Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το τσοκ δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να συμπιέζει την στήλη των σκαγιων δημιουργώντας μια μικρή άτρακτο που έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη μετωπική επιφάνεια στα πρώτα μετρα .
Επίσης τα ίδια τα βύσματα έχουν κάποιο πάχος.
Η κύρια στήλη των σκαγιών μέσα στην κάνη δεν έχει την διάμετρο του αυλού αλλά μικρότερη.
Το ίδιο και στο τσοκ.
Αν ρίξεις μαλλινόταπα έχεις διάμετρο την διάμετρο του στομίου, αν όμως ρίξεις βύσμα έχεις μικρότερη.
Δεν έχω ακούσει να λέγεται ποτέ αυτό.
Η ελαστικότητα που έχουν ίσως εξηγεί γιατί δεν "ακούνε" στα τσοκ.

Ναι όντως.Μονο μάλλινα έριχνε στα 34 γρ.
Έπεφτε μαύρο σε λαγούς που δεν έφτανε η 50αρα μεζούρα.
Είχα κυνηγήσει για ένα μικρό διάστημα το Parker ενός θείου μου κ έριχνα biturbo στις πέρδικες ο εγκληματίας.
Αυτό τότε που πρώτο έβγαλε η lambro τα biturbo.
Ευτυχώς δεν κούνησε το οπλο αντίθετα με ένα θεοσφικτο roma4 που με 1 πακέτο lambro μπλε άνοιγε αέρα.
Πάνε 25+ χρόνια.
Δυστυχώς δεν είχαμε μυαλό τότε

Αααααλατιερα γεμάτη με παππππρικα‼️
Κλα-μπανιερα γεματη με δακρυα.yel..sarcastic.
οποιος τολμαει να παρει τετοιο φυσιγγι και να βγει με τσοκ σφικτοτερου του κυλινδρου για τσιχλες.big smile.
κυριε @ΝίκοςΠ δώστε του άλλα 10μ/δ να ανοίξει λιγάκι θα γαζώνει

Κλα-μπανιερα γεματη με δακρυα.yel..sarcastic.
οποιος τολμαει να παρει τετοιο φυσιγγι και να βγει με τσοκ σφικτοτερου του κυλινδρου για τσιχλες.big smile.
κυριε @ΝίκοςΠ δώστε του άλλα 10μ/δ να ανοίξει λιγάκι θα γαζώνει

Ειναι δοκιμασμενο στον κυνηγοτοπο Ντοκτορ....
Με 4* αστρα μεχρι τα 35 γαζωνει.....
Με 3* αστρα εχεις και τα 40 μετρα φιλε μου!!!
Και μονο με 30 γραμμαρια σκαγια !!!! ;)

Ειναι δοκιμασμενο στον κυνηγοτοπο Ντοκτορ....
Με 4* αστρα μεχρι τα 35 γαζωνει.....
Με 3* αστρα εχεις και τα 40 μετρα φιλε μου!!!
Και μονο με 30 γραμμαρια σκαγια !!!! ;)
αυτο ειναι προφανες απ τις εικονες!
αλλα στο περπατητο σπανια να τυχουν τετοιες αποστασεις, γι αυτο το λεω
για ριξτε το και με το Μπελ στα 20 μετρα ;) , πιστευω θα πηγαινει ωραια

αν ειναι οντος 48 γρ σε 70 αρι καλυκα, καλα ειναι τα 1000 μπαρ που βγαζει !!! εγω θα το υπολογιζα γυρω στα 1500-1700!!!!
48 γρ. σε 70αρι καλυκα ειναι σιγουρα γιατι πριν τα στειλω στο κανονακι μου ζητησαν 6 φυσιγγια εκ τον οποιον το ενα ανοιχτηκε και ζυγηστικε - μετρηθηκε και για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα απο το βαρος της πυριτηδας που εδωσα εγω σε σχεση με την δικια τους ζυγαρια βγηκε κατι τις λιγοτερο το οποιο γραφτηκε με στυλο σε χαρτι

48 γρ. σε 70αρι καλυκα ειναι σιγουρα γιατι πριν τα στειλω στο κανονακι μου ζητησαν 6 φυσιγγια εκ τον οποιον το ενα ανοιχτηκε και ζυγηστικε - μετρηθηκε και για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα απο το βαρος της πυριτηδας που εδωσα εγω σε σχεση με την δικια τους ζυγαρια βγηκε κατι τις λιγοτερο το οποιο γραφτηκε με στυλο σε χαρτι
δεν ειναι δικο σου φυσιγγι? ειναι εμποριου?

Αν ήταν έτσι φίλε Αλεξ, όλα τα σκοπευτικα θα ήταν 61 κ 66 εκατοστα.
Για γενικό κυνήγι σωστά σου ειπε
Όλες οι κάννες έχουν τα καλά τους...

Εμένα το "ταίρι" μου στα κουνέλια με τα σκυλάκια με "στήνει" λίγο πιο μακρυά.60 πόντοι καραμπίνα αυτός, 68 πόντοι δικαννάκι εγώ...του μαζέυω κάνα... "ξώφαλτσο".sarcastic.!!!

Υ.Γ: αλλά στα πολύ κοντινά "ζορίζομαι".....tired.(κατά Johny brow!!!)

Όλες οι κάννες έχουν τα καλά τους...

Εμένα το "ταίρι" μου στα κουνέλια με τα σκυλάκια με "στήνει" λίγο πιο μακρυά.60 πόντοι καραμπίνα αυτός, 68 πόντοι δικαννάκι εγώ...του μαζέυω κάνα... "ξώφαλτσο".sarcastic.!!!

Υ.Γ: αλλά στα πολύ κοντινά "ζορίζομαι".....tired.(κατά Johny brow!!!)
Το 16αρι είναι άλλου παππά ευαγγέλιο Γιάννη.
Ονειρεμένα τουφέκια με τις ωραιότερες διαστάσεις. Αυτό κ το 20αρι.
Κ δεν χρειάζονται πάνω από 70 εκ κάννες.

Status
Not open for further replies.
Back