Το steel δεν το πηγενε καλά τα σκορπαγε πολύ τώρα που έγινε η μετατροπή γαζωνει πραγματικάTeo,
Πως είναι η κατανομή με ή χωρις το τσοκ φρένου με τον Steel 28;
Το steel δεν το πηγενε καλά τα σκορπαγε πολύ τώρα που έγινε η μετατροπή γαζωνει πραγματικάTeo,
Πως είναι η κατανομή με ή χωρις το τσοκ φρένου με τον Steel 28;
Οscar 36,gorilla 34 και 36,lambro καφε,τασκοφ 36.στην φασα δεν εχω πολυ εμπειρια,αλλα στα υδροβια πολυ καλα αποτελεσματα,οποτε γιατι οχι και στη φασα!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, εχω μια "δυσανεξια" στα εισαγομενα φυσιγγια, πειτε με περιεργο αλλα μου κακοφαινεται να τα ακουμπαω στους ξενους. Οπλα δεν παραγουμε (κακος κατα την αποψη μου) αλλα και φυσιγγι ? Τελος παντων. Καποια πραγματα ειναι μονοδρομος καποιες φορες. Αν υπαρχει ομως καποια προταση σε ελληνικο φυσιγγι για φασσα καλοδεχουμενη.
Δεν ξέρω τι κάνει αλλά είναι φωτιά και στο χαρτί και στο κυνήγι μπάλα πάνε έχω πάθει πλάκα θα φτιάξω και ένα για τη BenelliΔεν χαλάει την τουφεκιά? Έτσι όπως έγινε στραπατσαρισμένως ο συγκεντρωτήρας!!
Ήθελε 1.45 ΚώσταΈκανα τη βλακεία κ πήρα 2 κουτάκια ρε Κωστή,
(χωρίς να τα ξέρω βέβαια τότε) κ τα έριξα σε υδρόβιο με πάγο.....έχεις δει παπί να το τουφεκάς, να πέφτει κοψόφτερο στο νερό κ στα καπάκια να τραβά φτερό κ να φεύγει χαμηλά χαμηλά;;;;
Εγώ το είδα το έργο ×2 σερί πρωινά....
Πάρε το 38 σε 5 νουμερο, εξαιρετικό φυσιγγι, μιλάμε παντα για ελληνικάΕχει κανεις αποψη για το biturbo στα 36 γραμμαρια για φασσα? Δεν εχω δοκιμασει περκοσο αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα τα δοκιμασω.
Εγώ δεν τα έχω δει αυτά που λες για μένα μαζί με το καφέ είναι κορυφαία φυσίγγια.οταν λες πάγο για πόσο μείον μιλάμε? γιατί εγώ στα μέρη σού πάγο δεν έχω συναντήσει ποτέ.! τώρα να έπεσες στην περίπτωση δεν ξέρω αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι.( Νομίζω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω μια επίσκεψη προς τα κάτω να τα πούμε,να πάρουμε το καφεδάκι μας από τά κορίτσια )Έκανα τη βλακεία κ πήρα 2 κουτάκια ρε Κωστή,
(χωρίς να τα ξέρω βέβαια τότε) κ τα έριξα σε υδρόβιο με πάγο.....έχεις δει παπί να το τουφεκάς, να πέφτει κοψόφτερο στο νερό κ στα καπάκια να τραβά φτερό κ να φεύγει χαμηλά χαμηλά;;;;
Εγώ το είδα το έργο ×2 σερί πρωινά....
Νομιζω οτι θελει αρκετο κρυο.σε παπια πολλα πουλια χτυπημενα να φευγουν και μετα απο 100-150 μετρα να παφτουν ξερα,με μαλακο καιρο!οπλα beretta 390 και vitoria s100Πάρε το 38 σε 5 νουμερο, εξαιρετικό φυσιγγι, μιλάμε παντα για ελληνικά
Όποτε θες με μεγάλη μου χαρά.Νομίζω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω μια επίσκεψη προς τα κάτω να τα πούμε,να πάρουμε το καφεδάκι μας από τά κορίτσια )
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Εγώ δεν τα έχω δει αυτά που λες για μένα μαζί με το καφέ είναι κορυφαία φυσίγγια.
Το πολύ να ήταν -3°C...σιγά τν πάγο στην τελική!!οταν λες πάγο για πόσο μείον μιλάμε? γιατί εγώ στα μέρη σού πάγο δεν έχω συναντήσει ποτέ.!
Στα 36 γραμμαρια νουμερο 6Οτι και να παρεις στους ξενους τα ακουμπας τουλαχιστον στο μισο φυσιγγι μπαρουτη καλυκας απλα πες μας τι γραμαρια νουμερο δουλευεις να σου πρωτινω καπια συγκεκριμενα
Αφού δεν επηρεάζει την τουφεκιά και πάνε μπάλα τα σκάγια!!Δεν ξέρω τι κάνει αλλά είναι φωτιά και στο χαρτί και στο κυνήγι μπάλα πάνε έχω πάθει πλάκα θα φτιάξω και ένα για τη Benelli
Champion 36 και oscar 36Στα 36 γραμμαρια νουμερο 6
Αυτο ενταξει ειναι σιγουρο το θεμα ειναι πως αφου τα κανει ενα στιγμιαιο φρεναρισμα τα σκαγια εχουν πιο πολυ δυναμη αποδεδειγμεναΑφού δεν επηρεάζει την τουφεκιά και πάνε μπάλα τα σκάγια!!
θα δαγκάνει το συγκεντρωτήρα και θα φεύγουν τα σκάγια απο μέσα κάποια δέκατα πριν γίνει έτσι ο συγκετρωτηρας
Είναι αποδεδειγμένα?Αυτο ενταξει ειναι σιγουρο το θεμα ειναι πως αφου τα κανει ενα στιγμιαιο φρεναρισμα τα σκαγια εχουν πιο πολυ δυναμη αποδεδειγμενα
Να κλείνεις τσοκ φίλε σε τέτοιο φαινόμενοΝομιζω οτι θελει αρκετο κρυο.σε παπια πολλα πουλια χτυπημενα να φευγουν και μετα απο 100-150 μετρα να παφτουν ξερα,με μαλακο καιρο!οπλα beretta 390 και vitoria s100
Ναι σε διατρηση οντωςΕ
Είναι αποδεδειγμένα?
Σ ευχαριστω Δημητρη για την συμβουλη!συνηθως χρησημοποιω 3 και 2.πιθανον να ειχα το 3αριΝα κλείνεις τσοκ φίλε σε τέτοιο φαινόμενο