Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μου μπήκαν σκέψεις, γιατί η κάνη της μπενελλι δεν έχει σφραγίδα για ατσάλινα, και βλέπω να Μπένο σε έξοδα πάλι.
Αντε ντε δώσε το χρήμα και παρε BERETTA το φυσίγγι σου θα παρει και ένα 10% συγκέντρωση 😉😉😉

Αντε ντε δώσε το χρήμα και παρε BERETTA το φυσίγγι σου θα παρει και ένα 10% συγκέντρωση 😉😉😉
με την α300 και τη μ2 με τα ιδια φυσιγγια δεν ειδα αυτο το +10% για τη beretta...ο ιδιοκτητης της α300, μου επαιρνε συνεχεια τη μ2 καθε σκ που πηγαιναμε για κυνηγι...

με την α300 και τη μ2 με τα ιδια φυσιγγια δεν ειδα αυτο το +10% για τη beretta...ο ιδιοκτητης της α300, μου επαιρνε συνεχεια τη μ2 καθε σκ που πηγαιναμε για κυνηγι...
Το α300 και εσυ;;; με Μ2 που έχουν 2 φιλαράκια είχα πάρει 10 κιλα από τα σάντουιτς που κέρασαν και όχι +10% αλλά 20% και πάνω όλα αυτά με εμπορικά φυσίγγια.

κυνηγησα 3 χρονια με την α300...δεν ειδα καμια διαφορα με τη μ2....που τις βρισκετε ρε παιδια αυτες τις διαφορες;;;;
391 σε πάρα πολλά φυσίγγια εμπορικά διαφορα με ίδια κάννη ίδια τσοκ τεράστια διαφορά μεταξύ τους σχεδόν 1 τσοκ

Βασίλη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, βρε πάλι τα ίδια θα λέμε, σας έχω πει για την κάνη, η κάνη είναι πειραγμενη μην λέω πάλι τα ίδια. Αυτά είναι τα μέτρα που έχω γράψει μετρημένα , και το τσοκ. Όποιος θέλει το πιστεύει, δεν έχω να αποδείξω κάτι. Ότι θέλω και με ευχαριστη από το όπλο μου το έχω, και μου φτάνει εμένα. Άλλωστε για αυτό και δεν ανεβάζω εύκολα δοκιμές από πίνακα δικό μου. Για άλλο λόγο την ανέβασα, η ερώτηση είναι το ατσάλι μπορεί να πιάσει την συγκέντρωση που έχει ο πίνακας ποιο πάνω ;; Και αν ναι θα έχει την δύναμη για να σκοτώσει ένα πράσινο, στα 45 μέτρα ;; και αν έχει την δύναμη, πόσο πρέπει να έχει ταχύτητα, πρέπει να ,500σαριζι. :)
Βρε εσύ την ανέβασες για άλλο λόγο αλλά ο φίλος μου κοκορευεται για την απόδοση.
Μπενελλι κ 70+% στα 45 μέτρα με 3 άστρα; ;;
Το μέτρο θα είναι λάθος .yel.

με την α300 και τη μ2 με τα ιδια φυσιγγια δεν ειδα αυτο το +10% για τη beretta...
Oύτε εγώ, σε δοκιμές που έκανα πάλι εγώ με 2*.
Μάλλον είμαστε τυφλοί ... έχει κανένας δικός σου καμιά με κάνη optima hp να μας φύγει ο σεβντάς ?

391 σε πάρα πολλά φυσίγγια εμπορικά διαφορα με ίδια κάννη ίδια τσοκ τεράστια διαφορά μεταξύ τους σχεδόν 1 τσοκ
Το 1 τσοκ είναι το πολύ 10%.
Το 20% που το είδες εσύ μανάρι μ' ?

