Αν τα ζητήσει ευχαρίστωςΣτον @Alex37 στείλτα
Αν τα ζητήσει ευχαρίστωςΣτον @Alex37 στείλτα
Αλέξανδρε αυτό που γράφεις αδικεί τον κ.Νίκο .Το ότι δλδ το γενίκευσες ισοπεδωτικά .Διαβάζω διαβάζω και επιβεβαιωνομαι στον λόγο που έχω σταματήσει να γράφω εδώ μέσα.Αν υπάρχουν 5-6 πληροφορίες καπελωνονται από προσωπικές εμμονές και κόντρες από παλιά.Με την εικόνα που βγαίνει παρά έξω,αν ένα παιδί θέλει να ρωτήσει κάτι δεν θα το κάνει γιατί έχει μετατραπεί σε αρένα!Έλεος!!
Στο μισάωρο πάνω έγινε χαμός με τα Lambro. Παρά πολλά μυνηματαΔεν ήξερα που να το γράψω κ το εβαλα εδώ.
Χαρίζω μερικά πακέτα Lambro σε διάφορα νούμερα σκαγιων.
Οποίος ενδιαφέρεται ας γράψει πμ
Εάν έστω πέρασε απο το μυαλό του Νίκου ότι τον αδίκησα,να βγεί να το πει ο ίδιος και να ζητήσω δημόσια συγνώμη.Αλέξανδρε αυτό που γράφεις αδικεί τον κ.Νίκο .Το ότι δλδ το γενίκευσες ισοπεδωτικά .
Μπα!!!! Ο τζαμπας ζεί και βασιλεύειΣτο μισάωρο πάνω έγινε χαμός με τα Lambro. Παρά πολλά μυνηματα
Πρέπει να είναι τα δημοφιλεστερα!!!
Εγώ δεν είμαι ιδιογομωτής αλλά θα γράψω κάποια πράγματα.
Αν κάπου κάνω λάθος με διορθώνετε.
1. Ο άνθρωπος που γεμίζει είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το φυσίγγι που φτιάχνει. Όταν ο οποιοσδήποτε του δίνει ταχογραφημένη και πλήρη συνταγή, πάλι οφείλει να την ελέγξει.
2. Η Pmax βρίσκεται μόνο με κανονάκι. Ούτε ώμοι, ούτε ανάκρουση, ούτε αντρικό και παιδικό φυσίγγι, ούτε τίποτα.
Αν γεμίζουμε ακριβή δοσολογία εταιρίας πάλι δεν την ξέρουμε ακριβώς.
Απλά έχουμε μια χονδρική ιδέα.
3. Οι ταχύτητες δεν είναι το παν. Αν κατεβείτε ένα νούμερο σκάγια είναι σαν να ανεβαίνετε πολλά m/s στην αντίστοιχη διάτρηση.
4. Η σωματική μας ακεραιότητα είναι πάνω από φυσίγγια, ταχύτητες και θηράματα.
Οπότε μην δοκιμάζετε τίποτα αν δεν γνωρίζετε ΑΚΡΙΒΩΣ πως δουλεύει.
5. Πριν πειραματιστείτε με κάτι ρωτήστε τον κατασκευαστή. Ξέρει πολύ περισσότερα για το προϊόν του απ' ότι ο καθένας μας.
Όλοι ξέρουμε τι είναι ο κ Νίκος φίλε Λάμπη κ πολλοί από εμάς έχουμε δει κ αντιγράψει τις δωρεάν δοκιμές του κ τον ευχαριστούμε.Αλέξανδρε αυτό που γράφεις αδικεί τον κ.Νίκο .Το ότι δλδ το γενίκευσες ισοπεδωτικά .
Όσοι του ζητήσαμε δοκιμές για διάφορους λόγους (΄΄ελλειψη χρόνου κλπ κλπ ) πρόθυμα μας τις έκανε .
Αφιερώνει δλδ καί χρόνο καί χρήμα για να προσφέρει .
Αυτό που μ'ενόχλησε σ'αυτό το τελευταίο είναι η απουσία του ''Γνώθι σαυτόν '' απο κάποιους καί περισσότερο
απ'όλα η ασέβεια σ'ένα άτομο μιας Α ηλικίας απο άτομα που δέν γνωρίζουν ορθογραφία κάν .
#4 @400m/s @45m Διάτρηση ~42mm (σε 20% βαλλιστικό τζέλ)3. Οι ταχύτητες δεν είναι το παν. Αν κατεβείτε ένα νούμερο σκάγια είναι σαν να ανεβαίνετε πολλά m/s στην αντίστοιχη διάτρηση.
Βασιλη αυτο πες το στα παπιά και στα γουρούνια που δεν πέφτουν#4 @400m/s @45m Διάτρηση ~42mm (σε 20% βαλλιστικό τζέλ)
#3 @340m/s @45m Διάτρηση ~42mm (σε 20% βαλλιστικό τζέλ)
Πέστο σε αυτούς που γράφουν έξω από το φυσίγγι Νο4 και στην πραγματικότητα είναι Νο6Βασιλη αυτο πες το στα παπιά και στα γουρούνια που δεν πέφτουν
Αν μιλάς για μόνη αλλαγή το κρύο και την απόσταση ρίξε το ίδιο φυσίγγι που ρίχνεις κανονικά σε 2 νουμ χοντρυτερο και παίξε με το 2* η 1* Μη ψάχνεις άλλης εταιρίας θα χαλάς χρήματα και πιθανόν να μη σου τραβάει όταν έχει νορμάλ καιρό .* το θέλω κύριος για μακρινές αποστάσεις γτ περνάνε ψηλά τα πουλιά ευχαριστώ!!!!!
Επειδή είμαι εντελώς άσχετος,απορία,χωράνε 48 γρ.σε 70 κάλυκααρκετα παλια δοκιμη με jk3 στα 48 gr σε 12/70
αν ειναι οντος 48 γρ σε 70 αρι καλυκα, καλα ειναι τα 1000 μπαρ που βγαζει !!! εγω θα το υπολογιζα γυρω στα 1500-1700!!!!Επειδή είμαι εντελώς άσχετος,απορία,χωράνε 48 γρ.σε 70 κάλυκα
Χωράνε δλδ ,διότι σε εμπορικό ως 44 νομίζω έχω δει ,σε ένα της bpαν ειναι οντος 48 γρ σε 70 αρι καλυκα, καλα ειναι τα 1000 μπαρ που βγαζει !!! εγω θα το υπολογιζα γυρω στα 1500-1700!!!!
Που είσαι ρε ψυχή ;; χάθηκεςαρκετα παλια δοκιμη με jk3 στα 48 gr σε 12/70
λογικα με πολυ λιγο εως καθολου αμορτισερ και ρελιαστο ,τσιμα -τσιμα θα το εκλεισε γιατι ειναι και νο4 απο οτι ειδα !Χωράνε δλδ ,διότι σε εμπορικό ως 44 νομίζω έχω δει ,σε ένα της bp
Saga Μagnum 44γρ 70mmΧωράνε δλδ ,διότι σε εμπορικό ως 44 νομίζω έχω δει ,σε ένα της bp
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά θυμάμαι να έχω δει ενα φυσίγγιο cheddite 20-80 metri 51γρ σε 70ρι κάλυκα. Ρελιαστό εννοείται. Έχω φάει το ίντερνετ να το βρωΕπειδή είμαι εντελώς άσχετος,απορία,χωράνε 48 γρ.σε 70 κάλυκα