gvp9000
Banned
Ο Μήτσος για να ξε-σκονίζει τα δισκάκιαΟ Οβελίξ το έφτιαξε
Με τόσες πατέντες που θα έχει φάει αυτό θεώρησέ το hand made
Ο Μήτσος για να ξε-σκονίζει τα δισκάκιαΟ Οβελίξ το έφτιαξε
Από Οκτώβριο του 2002 που την έχω μέχρι και σήμερα εμπλοκή ποτέ και τα πρώτα χρόνια έριχνα και φυσίγγια πολλά σχεδόν σε καθημερινή βάση γιατί πήγαινα για τσιχλες και λόγω επαρχίας είχα τσιχλοκαρτερο φωτιά στα δέκα λεπτά από το σπίτιΓιώργο πες μου την άποψη σου για την gold fusion, αντικειμενικά
Εσύ πέτα μια 800άρα σταβλίσια στα κάρβουνα, στείλε μια φωτό να γουστάρουμε και άσε τα σχόλιαΟι υπόλοιποι δεν είμαστε περίεργοι φίλος
Εδώ και είκοσι χρόνια που το πήρα πήγαινα σχεδόν για τα πάντα και το ήθελα για γενική χρήσηΚ εσυ 71 ;;;;;;;;;;; κάποιος με 76 υπάρχει ;;;
Πολλοι τα κραζουν και πιστευω το ξερειςΠοιος τα κράζει ;;
Το ειχα ξαναπεί πιο παλια......Από Οκτώβριο του 2002 που την έχω μέχρι και σήμερα εμπλοκή ποτέ
Εγω κραζω και τις μπενελλι και μπερεττα μπραουνινγ μπρεντα φρανκι που εχω αν λες για μενα πιο πολυ κραζω αυτους που σκωτονουν στα συνεφα ρε φιλε και θελω να με πειτε εσεις με τα αμερικανικα γτ ποτε καμια τους εταιρια δε το διαφιμιζετε και το λετε εσεις εγω στα μερη μου δε βλεπω κανενα να κυνηγαει με αμερικανικα τρεις ξερω ολοι απλα τα εχουνε και λενε ποπο κατι τουφεκιες τα αμερικανικα αυτος κραζω οχι τα οπλα και οτι λεω τα λεω σωβαρα δε κανω πλακα ουτε αυτακια χαιδεβω κραζω τα δικα μου καιοσα ειναι για κραξιμο και οπως βλεπετε εγω μαι παραπονα εχω απ τα δικα μου και τη δουλεια μου κανω παντωςΠολλοι τα κραζουν και πιστευω το ξερεις
Γιάννη καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας. Εμπλοκή στο δεύτερο φυσίγγι η δεν έσκαγε το πρώτο ?76αρα fusion evolve είχα εγώ αγορασμενο καινούρια από τον Θεοδωρίδη Κένταυρος είχα ρίξει πολλά φυσίγγια μέχρι να την πουλήσω ωραίαο χωρίς ανάκρουση ελαφρύ καλές ντουφεκιες προτιμούσε τα σφιχτά τσοκ δούλευα συχνά τον άσσο κοντά μακριά φυσίγγια 32αρια ψιλά και 36αρια χοντρά είχα ρίξει,αλλα πολλα φυσίγγια οχι λιγα.Καθάρισμα συχνό γιατί μου αρέσει η επαφή με το όπλο αλλά καμία 10αρια εμπλοκές με διαφορετικά φυσίγγια 32αρια χωρίς λογο και όχι όλες μαζί έφταναν για να πάει για πούλημα .
Εσυ εισαι ο πρωτος φιλαρακι, εγω δεν κραζω κανενα οπλο γιατι δεν μου πεφτει λογος...ουτε και κομπλεξ εχω με τα οπλα.Εγω κραζω και τις μπενελλι και μπερεττα μπραουνινγ μπρεντα φρανκι που εχω αν λες για μενα πιο πολυ κραζω αυτους που σκωτονουν στα συνεφα ρε φιλε και θελω να με πειτε εσεις με τα αμερικανικα γτ ποτε καμια τους εταιρια δε το διαφιμιζετε και το λετε εσεις εγω στα μερη μου δε βλεπω κανενα να κυνηγαει με αμερικανικα τρεις ξερω ολοι απλα τα εχουνε και λενε ποπο κατι τουφεκιες τα αμερικανικα αυτος κραζω οχι τα οπλα και οτι λεω τα λεω σωβαρα δε κανω πλακα ουτε αυτακια χαιδεβω κραζω τα δικα μου καιοσα ειναι για κραξιμο και οπως βλεπετε εγω μαι παραπονα εχω απ τα δικα μου και τη δουλεια μου κανω παντως
Νικο το 1,45 ειναι για αστερι η δοση ,αν και 65 αρης ο καλυκας ανεβα στο 1,5 τουλαχιστο , εγω την δουλευω παντα με 686 καψουλι
Δεν κατέχω από φτιαξιμο φυσιγγίων.Όποιος φτιάχνει φυσιγγάρες, δεν έχει ανάγκη από όπλα.
Καλησπέρα Κώστα εγώ τα γεμίζω μόνος μου τα φυσίγγια τι κυνηγας κ τι γρ;;;;;Γιώργο μολογα. Ποια φυσίγγια αγαπάει το IJ 58; Έχω καί εγώ ένα και μου έχει κάτσει μετά από πάρα πολλά χρόνια να βγαίνω με αυτό.
Έχει ξεκινήσει από χαμηλά κ έπαιξε με κάψουλια.Νικο το 1,45 ειναι για αστερι η δοση ,αν και 65 αρης ο καλυκας ανεβα στο 1,5 τουλαχιστο , εγω την δουλευω παντα με 686 καψουλι
Αυτό με 688 που δεν έγραψε είναι στα 385++
Θα χρησιμοποιήσω αυτές τις δοκιμές S4 του κ.Νίκου για να σχολιάσω αυτούς που πλειοδότησαν -αν είναι δυνατόν ,ούτε οικολόγοι νάτανε - να κλείσει αυτό το topic .Συνεχεια με S4 στο 1,50χ32...
View attachment 39759View attachment 39760View attachment 39761View attachment 39762
Αυτα για την ''ωρα''.....
Νικο το 1,45 ειναι για αστερι η δοση ,αν και 65 αρης ο καλυκας ανεβα στο 1,5 τουλαχιστο , εγω την δουλευω παντα με 686 καψουλι