Ευχαριστο αυτο....συνεχιζει και παραγεται δλδ....Ναι φιλε τωρα το Σαββατο μου τα εστειλε ο Μανδηλαρας
Ευχαριστο αυτο....συνεχιζει και παραγεται δλδ....Ναι φιλε τωρα το Σαββατο μου τα εστειλε ο Μανδηλαρας
φοβερή ισοκατανομή η ΡεμMB long range ...
Άλλος ένας λόγος που έβγαλα από την ναφθαλίνη την 1187.
Από τα πιο ανοιχτά φυσίγγια στην Μ2 με φούλι.
Αυτό και το RC4.
Και στην 1187 ανοιχτό.
Ποιός ξέρει;
Μπορεί να σκοτώνουν καλά .... (ορτύκια)
Αστείο το τελευταίο ...
View attachment 61253
Πλάκα κάνουμε ρε Άλεξ ...Ειδες ποσο αδιαβαστος εισαι Βασιλη?
Δεν ειπε ποτε κανενας οτι οι μπενελι δεν πανε καλα τα δραμια και αν το πει καποιος να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι ψαγμενος.
Τα δραμια τα πανε φωτια οι μπενελι, ειναι τσεκαρισμενο οσο δεν παιρνει αυτο, για μενα το καλυτερο τουφεκι για γουρουνι ειναι μπενελι.
Στα σκαγια υστερει, στα δραμια βγαζει φοβερες συγκεντρωσεις.
Δεν το γνωριζω ρε φιλαρακιΕυχαριστο αυτο....συνεχιζει και παραγεται δλδ....
Δυστηχως βασιλη το κυνηγι μας λείπει εδώ παιδιά είναι έτοιμα να το σταματήσουν Κατάντια λεμε .. από οπλα έχουμε ένα καρό ο καθέναςΠλάκα κάνουμε ρε Άλεξ ...
Ξέρω πολύ καλά πως πάει η benelli τα δράμια όπως ξέρω και πως τα πάει η 1187.
Το ίδιο περίπου
Σου λέω και πάλι, έφαγα χρόνο και έβγαλα την 1187 για να δω πως πάει το gamebore και γιατί τα Rem nitro turkey και pheasant με εξέπληξαν αρνητικά στην Μ2.
Περίμενα μεγαλύτερη συγκέντρωση από τα Rem nitro magnum ειδικά από το turkey.
Αφού την έβγαλα που την έβγαλα έκανα και μερικές ακόμα δοκιμές για την πάρτη μου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα, πάντα σε εμπορικά φυσίγγια.
Τώρα πως τα κρίνει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Τα φυσίγγια και την διαμόρφωση όπλου ώστε να βαράνε 90% τα χρειάζομαι ελάχιστα πλέον, μόνο τα Χριστούγεννα στις διακοπές και μόνο σε παπιά (αν πάω γιατί βαριέμαι και επίσης η βενζίνη είναι ακριβή).
Μόνο για τον μικρό μπορεί να ξεκινήσω.
Επειδή όμως σε εμπιστεύομαι θα πάρω και τα Rem Nitro 43γρ 2 3/4" να δοκιμάσω απλά από περιέργεια.
Μην είναι και η τελευταία δοκιμή σε σκάγια που θα κάνω.
Τομ Κρουζ εσυ;;;;
Αντιγραφή TEKNA
Όσα ν.5 έριξα στο χαρτί ήταν μάπα,σε αντίθεση με το ν.6 το ν.6 τρυπαγε τενεκέ το άλλο όχι....βγάλε άκρη μετά(νίτρο φεσαντ)Τα pheasant 39γρ που ειχα παρει καποτε ενα κουτι ηταν μεγαλη μουφα Βασιλη, το nitro 42.5 ειναι φυσιγγαρα, αλλα ρε κρατησε τα μη τα χαλασεις σε δοκιμες
Μαπα Τζων αστο...Όσα ν.5 έριξα στο χαρτί ήταν μάπα,σε αντίθεση με το ν.6 το ν.6 τρυπαγε τενεκέ το άλλο όχι....βγάλε άκρη μετά(νίτρο φεσαντ)
εννοειται αυτο ,απλως τα κουτια αυτα ειναι στοκ.Ευχαριστο αυτο....συνεχιζει και παραγεται δλδ....
