A γεια σου άμα βρω μια φωτό πως το είχαμε κάνει θα το ανεβάσω
Σε κόκκινο ήταν αρκετα σηκωμένο πολύ αλητεία ήταν
A γεια σου άμα βρω μια φωτό πως το είχαμε κάνει θα το ανεβάσω
Σωστό!!!!!!Θα ρίξεις 500 φυσίγγια και στο 501 θα στην κανει.
280Με #6 ατσάλινα, στα 32γρ τι πλήθος σκαγιων θα έχουμε?
Μπενελαρα αλλά με τι πείραγμα στη κανάρα δε λέτε.
Λέγε τιμή Άρη, θα τον χάσουμε τον Τριαντάφυλλο...
Θα ρίχνουν τα οικολογικά.Αυτό που ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο είναι αν θα μπορούν να ρίχνουν τα νέα σκαγια με παλιά όπλα (καραμπίνες-δικαννα) δοκιμασμένα στα 1200 ή 900 bar.
Ένα δίκαννο baikal πχ η μια καραμπίνα 48ΑL. Θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο κάτοχος η πανε για σκραπ;
Βασιλη έβγαλες κανένα άλλο ψάριΘα ρίχνουν τα οικολογικά.
Non high performance...
Κοινώς μάλλον για σκραπ
Αστείο ...
Ρε παίδες μόνο υδρόβια είπαμε θέλουν μη τοξικά.
Εδω πίνουμε στην Ελλάδα νερό στο σπίτι από σωλήνες αμιάντου και θέλουμε μια τοξικά στα υδρόβιαΘα ρίχνουν τα οικολογικά.
Non high performance...
Κοινώς μάλλον για σκραπ
Αστείο ...
Ρε παίδες μόνο υδρόβια είπαμε θέλουν μη τοξικά.
Μπράβο φίλε!!!
Η γνώμη σου μετράει η BERETTA έχει 10% καλητερη κάννη από την BENELLI
Βασιλη έχουμε συμφωνήσει με τον χομπίστα 0,1% μη το σκαλίζεις πάλι
Πες 30%, οικονομία θα κάνουμε.
Παλιότερα έλεγαν 40% τώρα πέσαμε στο 10% ... με τα ατσάλια θα πάει στο μηδέν
Έπρεπε να σου στείλω και ένα #4 Rem XLR ... να μου βγάλεις 90% γιατί 80% βγάζει το χρέπι.
Γελά Γελά
Έπρεπε να σου στείλω και ένα #4 Rem XLR ... να μου βγάλεις 90% γιατί 80% βγάζει το χρέπι.
2 σκορπίνες και έναν μεγάλο κολλιόΒασιλη έβγαλες κανένα άλλο ψάρι
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκναΓελά Γελά
Εγω Θα σε κάνω να πάρεις BERETTA και όχι για σενα για τον γιό σου να μην κάνει τα λάθη του πατέρα του
Εεεε οχι και 0.1% πάρα θαρεψες εσυΒασιλη έχουμε συμφωνήσει με τον χομπίστα 0,1% μη το σκαλίζεις πάλι
Αν έβγαλε το χρέπι 80% στα 36.5 μετρα..
Πρόσεχε τους αυτούς κ είναι ικανοί να σε κάνουν να πάρεις μπενελλιΕεεε οχι και 0.1% πάρα θαρεψες εσυ
Με 4αρια rem xlr ίσως.Αν έβγαλε το χρέπι 80% στα 36.5 μετρα..
Θα ανεβάσω φωτογραφία με ΜΠΕΚΆΤΣΑ στην ζυγαριά 1κιλο και όπως λέει ο @Stelios K δεν κατεβάζω γραμμάριο
ου να σε καλά θα των πλακωνα στα προσωπικά μηνύματα θα ισιώνεΠρόσεχε τους αυτούς κ είναι ικανοί να σε κάνουν να πάρεις μπενελλι
Να πω την αλήθεια παλεύω να παρω του παππού μου οχι για βλητική αξία. για συναισθηματική και οικογενειακό κειμήλιο.Πρόσεχε τους αυτούς κ είναι ικανοί να σε κάνουν να πάρεις μπενελλι