Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αμα γεμιζετε με πιτουρο και δημητριακα,μουλιαστε τα σε γαλα πριν
τα ριζετε,πανε καλυτερα στο πρωινο καρτερι νυστικοι.

Καλα εγω σε ξερω....και καλα τα λες...... .sarcastic. Αλλά περα απο την πλακα....με το πιτουρο οταν δεν ξερεις τι
κανεις......τα BAR μπορει να φτασουν στον Θεο!!!;)

Δώστε συμβουλές τότε

Διακρινω μια ''αυστηροτητα''.......αλλα το προσπερνω.........
Η συμβουλη μου ειναι....οποιος δεν ξερει απο πιτουρο , και ανακατευεται......''τον τρωνε οι κοτες''.
Εαν εχεις εσυ καποια καλυτερη και εξειδικευμενη......παρε την ευθυνη....και γραψτην.

Καλησπέρα λεβέντες .Παιδιά μια ερώτηση ...υπάρχει περίπτωση φυσιγγια που παρέμειναν 48 ώρες στο αυτοκίνητο να επηρεαστούν βλητικα ???

Oxι Δημητρη , δεν παθαινουν τιποτα.....ριχτα αφοβα φιλε!!!

Oxι Δημητρη , δεν παθαινουν τιποτα.....ριχτα αφοβα φιλε!!!
Μπήκα ρε παιδιά σε σκέψεις διότι σε δοκιμή φυσιγγι από τη φυσιγγιοθηκη που την είχα από προχθές στο αμάξι και ίδιο φυσιγγι από κουτί το πρώτο έβγαλε μισό μέτρο φλόγα.....ενώ το άλλο κομπλε ...

Μπήκα ρε παιδιά σε σκέψεις διότι σε δοκιμή φυσιγγι από τη φυσιγγιοθηκη που την είχα από προχθές στο αμάξι και ίδιο φυσιγγι από κουτί το πρώτο έβγαλε μισό μέτρο φλόγα.....ενώ το άλλο κομπλε ...
Δημήτρη τι φυσίγγια είναι????

Δεν εφταιγε η παραμονη στο αυτ/το....ετυχε στο φυσιγγιο.....πολλα φυσιγγια μου ξημεροβραδιαζονται
μεσα στο αυτ/το......ποτε δεν ειχα προβλημα φιλε.

Καλησπέρα λεβέντες .Παιδιά μια ερώτηση ...υπάρχει περίπτωση φυσιγγια που παρέμειναν 48 ώρες στο αυτοκίνητο να επηρεαστούν βλητικα ???
Κανένα πρόβλημα απολύτως.
Από την έναρξη ως τις 28 φεβρουαρίου στο καπό μου έχω 1 χαρτόκουτο με διάφορες γομώσεις κ Νο σκαγίων για παν ενδεχόμενο.
Δν έχω παρατηρήσει ΠΟΤΕ το παραμικρό!!

Δημήτρη τι φυσίγγια είναι????
Βαγγέλη επειδή ίσως είναι ιδέα μου δεν θα ήταν σωστό να πω κατασκευαστή δημόσια προς αποφυγή δημιουργίας κακών εντυπώσεων .Παντως δεν είναι από τα τελευταία που σου είπα ότι πήρα σε ποσότητά.. !!!

Κανένα πρόβλημα απολύτως.
Από την έναρξη ως τις 28 φεβρουαρίου στο καπό μου έχω 1 χαρτόκουτο με διάφορες γομώσεις κ Νο σκαγίων για παν ενδεχόμενο.
Δν έχω παρατηρήσει ΠΟΤΕ το παραμικρό!!
Τότε είναι ιδέα μου λεβέντες.

1. ΓΕΝΙΚΑ
Πάντα υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλοιωθεί.
Η υπερθέρμανση και το "στέγνωμα" σε πυρομαχικά μπορεί να προκαλέσει μερική τήξη και κενά (κρακ) που τα κάνει κατ' αρχάς αναξιόπιστα (με διαφορετική ταχύτητα, βεληνεκές, διασπορά κτλ) και κάποτε επικίνδυνα.
Πόσες μέρες "θέλει" ή τι θερμοκρασίες, είναι σχετικό και κατά περίπτωση.
Και στο αυτοκίνητο στον ήλιο το καλοκαίρι, η θερμοκρασία μπορεί να ξεπεράσει τους 65-70 βαθμούς.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Αν δεν θες να τα πετάξεις (αφού τα ανοίξεις- διαλύσεις και όχι οπως είναι στα σκουπίδια) τουλάχιστον δοκίμασε να τα ρίξεις με τον μικρότερο κίνδυνο. Δυνατό όπλο (εί δυνατόν magnum) και όχι με ψηλές θερμοκρασίες (που ανεβάζουν τις πιέσεις ψηλότερα).
Αν τα ρίξεις, δοκίμασε τα χειμώνα ή νωρίς το πρωί και πάντα με γυαλιά.

Last edited:
Τότε είναι ιδέα μου λεβέντες.

Δεν ειναι ''ιδεα'' σου.....απλα ηταν αστοχια υλικου ή στησιματος του φυσιγγιου. Εαν ειχαν επηρεαστει
απο την παραμονη τους στο αυτ/το....τοτε αυτο που σου εκανε το ενα φυσιγγιο....θα στο εκαναν ολα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου....και δεν διεκδικω το αλαθητο.

Θα βαλει δυο δικες μου δοκιμες ο φιλος ο Παναγιωτης.
Τις βαζω για δειτε οσοι δεν το γνωριζουν....πως αλλαζει ολη η τουφεκια...στην ιδια ποσοτητα πυριτιδας και
σκαγιων...με τον ιδιο συγκεντρωτηρα...με το ιδιο οπλο ριγμενα με την ιδια θερμοκρασια και υγρασια
η μονη διαφορα ειναι η ισχυς του καψιλιου. Το ενα εχει CX2000 και το αλλο 686. ;) :)

Status
Not open for further replies.
Back