Μήπως τελικά το κοντάκι ήταν ακριβώς επάνω του, και σκότωνε το κοντάκι κατά επέκταση αυτός.Έχω συγκρίνει optima 71cm με διάφορες κάννες 302,303,390,benelli mobil, crio, fabarm tribore με φυσίγγι ιδιογομωσης με tekna στα 36γρ.
Η δοκιμή έγινε στα 40 μέτρα κ η optima σε κάθε περίπτωση έφερε καλύτερα ποσοστά συγκέντρωσης.
Σε κυνήγια πέρδικας έχω δει ότι η optima χτυπάει πολύ καλά.
Με ρεμι δεν έχω κάνει σύγκριση αλλά είμαι σίγουρος ότι η optima θα δώσει πολύ καλύτερα ποσοστά στο χαρτί.
Όμως έχω δει με τα μάτια μου κ το εξής τρελό-απιστευτο.
Ένας τύπος στο διπλανό καρτέρι με 1187 χτυπούσε τις τσίχλες με το ντεμι τσοκ σε τέτοιες αποστάσεις που σταμάτησα να τουφεκαω κ τον χάζευα.
Τα φυσίγγια που έριχνε ηταν Gm3 special σε νο8.
Αυτό έγινε σε μία καλή ημέρα περάσματος με άπνοια κ τα πουλιά περνούσαν πολύ ψηλά.
Εγω στημένος για μακρυνες τουφεκιες (έχω αρρώστια με τις μακρυνες τουφεκιες) κ κατέληξα θεατής.
Το οπλο απ ότι μου είπε μετά ήταν αγορασμενο από κατάστημα στην Αμερική, κ δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Συμπέρασμα;; Ίσως να υπάρχουν μερικά όπλα με καλύτερες κάννες, ίσως η συγκεκριμένη κάννη να πήγαινε πολύ πολύ καλά τα συγκεκριμένα φυσιγγια.
Το σίγουρο είναι ότι ζήλεψα κ από τότε μου έχει καρφωθεί να πάρω ρεμι.
Πολυ σωστό αυτό. Πολλά καλα όπλα έχουν πουληθεί η έχουν μείνει στην άκρη για αυτόν τον λόγο.Μήπως τελικά το κοντάκι ήταν ακριβώς επάνω του, και σκότωνε το κοντάκι κατά επέκταση αυτός.
Πολλοί έχουν αλλάξει όπλα και αλλάζουν επειδή πιστεύουν ότι δεν σκοτώνουν καλά, αλλά τα μέτρα τους είναι αλλού για αλλού.
Αυτό έχει συμβεί σε έναν στην παρέα μας που πίστευε ότι το δίκαννό που έχει έκοβε καλύτερα είχε καλύτερη βλητική Αλλά αυτό ήταν επάνω του κουστούμι. Ενώ η καραμπίνα που είχε δεν είχε καμία σχέση με το σωματότυπό του. Άρα Με αυτή τη λογική βγάζουμε λάθος συμπεράσματα.
ΥΓ. Στην πράξη βέβαια στον πίνακα του απέδειξα ότι η καραμπίνα που πίστευε ότι δεν έχει καλή βλητική, πήγαινε καλύτερα από το δίκαννo.
Σπανάκι.Τεκνα ειναι?
Εδώ δεν πετυχαίνουμε το χαρτί στα 36 σταντυπου να ερχόταν κ τραβέρσατοΠολυ σωστό αυτό. Πολλά καλα όπλα έχουν πουληθεί η έχουν μείνει στην άκρη για αυτόν τον λόγο.
Εδώ όμως λέω για σκοτωματα πέρα από τη λογική. Σε αυτές τις αποστάσεις μπαίνει κ ο παράγοντας τύχη. Ίσως να ήταν τόσο τυχερός,
Ισως να ταίριαξε κ το φυσίγγι (βύσμα SG) με την κάννη.
Καλώς τον Ποπάυ...Σπανάκι.
Έτσι είναι ... θέλει πολύ βενζίνη πλέον το κυνήγι.Δυστηχως βασιλη το κυνηγι μας λείπει εδώ παιδιά είναι έτοιμα να το σταματήσουν Κατάντια λεμε .. από οπλα έχουμε ένα καρό ο καθένας
Ουτε με βοηθητικά το μπενελλι δεν σκοτώνει
Βασίλη αυτά τα δύο τσοκ (mod μαμά της 1187 και gemini lm της benelli) τα έχεις μετρήσει και είναι ίδια?