===========================
Προς όλους ...
Αφού όλοι έχετε κάνει πάμπολες δοκιμές με πολλά όπλα και μετράτε την συγκέντρωση δεν μας λέτε και εμάς στο περίπου ποιά η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που έχετε πετύχει με optima HP στα 36,5m με #4, #6 και #8 με απλά εμπορικά ανεξαρτήτως μαμά τσοκ εκτός αμερικάνικων ... όχι Nitro κτλ

Πείτε μας και τα εμπορικά φυσίγγια να τα δοκιμάσουμε και εμείς.

Last edited:
Μάλλον είμαστε τυφλοί ... έχει κανένας δικός σου καμιά με κάνη optima hp να μας φύγει ο σεβντάς ?

Προς όλους ...
Αφού όλοι έχετε κάνει πάμπολες δοκιμές με πολλά όπλα και μετράτε την συγκέντρωση δεν μας λέτε και εμάς στο περίπου ποιά η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που έχετε πετύχει με optima HP στα 36,5m με #4, #6 και #8 με απλά εμπορικά ανεξαρτήτως τσοκ εκτός αμερικάνικων ... όχι Nitro κτλ

Ασε ρε πονηρέ γιατί τα αμερικανικά απ εξω;;;;

Προς όλους ...
Αφού όλοι έχετε κάνει πάμπολες δοκιμές με πολλά όπλα και μετράτε την συγκέντρωση δεν μας λέτε και εμάς στο περίπου ποιά η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που έχετε πετύχει με optima HP στα 36,5m με #4, #6 και #8 με απλά εμπορικά ανεξαρτήτως τσοκ εκτός αμερικάνικων ... όχι Nitro κτλ

Στα 54 μέτρα 70% πάντα με Lambro.

Νικόλα είμαι μπενελακιας αρρώστια την αγαπάω την ρουφιάνα, και τώρα με την απόφαση που έβγαλαν με τα ατσάλινα έχω κάνει το κεφάλι μου αχταρμα, σήμερα κοιτούσα όπλα μπενελλι και είμαι σε σκέψεις για sbe super, και σκέφτομαι τριανταφυλλε ήρθε η ώρα για να σοβαρευτείς, τα ατσάλινα δεν πεζουν, έχω δει ζημιά σε γεωργικό μηχάνημα δικό μου, να έχει σπάσει το ρουλεμάν και .sex hard. η μπίλια και πέρασε μέσα στο γρανάζια και τα έκανε σκόνη λες και ήσαν από γυαλί, και η μπίλια δεν είχε ούτε σημάδι, για 100ευρω που έκανε το ρουλεμάν, πλήρωσα 2000 ευρώ, και ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια μου και έκανα επισκευή μόνος αλλιώς, και τραβούσα τα μαλλιά μου, γιατί ήθελα να τελειώσει το χωράφι και την πλήρωσα για τα καλά, με τι νεφρά θα πάω να βάλω ατσάλινα σε ένα όπλο που δεν έχει σφραγίδα, και είναι και πιραγμενο, την γλύτωσα μια φορά που κόπηκε το όπλο, δεύτερη δεν έχει, τα φοβάμαι τα ατσάλινα. Για να 500αρισι το ατσάλι ξέρεις που μπορεί να φτάνουν τα μπάρ. Οπότε με βλέπω για άλλο όπλο..think..think.

η ερώτηση είναι το ατσάλι μπορεί να πιάσει την συγκέντρωση που έχει ο πίνακας ποιο πάνω ;; Και αν ναι θα έχει την δύναμη για να σκοτώσει ένα πράσινο, στα 45 μέτρα ;; και αν έχει την δύναμη, πόσο πρέπει να έχει ταχύτητα, πρέπει να ,500σαριζι. :)
Αν αυτό που έριξες έχει ταχύτητα 400 στο 1,5
για ατσάλι θες ταχύτητα 750 σε #2 για να έχεις την ίδια διάτρηση.
Κοινώς ... ούτε την συγκέντρωση θα έχεις ούτε την διάτρηση.

