Kostas ContraDosi
Moderator
Ναι.....ρίχνω κ στην ομελέτα.Sipe μέχρι και στο ......φαγητό...
Ναι.....ρίχνω κ στην ομελέτα.Sipe μέχρι και στο ......φαγητό...
Δυπλης βασης η κορωνα στης μπαρουτεςΟι εμπειροτεροι τι λένε.......SIPE ή S4;;;;;;
Ρε την σαιπ και δεν της το ειχα να ναι τοσο καυλωτικηΕίχατε δν είχατε,μου το λερώσατε το δίκαννο....
Δοκιμή το setup του μπάρμα ΝίκουΠ....
Ωραίο,με νορμάλ ανάκρουση....
@ΛΑΜΠΗΣ όντως πολύ ωραίο,κ με βλέπω να το βάζω σε τσίχλα,μπεκατσίνη κ τρυγόνι μιας κ τα 31gr είναι από τις σύνηθες γομώσεις μου...
Στο δια ταύτα...
Setup: 12/68,5 688 Sipe 1.50x31 GT 24 No:8,5 στα 57.4mm.....κ.α.χ 11mm
Όπλο Rizzini Hombra 66cm αυλός 18.4
Υ.Γ Κλεισμένο με 2 στάδια (6*)
View attachment 28345View attachment 28346
View attachment 28354
Κληρονομιά ... την βούτηξα από τον πατέρα μου.
Θα βάλω και άλλες φωτό στο κατάλληλο θέμα
Δεν είμαι έμπειρος ...
Οι εμπειροτεροι τι λένε.......SIPE ή S4;;;;;;
Όχι Νίκο δεν την γεμίζω.Βασιλη μου , βαλτην στα παλια ''μαλαματα''.....Αυτη η μπαρουτι ειναι απο την εποχη με τις ''χαρτουτσες''
και 645 καψουλι με 3ρεις εκπνοες.....Εαν θελεις να γεμισεις....παρε μια σφραγισμενη ....να κανεις την
δουλεια σου φιλε!!!
Ποια λένε βασίλισσα οι Ιταλοί ; La ReginaΟι εμπειροτεροι τι λένε.......SIPE ή S4;;;;;;
S4 και στο ψωμι....ασε τους ιταλους ειναι ντουφεκοαλευριδεςΠοια λένε βασίλισσα οι Ιταλοί ; La Regina
Ποια λένε βασίλισσα ξέρεις Ηλία ;;S4 και στο ψωμι....ασε τους ιταλους ειναι ντουφεκοαλευριδες
TecnaΟι εμπειροτεροι τι λένε.......SIPE ή S4;;;;;;
Προσωπικά δε ξέρω.......Ποια λένε βασίλισσα οι Ιταλοί ; La Regina
Η tecna παίζει μπάλα πιο ψηλά σε γομωση!Tecna
Οι Ιταλοί λένε βασίλισσα την S4 κ φυσικά είναι, ειδικά στα φορτία που ζητάς, να ξέρεις κ εσυ κ όλοι ότι η S4 μπορεί να φθάσει κ τα 40 γρΠροσωπικά δε ξέρω.......
Η tecna παίζει μπάλα πιο ψηλά σε γομωση!
Μιλαω για έναν κυκλο γομωσης από 28-30 έως 34-35 γρ σε πιο χοντρά!
Το θέμα είναι ότι βλητικές δοκιμές, συνήθως γίνονται από τους ιδιογομωτές και από αυτούς πάλι, δύο ή τρεις ανεβάζουν δοκιμές, γιατί χρειάζεται πολύ κόπο και χρόνο. Νομίζω ότι αν υπήρχε νήμα, μόνο για δοκιμές με φυσίγγια εμπορίου, θα έπιανε αράχνες. Παράλληλα, δοκιμές χωρίς τιην συνταγή του φυσιγγίων, νομίζω είναι μισή δουλειά.Καλησπέρα!
Αφού ξεπεράστηκαν οι «Αναβλητικές δοκιμές», το θέμα «Βλητικές δοκιμές» μετατράπηκε σε «Υλικά και συνταγές ιδιογόμωσης».
Προτείνω στο παρόν νήμα να αναρτώνται μόνο βλητικές δοκιμές με γνωστά φυσίγγια εμπορίου, ενώ, οι συνταγές ιδιογόμωσης να αναρτώνται στο νήμα «Συνταγές και συμβουλές ιδιογόμωσης» με αναφορά στα βλητικά χαρακτηριστικά τους (αν υπάρχουν) και την εμπειρία του ιδιογομωτή.
Για τους περισσότερους, πιστεύω, κυρίως για όσους δεν γεμίζουν, δεν έχει κάποια αξία μια βλητική δοκιμή με ένα ξένο όπλο και ένα φυσίγγι που ποτέ δεν θα τους είναι διαθέσιμο, όσο καλή κι αν είναι.
Αντιθέτως, κάποιος που ενδιαφέρεται για κάποιο φυσίγγι εμπορίου, θα ανατρέξει στο παρόν νήμα ώστε να δει την απόδοσή του σε διάφορα όπλα, τσοκ και μέτρα, ώστε να δει αν καλύπτει τις ανάγκες του και να αποφασίσει για την παραγγελία του.
Φυσικά, το παραπάνω είναι απλά η άποψή μου. Αν οι περισσότεροι θέλετε στο παρόν νήμα να βλέπετε και βλητικές δοκιμές με φυσίγγια ιδιογόμωσης, πάω πάσο.
Αυτην που λατρευο και εγωΠοια λένε βασίλισσα ξέρεις Ηλία ;;
Εχω 36αρι θανατος αλλα φωβαμε να το βαλω εδω..(..ΥΓ τωρα διαβασα το μηνα σου για την s4..πια λενε βασιλισσα....)τον ξερω χρονια αυτον τον ερωτα τον ιταλονΟι Ιταλοί λένε βασίλισσα την S4 κ φυσικά είναι, ειδικά στα φορτία που ζητάς, να ξέρεις κ εσυ κ όλοι ότι η S4 μπορεί να φθάσει κ τα 40 γρ
Δηλαδή πόσα μπάρ μπορεί να φτάνει το 36αρι και ποσο μπορεί να φτάσει με τα 40γρ που προανεφερε ο Δημήτρης @Dimitris benelli και για τι κλείσιμο μιλάμε, αστέρι ή ρελι και σε αυτά τα γραμμάρια μιλάμε για διασποράς ή μεσαίες-μεγαλες αποστάσεις;Εχω 36αρι θανατος αλλα φωβαμε να το βαλω εδω..(..ΥΓ τωρα διαβασα το μηνα σου για την s4..πια λενε βασιλισσα....)τον ξερω χρονια αυτον τον ερωτα τον ιταλον