Όταν θα βγαίνεις με αυτότα παπιά παίρνουν ρεπόΒασικά είχα πάει να μου φτιάξει μια βελόνα στο Parker γιατί από το πολύ το σκάλισμα στο σπίτι την είχα ξεβρακωσει.Το όπλο είναι 81 1*-2*.
Επίσης τα ίδια τα βύσματα έχουν κάποιο πάχος.Το τσοκ δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να συμπιέζει την στήλη των σκαγιων δημιουργώντας μια μικρή άτρακτο που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη μετωπική επιφάνεια στα πρώτα μετρα .
Αυτό δεν βγαίνει δυστυχώς από το 2007 που έφυγε ο κάτοχος του.Όταν θα βγαίνεις με αυτότα παπιά παίρνουν ρεπό
Από τα αγαπημένα μου όπλαΒασικά είχα πάει να μου φτιάξει μια βελόνα στο Parker γιατί από το πολύ το σκάλισμα στο σπίτι την είχα ξεβρακωσει.Το όπλο είναι 81 1*-2*.
Είναι πολύ πίσω από τα homemade
Ναι όντως.Μονο μάλλινα έριχνε στα 34 γρ.Από τα αγαπημένα μου όπλα
Είχα κυνηγήσει για ένα μικρό διάστημα το Parker ενός θείου μου κ έριχνα biturbo στις πέρδικες ο εγκληματίας.Ναι όντως.Μονο μάλλινα έριχνε στα 34 γρ.
Έπεφτε μαύρο σε λαγούς που δεν έφτανε η 50αρα μεζούρα.
Αααααλατιερα γεμάτη με παππππρικαΜια δοσολογια ( σεταπ ) με Ας στα 30 γραμμαρια και στα 30 μετρα....με 3* και 4* αστρα...
Συγκεντρωτικη ( ? ) τουφεκια....που την φερνεις στα μετρα σου με τα τσοκ!!!
View attachment 39595View attachment 39596View attachment 39597View attachment 39598View attachment 39599
Κλα-μπανιερα γεματη με δακρυαΑααααλατιερα γεμάτη με παππππρικα
Κλα-μπανιερα γεματη με δακρυα
οποιος τολμαει να παρει τετοιο φυσιγγι και να βγει με τσοκ σφικτοτερου του κυλινδρου για τσιχλες
κυριε @ΝίκοςΠ δώστε του άλλα 10μ/δ να ανοίξει λιγάκι θα γαζώνει
αυτο ειναι προφανες απ τις εικονες!Ειναι δοκιμασμενο στον κυνηγοτοπο Ντοκτορ....
Με 4* αστρα μεχρι τα 35 γαζωνει.....
Με 3* αστρα εχεις και τα 40 μετρα φιλε μου!!!
Και μονο με 30 γραμμαρια σκαγια !!!!
οταν κλεινεις στα 59 χιλ. χωρανεΕπειδή είμαι εντελώς άσχετος,απορία,χωράνε 48 γρ.σε 70 κάλυκα
ποτε δεν χανομαι εγω αλλοι περνανε και δεν σταματανεΠου είσαι ρε ψυχή ;; χάθηκες
48 γρ. σε 70αρι καλυκα ειναι σιγουρα γιατι πριν τα στειλω στο κανονακι μου ζητησαν 6 φυσιγγια εκ τον οποιον το ενα ανοιχτηκε και ζυγηστικε - μετρηθηκε και για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα απο το βαρος της πυριτηδας που εδωσα εγω σε σχεση με την δικια τους ζυγαρια βγηκε κατι τις λιγοτερο το οποιο γραφτηκε με στυλο σε χαρτιαν ειναι οντος 48 γρ σε 70 αρι καλυκα, καλα ειναι τα 1000 μπαρ που βγαζει !!! εγω θα το υπολογιζα γυρω στα 1500-1700!!!!
δεν ειναι δικο σου φυσιγγι? ειναι εμποριου?48 γρ. σε 70αρι καλυκα ειναι σιγουρα γιατι πριν τα στειλω στο κανονακι μου ζητησαν 6 φυσιγγια εκ τον οποιον το ενα ανοιχτηκε και ζυγηστικε - μετρηθηκε και για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα απο το βαρος της πυριτηδας που εδωσα εγω σε σχεση με την δικια τους ζυγαρια βγηκε κατι τις λιγοτερο το οποιο γραφτηκε με στυλο σε χαρτι
Όλες οι κάννες έχουν τα καλά τους...Αν ήταν έτσι φίλε Αλεξ, όλα τα σκοπευτικα θα ήταν 61 κ 66 εκατοστα.
Για γενικό κυνήγι σωστά σου ειπε
Το 16αρι είναι άλλου παππά ευαγγέλιο Γιάννη.Όλες οι κάννες έχουν τα καλά τους...
Εμένα το "ταίρι" μου στα κουνέλια με τα σκυλάκια με "στήνει" λίγο πιο μακρυά.60 πόντοι καραμπίνα αυτός, 68 πόντοι δικαννάκι εγώ...του μαζέυω κάνα... "ξώφαλτσο"!!!
Υ.Γ: αλλά στα πολύ κοντινά "ζορίζομαι"....(κατά Johny brow!!!)