Δεν βρίσκω τίποτα Βαγγέλη ... πείτε μου νούμερο σκαγιού, απόσταση και ποσοστό.
Θα βγάλω μεγαλύτερο ή ίδιο ποσοστό και η δοκιμή σε άκοπο βίντεο,
με το χειρότερο όπλο που κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Αυτό δεν είναι το ζητούμενο ?
Φυσίγγι ότι θέλω εγώ.
Ρίξτε τα καλύτερα εμπορικά σας με τα καλύτερα όπλα σας, να δείτε πως μια φυσιγγάρα εκμηδενίζει οποιαδήποτε βλητική υπεροχή.
Αυτό εννοώ ότι όλα ρίχνουν το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι, αλλά το δεύτερο μισό της πρότασης όλοι το κάνουν γαργάρα
ps
Έκανα τις δοκιμές μου και ξέρω τι θα ρίξω αν χρειαστεί να ρίξω.
Φυσίγγια του 95% θα χρησιμοποιήσω ελάχιστα ίσως κανένα τον χρόνο.
Και του 90% έχω και του 85% και πάει λέγοντας.
Σιγά μην πάει κανένας για νορμάλ κυνήγι με αυτά ... είναι ειδικών αποστολών φυσίγγια.
Εδώ πανυγηρίζουμε για 5-6 σκάγια παραπάνω στα 100 σε ποσοστά της τάξης του 60-70% γιατί σκοτώνουμε λίιιιιιγο πιο μακρυά.
Αν χρειαστώ ποτέ μερικά σκάγια παραπάνω για να σκοτώνω λίιιιιιγο πιο μακρυά, έχω τον τρόπο να βάλω πολλαπλάσια όχι μόνο 5-6 και μάλιστα χοντρότερα !!!
Η όλη
παράνοια της καλύτερης κάνης έχει να κάνει με νορμάλ ποσοστά και ποιά βγάζει λίιιιιγο παραπάνω με 3* τσοκ.
Σε συνδιασμό με την παράνοια της μέγιστης συγκέντρωσης για να σκοτώνουμε λίιιιγο πιο μακρυά θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει μόνο ο μέγιστος αριθμός οπών, άντε και η μέγιστη διάτρηση.
Μπορώ να βγάλω
ότι ποσοστό θέλεις (
ή καλύτερα να ανοίξω όσες τρύπες θέλεις) αλλάζοντας τσοκ ή και φυσίγγι σε νούμερα κάτω από #5 που με ενδιαφέρουν.
Άρα είμαι πλήρως καλυμένος.
Το πρόβλημα μου είναι τα ποσοστά πάνω από 95% και οι τουφεκιές στα 10m.
Αυτά είναι τα δύσκολα.
Αν η optima με βοηθήσει σε αυτά τα δύο, γιατί όχι ... να αγοράσω μια (
με δοκιμή) να βρίσκεται.
Αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από το γιατί οι ιδιογομωτές δεν μπορούν να βγάλουν φυσίγγι για Benelli και όλοι εκτός τον Άρη και τον Νίκο την βρίζουν.
Αυτή είναι μια μεγάλη απορία που έχω.
Άτομα τα οποία θεωρώ ικανούς ιδιογομωτές λένε "φέρε μου την κάνη σου να σου βγάλω ότι τουφεκιά θέλεις".
Αυτοί τι κάνουν ?
Μαγικά ?