5%αντιμονιο μπορεί και 6%,σκόνη πλαστικού ανάμεσα στα σκάγια για τις τριβές,βυσματωση power piston με πτερυγια χωρίς ένωσεις σαν να είναι προκομμένα,όλα τα σκάγια μέσα στο κυάθιο και θα το χαρακτήριζα αρκετά μαλακό για τόσα γραμμάρια..
SFK51Cd.jpg
Την θυμαμαι αυτη την τουφεκια Γιαννη και εχω 2 η 3 νιτρο 42.5 κι εγω σε νο4, καποια στιγμη θα δοκιμασω ενα να δω

SFK51Cd.jpg
Που να βλέπατε το remington nitro 46 γρ. σε 76αρη κάλυκα. Ζωγράφιζε! Αν θα έριχνα μαγνουμ φυσίγγια αυτο θα ηταν η πρωτη επιλογή.
Το φάγανε τα ατσάλινα αυτό, αν μπορούσαμε να του δώσουμε τον τίτλο σίγουρα θα ήτανε από τα καλύτερα εμπορικά συγκεντρωτικά φυσίγγια. Ένας αντικαταστάτης του είναι τώρα το Nitro Turkey αλλά μόνο σε 3" κάλυκες.

Status
Not open for further replies.
Back