Νικόλα είμαι μπενελακιας αρρώστια την αγαπάω την ρουφιάνα, και τώρα με την απόφαση που έβγαλαν με τα ατσάλινα έχω κάνει το κεφάλι μου αχταρμα, σήμερα κοιτούσα όπλα μπενελλι και είμαι σε σκέψεις για sbe super, και σκέφτομαι τριανταφυλλε ήρθε η ώρα για να σοβαρευτείς, τα ατσάλινα δεν πεζουν, έχω δει ζημιά σε γεωργικό μηχάνημα δικό μου, να έχει σπάσει το ρουλεμάν και .sex hard. η μπίλια και πέρασε μέσα στο γρανάζια και τα έκανε σκόνη λες και ήσαν από γυαλί, και η μπίλια δεν είχε ούτε σημάδι, για 100ευρω που έκανε το ρουλεμάν, πλήρωσα 2000 ευρώ, και ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια μου και έκανα επισκευή μόνος αλλιώς, και τραβούσα τα μαλλιά μου, γιατί ήθελα να τελειώσει το χωράφι και την πλήρωσα για τα καλά, με τι νεφρά θα πάω να βάλω ατσάλινα σε ένα όπλο που δεν έχει σφραγίδα, και είναι και πιραγμενο, την γλύτωσα μια φορά που κόπηκε το όπλο, δεύτερη δεν έχει, τα φοβάμαι τα ατσάλινα. Για να 500αρισι το ατσάλι ξέρεις που μπορεί να φτάνουν τα μπάρ. Οπότε με βλέπω για άλλο όπλο..think..think.
Παρε ότι γουστάρεις... αλλα η BERETTA έχει καλύτερη βλητική από κάθε benelli..
Εννοείται δεν παίζουμε με την ασφάλεια μας ξέρεις πόσα όπλα έχω βρει φθηνά ευκαιρίες παλια τι να τα κάνω όμως είναι απλά ΆΧΡΗΣΤΑ
δεν έχουν ΤΣΟΚ δεν έχουν φλατζες δεν είναι μαγκνουμ και έχουν κακό ζύγισμα και μιλάμε για όπλα που πίνουν νερό στο όνομα τους
Μιλάμε για 302 303 304 s55 και benelli μαύρο αετό για 121 123 για μενα φίλε αυτά είναι ΆΧΡΗΣΤΑ γιατί απλά δεν μπορώ να κάνω όλα μου τα κυνήγια.

Αν αυτό που έριξες έχει ταχύτητα 400 στο 1,5
για ατσάλι θες ταχύτητα 750 σε #2 για να έχεις την ίδια διάτρηση.
Κοινώς ... ούτε την συγκέντρωση θα έχεις ούτε την διάτρηση.
Βασίλη,είχα ατύχημα με τον ταχογραφο και δεν έχω, αλλά εμπειρικά κάπου εκεί είναι 400. Οπότε Βασίλη τι γίνεται ;; Ερώτηση δεν θα υπάρχει άλλο σκαγιο ;;, το αντιμόνιο δεν θα υπάρχει, ;; τι διάολο μόνο ατσάλι θα έχουμε ;; .think.

Βασίλη,είχα ατύχημα με τον ταχογραφο και δεν έχω, αλλά εμπειρικά κάπου εκεί είναι 400. Οπότε Βασίλη τι γίνεται ;; Ερώτηση δεν θα υπάρχει άλλο σκαγιο ;;, το αντιμόνιο δεν θα υπάρχει, ;; τι διάολο μόνο ατσάλι θα έχουμε ;;
Μακάρι να ήξερα ... ίσως φέρουν βισμούθια, νομίζω ότι υπάρχουν ήδη μερικά.
Αλλιώς με ατσάλια θες ταχύτητες.

Δεν ξέρω Τριαντάφυλλε, δεν το έχω ψάξει γιατί δεν με ενδιαφέρει πλέον αυτό το κυνήγι.
Αν υπάρχουν παπιά θα βαράς λίγο πιο κοντά και τελείωσε το θέμα.
Το θέμα είναι να υπάρχουν θηράματα.

Status
Not open for further replies.
Back