Του 17 είναι.Πολυ ωραια τουφεκια Δημητρη.Ριχνω ακριβως το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα.σε νο6.Παλια σιπε ειναι η καινουγιο lot?
Του 17 είναι.Πολυ ωραια τουφεκια Δημητρη.Ριχνω ακριβως το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα.σε νο6.Παλια σιπε ειναι η καινουγιο lot?
Η αλήθεια είναι ότι εμένα με προβλημάτισαν λίγο... Περίμενα κάτι παραπάνω από διατρηση...Πολυ ωραια τουφεκια Δημητρη.Ριχνω ακριβως το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα.σε νο6.Παλια σιπε ειναι η καινουγιο lot?
Δοκιμασε στο 1,55χ31...Η αλήθεια είναι ότι εμένα με προβλημάτισαν λίγο... Περίμενα κάτι παραπάνω από διατρηση...
Έβαλε παραπάνω σκάγια όντως Κώστα. Περίμενα λίγο παραπάνω δύναμη να σου πω την αλήθεια. Όλες οι γνώμες δεκτές από τους γνωστές...Ωραιες τουφεκιες Δημητρη!! Νομιζω η granular εβαλε περισσότερα σκαγια λογο σετ απ και ζεστης!!Απο δυναμη και τα 3 φαινονται δυνατα σετ απ...Φτιαξε λιγα απο όλα για να μη παιδεύεσαι ποια να διαλέξεις
Με την granular ;Δοκιμασε στο 1,55χ31...
Την τρίτη !!!!!!!!!Πολυ ωραιες και οι δυο, δεν ξερω ποια να ξεχωρισω...
Δικιο εχεις Χρησταρα, δεν την ειχα δει την τριτη οταν εγραφα το σχολιο, τριτη δαγκωτο!!Την τρίτη !!!!!!!!!
Πέρα από την πλάκα, για μένα η τρίτη τουφεκιά πιο καλή και πιο "θυμωμένη" από τις άλλες...
Δημήτρη με τι στροφείο;Ξέχασα να γράψω, είναι με 6αρια όλες στα 40 μετρα.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα με προβλημάτισαν λίγο... Περίμενα κάτι παραπάνω από διατρηση...
Ειναι και 40μ ρε Δημητρη....νομιζω για νο6 ειναι καλα..γνωμη μου παντα..Η αλήθεια είναι ότι εμένα με προβλημάτισαν λίγο... Περίμενα κάτι παραπάνω από διατρηση...
IOSΔημήτρη με τι στροφείο;
Ι2S μήπως;
Η αλήθεια είναι Κώστα ότι πιο κοντά είναι στο 7αρι παρά στο 6αρι. 2.58 περίπου...βασικα πρεπει να ειναι 6,5 και οχι 6 οποτε ισως να ειναι λογικο το αποτελεσμα απο θεμα διατρησης! Τα μετρησες Δημητρη τα σκαγια??
Ναι φίλε μου Ι2s, εκ παραδρομής ...Ι2S μήπως;
Με ποση θερμοκρασία περιβαλλοντος έκανες την τουφεκια αυτή;Granular: T2/70_cx2000_1,50x32_z2m 6* κλείσιμο 57,8. L4s με kicks smoke IM.
View attachment 3128
Κόσκινο ολεςΞέχασα να γράψω, είναι με 6αρια όλες στα 40 μετρα.
27 βαθμούς.Με ποση θερμοκρασία περιβαλλοντος έκανες την τουφεκια αυτή;