Για 41 μέτρα καλά πηγε, φυσιγγι ιδιογομωση ;41 μέτρα τσοκ ανακόντα μιντ φυσιγγι 35 γρ νο5
View attachment 16722
Ναι Μήτσο!Για 41 μέτρα καλά πηγε, φυσιγγι ιδιογομωση ;
Με τι όπλο έριξες Ηλία. Εχει λίγα μέτρα ακόμα. Πολύ καλό..41 μέτρα τσοκ ανακόντα μιντ φυσιγγι 35 γρ νο5
View attachment 16722
Με την ν3 Κώστα!Με τι όπλο έριξες Ηλία. Εχει λίγα μέτρα ακόμα. Πολύ καλό..
Πολύ ωραία τουφεκιά. Αλλά πολύ δυνατό και το κανόνι στο καρτεριΜε την ν3 Κώστα!
Κώστα δεν έχω άποψη δυο φορες στο σκοπευτηριο το έχω ρίξει! Αλλά με αυτα που έχω δει ανυπομονώ!Πολύ ωραία τουφεκιά. Αλλά πολύ δυνατό και το κανόνι στο καρτερι
Καλοριζικο.. Θα το χαρείς σίγουρα στα καρτέρια. Εύχομαι να σου δώσει θεαματικά καπνισματαΚώστα δεν έχω άποψη δυο φορες στο σκοπευτηριο το έχω ρίξει! Αλλά με αυτα που έχω δει ανυπομονώ!
Μάθε να επωμιζεις πρώτα. Σε πήραν χαμπάρι και τα καφενείαΚώστα δεν έχω άποψη δυο φορες στο σκοπευτηριο το έχω ρίξει! Αλλά με αυτα που έχω δει ανυπομονώ!
Τι γεύση προτιμάς?Με την ν3 Κώστα!
Τον κερνάς λεμόνι εσύ και ροδάκινο εγώ... Παγωμένο ή ζεστό το τσάι?Έλα παλιόπαιδο άσε τον φίλο μου θα τα κάψει τα παπιά με την V3Τι γεύση προτιμάς?
Για 4/10 που μετράει το mid στον 18,55 πόλη καλό...
Να το χαρείς να εύχομαι...
δικό σου το φυσιγγι Άρη ; Μβ 36 ;Τι γεύση προτιμάς?
Για 4/10 που μετράει το mid στον 18,55 πόλη καλό...
Να το χαρείς να εύχομαι...
Θα έβγαζα εγώ τόσο ανοιχτή τουφεκιά???δικό σου το φυσιγγι Άρη ; Μβ 36 ;
Η δευτερη δική σου είναι φιλαράκι, η χειμωνιάτικηΘα έβγαζα εγώ τόσο ανοιχτή τουφεκιά???
Όχι δεν ξέρω με τι φυσίγγι είναι... άσε που δεν την δούλευω πολύ την 36αρα, ξέρεις ότι προτιμώ την μικρή της αδερφή...
Ωραία κ η δεύτερη Ηλία...
Έτσι εξηγείταιΗ δευτερη δική σου είναι φιλαράκι, η χειμωνιάτικη
81/2 θα μπεί παραγωγή .Λάμπη για 40 μ με 3 αστέρια σε Α4 κόλλα πηγε πολυ καλα, σε 8 1/2 θα ήταν κ λιγο πιο πυκνο