Πολύ δυνατή τουφεκιά αλλά και πολύ ΑΥΣΤΗΡΉ. Θα ζοριζει πολύ στην σκόπευση αλλά αν την πετύχεις θα έχει τρελό κάπνισμαΚαλημερα και απο εδω! Φωτο του ΝικουΠ...εγω ευχαριστω....πολυ διατρηση η ρουφιανα η Τεκνα
Πολύ δυνατή τουφεκιά αλλά και πολύ ΑΥΣΤΗΡΉ. Θα ζοριζει πολύ στην σκόπευση αλλά αν την πετύχεις θα έχει τρελό κάπνισμαΚαλημερα και απο εδω! Φωτο του ΝικουΠ...εγω ευχαριστω....πολυ διατρηση η ρουφιανα η Τεκνα
Ετσι είναι Φώτη. Εκ πρώτης φαίνεται πολλά υποσχόμενο το συγκεκριμένο. Βέβαια ολοκληρωμένη άποψη θα έχουμε όταν το ρίξουμε αρκετά σε πουλιά για να έχουμε και σχετικά ασφαλή εικόνα για το τι κάνειΚαλημέρα Κώστα φαντάζομαι πολλούς συναδέλφους θα εξέπληξε ευχάριστα το Όσκαρ βάζω και τον εαυτό μου "μέσα."
Θα με κάνεις να πάρω Tecna μόνο γι' αυτό το φυσίγγι. Και δεν ξέρω την τύφλα μου τρομάρα μου.
Στα 45 μ. θα είναι θάνατος.Πολύ δυνατή τουφεκιά αλλά και πολύ ΑΥΣΤΗΡΉ. Θα ζοριζει πολύ στην σκόπευση αλλά αν την πετύχεις θα έχει τρελό κάπνισμα
Πολύ δυνατή τουφεκιά αλλά και πολύ ΑΥΣΤΗΡΉ. Θα ζοριζει πολύ στην σκόπευση αλλά αν την πετύχεις θα έχει τρελό κάπνισμα
Εύγεγια το μεράκιμακάρι να μπορούσαμε να βρούμε τέτοια φυσίγγια στην αγοραΓιαννη μου ευχαριστω για τα καλά σου λογια φιλε!!! Η ιδιογομωση....σε βαζει σε αλλα ''μονοπατια''......
ταιριαζεις την τουφεκια στο οπλο ......και στα γουστα σου!!!!
Το εχω ξανα πει.....αν φυγει το θηραμα.....ξερεις ποιον θα μουτζωσεις....
Νίκο η λογική λέει ότι τα σκάγια που λείπουν από το εσωτερικό της ροζετας σε κάποιο βαθμό χρησιμεύουν και σαν περιφέρεια που μπορεί να μας δώσει πουλιά έστω μέχρι τις μεσαίες αποστάσεις όταν δν είμαστε καλά επάνω. Το 87% συγκέντρωση για την δική μου σκοπευτικη εμπειρία/δεινότητα μου φαίνεται αρκετά αυστηρό γτ δν εχουμε υπογράψει και συμβόλαιο ότι τα πουλιά θα βγουν εκεί και όχι πχ στα 20-25 μέτρα. Εκεί το χάνεις ή το πήρες κιμά αν το βρεις. Στο μυαλό μου ένα 70-75% είναι το τέλειο για *** στα 35 μέτρα. Βέβαια αν περιμένεις να τουφεκισεις στα 45-50 μέτρα φαντάζει ιδανική η αποτύπωση αυτή
Πολύ σημαντικό ......Βασιλη εαν παρεις Τεκνα....να παρεις την σφραγισμενη συσκευασια φιλε!!!!
Με την tecna ειμαι ληγο επηφηλακτικος σε θεμα ταχιτητας
1.95 Χ36 με 688 415μ/σ Γιάννη . Υπέραρκετο για πολλάΜε την tecna ειμαι ληγο επηφηλακτικος σε θεμα ταχιτητας
Λοτ???? Πολη σημαντηκο1.95 Χ36 με 688 415μ/σ Γιάννη . Υπέραρκετο για πολλά
Θα σου πο αυριο
1821Λοτ???? Πολη σημαντηκο
Λοτ???? Πολη σημαντηκο
Μακαρη.παντα μου αρεσαν η δυπλης βασης.αλα μετα την ασταθια που ειχαν ξενεροσα.μακαρη να ετροσαν