Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δύο δοκιμούλες και σήμερα.
armusa 28 gr No8 35m kicks smoke 3 αστρα και mb classic 32 γρ No 8
View attachment 3167View attachment 3168
Αν κ λιγότερα τα σκάγια στα 28gr έβαλε 245 στν κύκλο έναντι του MB Classic στα 260.....άξιο αρκετά το armusa....

Αν κ λιγότερα τα σκάγια στα 28gr έβαλε 245 στν κύκλο έναντι του MB Classic στα 260.....άξιο αρκετά το armusa....
έκανα τη δοκιμή με βάση τα λεγόμενα του Γιώργου @Altair Lusso οτι ενα 28αρι σε ενα κυκλο 76 cm θα βαλει τοσα σκαγια με μικρη διαφορά οσο ενα 32αρι.Απομυθοποιηση Λοιπόν.

Μου είχε φέρει παλιότερα φίλος μου που δεν ασχολείται με κυνήγι 4 κουτιά από 32,34,36 γρ. Είχαν ξεμείνει στα αζήτητα σε μεταφορική εταιρία. Απλά εκπληκτικά!!!

Μου είχε φέρει παλιότερα φίλος μου που δεν ασχολείται με κυνήγι 4 κουτιά από 32,34,36 γρ. Είχαν ξεμείνει στα αζήτητα σε μεταφορική εταιρία. Απλά εκπληκτικά!!!
Μια χούφτα 34gr No8 μου είχαν δώσει κ είχα ρίξει σε τσίχλες...Καλά ήταν...
Και άλλη μια χούφτα ασημί κάλυκα 34gr No5 σε υδρόβια....Καλή ανάκρουση είχαν κ τα νερά τα έσκιζαν αρκετά.....Maxam κάλυκας & σίγουρα...espana barutos... .sarcastic.

Και άλλη μια χούφτα ασημί κάλυκα 34gr No5 σε υδρόβια....Καλή ανάκρουση είχαν κ τα νερά τα έσκιζαν αρκετά.....
Εκείνα που είχα ρίξει ήταν κόκκινα. Αν θυμάμαι καλά ήταν με ισπανικά υλικά γεμισμενα.

Το ερώτημα τώρα είναι, αν δεν μπορείς να χτυπήσεις την τσίχλα ή το τρυγονι με 245 σκάγια, γιατί να μπορείς με 260;
Άραγε ποιο σκαγι από αυτά να χτύπησε το χαρτί με μεγαλύτερη δύναμη;
Φαντάζεστε να το έκανε αυτό που προήλθε από το 28αρι;
Έχει γούστο!

έκανα τη δοκιμή με βάση τα λεγόμενα του Γιώργου @Altair Lusso οτι ενα 28αρι σε ενα κυκλο 76 cm θα βαλει τοσα σκαγια με μικρη διαφορά οσο ενα 32αρι.Απομυθοποιηση Λοιπόν.
Έχω δοκιμάσει ίδια μέρα ίδιο μπετονι 40 γρ σεμι 3αλφα cal12 τσοκ 3 μαμά Μπερέτα urica

και 28 γρ cal20 Λονγκ ρειντζ b&p .

Η διαφορά ήταν 7-8 σκάγια παραπάνω το σεμι

τσοκ lm briley

6αρια και τα 2

Είχε σκατοκαιρο κρύο με δυνατό βοριά

Α
Και άλλη μια χούφτα ασημί κάλυκα 34gr No5 σε υδρόβια....Καλή ανάκρουση είχαν κ τα νερά τα έσκιζαν αρκετά.....Maxam κάλυκας & σίγουρα...eυspana barutos... .sarcastic.
Αυτα με τον ασημι καλυκα ειναι 34 γρ και Α1 γαλλίας

Χθεσινή δοκιμούλα μιας και δεν βρήκα τρυγόνια.
Φυσίγγι Κουτουμάνος Cobra 32gr No9 36m 3 αστρα Kicks smoke.
View attachment 3140
Πραγματικά ωραία κατανομή..μια ερώτηση όμως το φυσίγγια είναι καινούριας κατασκευής με d20 πυρίτιδα ή περσινής με drago και chedditte κάλυκα????

Πραγματικά ωραία κατανομή..μια ερώτηση όμως το φυσίγγια είναι καινούριας κατασκευής με d20 πυρίτιδα ή περσινής με drago και chedditte κάλυκα????
Ειναι με drago αποτι μου ειπε.πριν 20 μερες τα αγορασα.Θα ανοιξω ενα το βράδυ να δω.

Status
Not open for further replies.
Back