A
AltairLusso
Και στο 1.Στα 15 μέτρα ;
Και στο 1.Στα 15 μέτρα ;
Σταμάτη όχι 18,4 έχειη outlander εχει την ιδια καννη και αυλο με τις αλλες μπερετες ? δλδ 18.6 ?
όμορφο απόγευμα σήμερα σκοπευτήριο μαζί με τον φίλο μου Λάκη όπου κάναμε δοκιμές στην f2 που γέμισα με 1,45/28 v7 και v8 gualandi 25 cx2000 κλεισμένο 57
όπλα το rizzini κύλινδρος στα 26 μέτρα και outlander 3* μαμίσιο στα 35 μέτρα που έριξαν από 6 φυσίγγια στον πίνακα
πολύ γρήγορο πολύ καλό με μια ελαφρά υπεροχή του 3* στα περιφερειακά
ανάλογα πολύ καλή συμπεριφορά μετά στα δισκάκια
14.30 με πήρε τηλ. 14.50 είχαμε φύγει δεν ήταν προγραμματισμένοΡε Λαμόγιο, φιλε του Λάκη εξαδέλφου του Κατσιμπούρα και δευτεροξάδελφε του Κατσαμπέκη κουνιάδου του Αραπάκη ,ρίξε ένα τηλέφωνο όταν είναι να ξαναπάς.
Τι του εξηγείς, πες του ότι δεν τον παίζετε να τελειώνουμε14.30 με πήρε τηλ. 14.50 είχαμε φύγει δεν ήταν προγραμματισμένο
Στην μισή Ελλάδα που δεν βγάζει από πάνω το 3* και τον άσσο, σου κάνει εντύπωση;
Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι αυτό Χρήστο, τα περισσότερα από αυτά τα δίκαννα είναι στο πατάρι. Απλά επειδή ο παππούς μου είχε πει ότι το 3* ή το 1* είναι για όλα έτσι και γω δεν το βγάζω από πάνω. Γι'αυτό μετά ξεσπάω στα φυσίγγια ... Ας μην μιλήσουμε για μέτρα, αυτά είναι για τα κορόιδα. .llk. ... και δώσε του πάλι με τα φυσίγγια. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην αγορά με τα τσιχλοφύσιγγα, εκατομύρια τσιχλοφύσιγγα μπας και σκοτώσουμε τον ... τσώνοΕκτος απο την εξηγηγση του Γιωργου ισως υπαρχει και μια αλλη, οτι παρα πολλα δικαννα στη χωρα μας εχουν σταθερα τσοκ *** και * ...
Δεν χρειάζεται να είσαι σοφός ρε Λαμπρο..Και αυτα τα ξερεις......... χαχαχα .cool. .cool. .cool.
Το ερώτημα μου ειναι όταν εχει κανείς ενα οπλο με τσοκακια και κατάλληλο για κυνήγι φερμας τοτε τι να τα κάνει τα διασπορας?Καλως η κακως παλι το 80 % οσων ενδιαφερονται για τα φυσιγγια διασπορας ειναι κυνηγοι φερμας, εχουν συνηθως οπλα καταλληλα για τετοιο κυνηγι και δυσκολα αποφασιζουν να βαλουν κατι πιο σφιχτο απο τον κυλινδρο η τα 4 αστρα ακομα και αν μπορει να παρουν καλυτερο αποτελεσμα...
Συνηθεια, ανασφάλεια και όταν με ένα συνδυασμό έχεις επιτυχίες δεν τον αλλάζεις εύκολα.Το ερώτημα μου ειναι όταν εχει κανείς ενα οπλο με τσοκακια και κατάλληλο για κυνήγι φερμας τοτε τι να τα κάνει τα διασπορας?
Πόσο πιο πολύ πρέπει να ανοίξει μια τουφεκιά..
Τα 36 μέτρα είναι διεθνώς καθιερωμενα για να μετρήσουμε πως συμπεριφερεται ένα οποιοδήποτε συνολο καννης+τσοκ σε συνδυασμό με ενα φυσίγγι. Μπορεί δηλ το τσοκ να γράφει 4* αλλά ανάλογα με το φυσίγγι να αποδίδει σαν 5* ή 4* ή 3*."θα επρεπε να δοκιμαζεις ολα τα φυσιγγια με φουλ στα 36 μετρα",
Όταν στα μπασιματα της μπεκατσας τα νέα πουλιά δέχονται φερμα μέσα στις οξιες που δεν έχουν ρίξει τα φύλλα ή μέσα στις φτερες και τα έλατα η πρώτη τουφεκιά μπορεί να είναι στα 10 έως 15 μέτρα.Εκει θες ότι ανοιχτοτερο γίνεται.Πόσο πιο πολύ πρέπει να ανοίξει μια τουφεκιά.
Οτι πιο ανοιχτο εχω δει με τα οπλα μου ειναι το lampro direct.32 gr N 9,5!Όταν στα μπασιματα της μπεκατσας τα νέα πουλιά δέχονται φερμα μέσα στις οξιες που δεν έχουν ρίξει τα φύλλα ή μέσα στις φτερες και τα έλατα η πρώτη τουφεκιά είναι στα 10 έως 15 μέτρα.Εκει θες ότι ανοιχτοτερο γίνεται.
E αυτο εχει να κανει με τις προσωπικες επιλογες του καθενος... Οπως καποιος που κυνηγα φερμα θελει το μεγιστο δυνατο ανοιγμα στα 15-20 μετρα χωρις κενα, ετσι κ ο παπιατζης θελει την πιο σφιχτη τουφεκια στα 45 μετρα... Παντως μιας κ μιλαμε για διασπορας, θεωρω οτι ειδικα σε μπεκατσα και σε σφιχτα μερη χωρις πολλα περιθωρια αντιδρασης δυσκολα θα καλυψει καποιον ο κυλινδρος με κανονικα φυσιγγι... Θελει το κατι παραπανω...Το ερώτημα μου ειναι όταν εχει κανείς ενα οπλο με τσοκακια και κατάλληλο για κυνήγι φερμας τοτε τι να τα κάνει τα διασπορας?
Πόσο πιο πολύ πρέπει να ανοίξει μια τουφεκιά..
Ναι είναι η συνέχεια της πατεντας του Στόκα με ανάποδο αποκεντρωτηρα. Ανέκαθεν ήταν τα πιο ανοιχτά διασπορας.Οτι πιο ανοιχτο εχω δει με τα οπλα μου ειναι το lampro direct.32 gr N 9,5!
4-3-2 αστρα τρομερη διασπορα!