Σωστος....Επειδη στο τέλος θα μείνει χωρις υποφυλακτήρα, λέω να την πάω στο μαγαζί που την πήρα!
Σωστος....Επειδη στο τέλος θα μείνει χωρις υποφυλακτήρα, λέω να την πάω στο μαγαζί που την πήρα!
σωστο ,αλλα αυτο δεν το κανει μονο η benelli,και παλι μια φορα το χρονο το θελει η benelli για να μην εχεις προβληματα,ξερεις κατι κλειστρα που κουμπωνουν με χρονοκαθυστερηση!30 χρόνια η μία που έχει ο πατέρας και άλλα 25 η άλλη μόνο μια φορά το χρόνο καθάρισμα. Δουλεύουν πένα.
Τη να το κάνει το νερομπιστολο ;; Αφού όλα το ίδιο ρίχνουν.Ψάχνει για μεταχειρισμένη Βenelli.
Όλοι ξεχνάτε το δεύτερο μέρος της πρότασης ... "με το κατάλληλο φυσίγγι" ... αλλά δεν πειράζει, θα σας το θυμίζω εγώ.Αφού όλα το ίδιο ρίχνουν.
Ναι ισχυεισωστο ,αλλα αυτο δεν το κανει μονο η benelli,και παλι μια φορα το χρονο το θελει η benelli για να μην εχεις προβληματα,ξερεις κατι κλειστρα που κουμπωνουν με χρονοκαθυστερηση!
Ωχ, αρχίσαμε τις κόντρες. Και τα όπλα παρτά, όχι αστεία.Είμαι 100% σίγουρος ότι θα ρίξω σφιχτότερα ή το ίδιο πάλι με εμπορικό.
Απλά το φυσίγγι θα αλλάξω.
Διάλεξε όποιο φυσίγγι θες και θα διαλέξω και εγώ το δικό μου.
Βασιλάκη, αφού ρίχνουν όλα το ίδιο όπως πιστεύεις γιατί ψάχνεις να βρεις ποίο είναι το ποίο συγκεντρωτικό ;; Αν είμασταν κοντά θα σε κερναγα ένα τσαγακι πολύ ευχαρίστως . Μπενελλι και πάσης Ελλάδος Ναούμ.Όλοι ξεχνάτε το δεύτερο μέρος της πρότασης ... "με το κατάλληλο φυσίγγι" ... αλλά δεν πειράζει, θα σας το θυμίζω εγώ.
Άσε τα ιδιογόμωσης εσύ και ρίξε ένα εμπορικό στα όσα μέτρα θες να δούμε το κανόνι σου.
Είμαι 100% σίγουρος ότι θα ρίξω σφιχτότερα ή το ίδιο πάλι με εμπορικό.
Ζητούμενο η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και διάτρηση στα όσα μέτρα επιθυμείς.
Νομίζω ότι ζητάω κάτι εύκολο ... ή δυσκολεύεσαι λιγάκι τώρα ?
Δε δυσκολεύομαι καθόλου ,αλλά αλλιώς πρέπει να γίνει........ Διάλεξε φυσίγγι να ρίξεις εσύ και με το ίδιο και γω....... Με μαμά τσοκ και να δούμε τα αποτελέσματα........ Τι πιστεύεις??????Όλοι ξεχνάτε το δεύτερο μέρος της πρότασης ... "με το κατάλληλο φυσίγγι" ... αλλά δεν πειράζει, θα σας το θυμίζω εγώ.
Άσε τα ιδιογόμωσης εσύ και ρίξε ένα εμπορικό στα όσα μέτρα θες να δούμε το κανόνι σου.
Είμαι 100% σίγουρος ότι θα ρίξω σφιχτότερα ή το ίδιο πάλι με εμπορικό.
Ζητούμενο η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και διάτρηση στα όσα μέτρα επιθυμείς.
Νομίζω ότι ζητάω κάτι εύκολο ... ή δυσκολεύεσαι λιγάκι τώρα ?
Το χει πιει και δεν το ξέρει...........Τα τσάγια πάνε κ έρχονται
Βασιλάκη, αφού ρίχνουν όλα το ίδιο όπως πιστεύεις γιατί ψάχνεις να βρεις ποίο είναι το ποίο συγκεντρωτικό ;; Αν είμασταν κοντά θα σε κερναγα ένα τσαγακι πολύ ευχαρίστως . Μπενελλι και πάσης Ελλάδος Ναούμ.
Τα τσάγια πάνε κ έρχονται
Και είναι από το καλό, από Καλάβρυτα μεριά και συγκεκριμένα από το Φενεό. Τσάι πολυτέλειας.Το χει πιει και δεν το ξέρει...........
Ωχ, αρχίσαμε τις κόντρες. Και τα όπλα παρτά, όχι αστεία.
Πλάκα κάνω με τον Τριαντάφυλλο ...Βασιλάκη, αφού ρίχνουν όλα το ίδιο όπως πιστεύεις γιατί ψάχνεις να βρεις ποίο είναι το ποίο συγκεντρωτικό ;; Αν είμασταν κοντά θα σε κερναγα ένα τσαγακι πολύ ευχαρίστως . Μπενελλι και πάσης Ελλάδος Ναούμ.
Ήμαστε σοβαροί τώρα, θα κάνουμε κόντρες με τα όπλα ;; Γιατί ;; Να δούμε τι ;; Πόσα σκάγια θα πάω στο πίνακα, να κοντραρο ποιόν ;; Τον διπλανό μου ;; Ο πίνακας είναι για άλλη δουλειά να δεις όταν ένα φυσιγγι δεν αποδίδει αυτό που πρέπει και να το διορθώσεις, η να αλλάξω τσοκ, μην ακούω τρέλα πράγματα, κόντρες και μαλακίες.Μέσα από τις "κόντρες" βγαίνει το συμπέρασμα ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ζητούμενη κατανομή και διάτρηση θα βγει. Τώρα τι και πώς, είναι άλλη ιστορία!
Όχι Bill. Εννοείται αυτό. Χαβαλέ κάνουμε.Πλάκα κάνω με τον Τριαντάφυλλο ...
Πρέπει να το γράφω δηλαδή ... ?