ενιότε έχει και κουπόνι για οδοντίατρο γιατί φεύγουν και σφραγίσματα με δαύτο...Μια χαρα φυσιγγια ειναι.Στο κουτι δινει και μια μαξιλαροθηκη να την γεμισεις πουπουλα.
Παρε περκοσο.
ενιότε έχει και κουπόνι για οδοντίατρο γιατί φεύγουν και σφραγίσματα με δαύτο...Μια χαρα φυσιγγια ειναι.Στο κουτι δινει και μια μαξιλαροθηκη να την γεμισεις πουπουλα.
Παρε περκοσο.
Δν ρίχνεις τίποτα άλλο καλύτερα.............άρε Fantom Creek 36......που είσαι;;;;..............Εχει κανεις αποψη για το biturbo στα 36 γραμμαρια για φασσα? Δεν εχω δοκιμασει περκοσο αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα τα δοκιμασω.
Όπως??? Για ρίξε μερικές ιδέες... Αν δεν θες δημόσια στείλε πμΕχει και καλυτερα η αγορα....
Οτι και να παρεις στους ξενους τα ακουμπας τουλαχιστον στο μισο φυσιγγι μπαρουτη καλυκας απλα πες μας τι γραμαρια νουμερο δουλευεις να σου πρωτινω καπια συγκεκριμεναΣας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, εχω μια "δυσανεξια" στα εισαγομενα φυσιγγια, πειτε με περιεργο αλλα μου κακοφαινεται να τα ακουμπαω στους ξενους. Οπλα δεν παραγουμε (κακος κατα την αποψη μου) αλλα και φυσιγγι ? Τελος παντων. Καποια πραγματα ειναι μονοδρομος καποιες φορες. Αν υπαρχει ομως καποια προταση σε ελληνικο φυσιγγι για φασσα καλοδεχουμενη.
Oscar 36 grΣας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, εχω μια "δυσανεξια" στα εισαγομενα φυσιγγια, πειτε με περιεργο αλλα μου κακοφαινεται να τα ακουμπαω στους ξενους. Οπλα δεν παραγουμε (κακος κατα την αποψη μου) αλλα και φυσιγγι ? Τελος παντων. Καποια πραγματα ειναι μονοδρομος καποιες φορες. Αν υπαρχει ομως καποια προταση σε ελληνικο φυσιγγι για φασσα καλοδεχουμενη.
Λαμπρό μπλε ν5Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, εχω μια "δυσανεξια" στα εισαγομενα φυσιγγια, πειτε με περιεργο αλλα μου κακοφαινεται να τα ακουμπαω στους ξενους. Οπλα δεν παραγουμε (κακος κατα την αποψη μου) αλλα και φυσιγγι ? Τελος παντων. Καποια πραγματα ειναι μονοδρομος καποιες φορες. Αν υπαρχει ομως καποια προταση σε ελληνικο φυσιγγι για φασσα καλοδεχουμενη.
Ήθελα να ήξερα τη του βρίσκεις με τη Sipe ΜΟΛΙΣ στο 1.55×34 κ με 686.......για τσίχλες με Νο8 θα κεντάει.Λαμπρό μπλε ν5
Τα έχεις ρίξει?Ήθελα να ήξερα τη του βρίσκεις με τη Sipe ΜΟΛΙΣ στο 1.55×34 κ με 686.......για τσίχλες με Νο8 θα κεντάει.
Έκανα τη βλακεία κ πήρα 2 κουτάκια ρε Κωστή,Τα έχεις ρίξει?
Παλιότερα που είχα σφάξει το μπλε λαμπρό ήταν 1,68x34 σε Νο 6!!! Εσφαξες πρόσφατα????Ήθελα να ήξερα τη του βρίσκεις με τη Sipe ΜΟΛΙΣ στο 1.55×34 κ με 686.......για τσίχλες με Νο8 θα κεντάει.
Δεν χαλάει την τουφεκιά? Έτσι όπως έγινε στραπατσαρισμένως ο συγκεντρωτήρας!!Κοίτα πως κάνει τον steel 28 το brain φρένου View attachment 18368
Έλα ντε...Αυτο σκεφτόμουν και εγώ....Δεν χαλάει την τουφεκιά? Έτσι όπως έγινε στραπατσαρισμένως ο συγκεντρωτήρας!!
Πριν καιρό έσφαξε ένας φίλος κ μου είχε στήλει φωτό κ φρίκαρα.Παλιότερα που είχα σφάξει το μπλε λαμπρό ήταν 1,68x34 σε Νο 6!!! Εσφαξες πρόσφατα????
Εγώ το έχω βρει αυτό πριν αρκετά χρόνια!!!!!Πριν καιρό έσφαξε ένας φίλος κ μου είχε στήλει φωτό κ φρίκαρα.
Τώρα αν το διώρθοσε δν το γνωρίζω.
Μακάρι τώρα να είναι στο 1.68 Βαγγέλη.
Ωχ......Εγώ το έχω βρει αυτό πριν αρκετά χρόνια!!!!!