Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ομάδα καλησπέρα.. Θέλω να κάνω συγκριτικό τέστ διάτρησης σε τενεκέδες λαδιού κάποιων φασσοφυσιγγων σε νο6 ως επί το πλείστον και κάποια λίγα σε νο5. Στα πόσα μέτρα τρυπάνε οριακά τον τενεκέ την μπροστινή πλευρά τα εμπορικά νορμάλ 6άρια? Για αρχή σκέφτομαι να ξεκινήσω με εργοστασιακό φουλ τσοκ και kicks LF στα 35 μέτρα με το κάθε φυσίγγιο.
Οι δοκιμές; Με πενελι🤭 ή με όπλο;;; .bye.

Ομάδα καλησπέρα.. Θέλω να κάνω συγκριτικό τέστ διάτρησης σε τενεκέδες λαδιού κάποιων φασσοφυσιγγων σε νο6 ως επί το πλείστον και κάποια λίγα σε νο5. Στα πόσα μέτρα τρυπάνε οριακά τον τενεκέ την μπροστινή πλευρά τα εμπορικά νορμάλ 6άρια? Για αρχή σκέφτομαι να ξεκινήσω με εργοστασιακό φουλ τσοκ και kicks LF στα 35 μέτρα με το κάθε φυσίγγιο.
30μ βάλτους για #6 και βλέπεις
40μ για #4

Εντύπωση μου κάνει που το bturbo δεν τρύπησε τον τενεκέ παρά 3-4 σκάγια μόνο στα 30μετρα. Λογικά τα άλλα δύο είχαν πιο σκληρά σκάγια και πιο χοντρά καθότι αμερικανικα
Ο Χομπίστας βάζει κοτρώνια πάνω στους τενεκέδες 🤣
Όλες οι δικές μου είναι χωρίς κοτρώνια ...

Lambro mple.jpgMB Long range.jpgRC4.jpgXLR2 4.jpg

Ο Χομπίστας βάζει κοτρώνια πάνω στους τενεκέδες 🤣
Όλες οι δικές μου είναι χωρίς κοτρώνια ...

View attachment 70917View attachment 70918View attachment 70919View attachment 70920
Βασίλη, αυτό το rc4, έδωσε εξαιρετικά πυκνή κατανομή σε σχέση με τα άλλα. Οκ 30 μέτρα και φουλ τσοκ, αλλά αν συγκριθεί με τις άλλες φωτογραφίες, ξεχωρίζει.

Αν στα 33 μέτρα τρυπήσει είναι πολύ καλό οποίο δοκιμάσεις...

Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για μέτρηση κατανομής σκαγίων? Μετά από βίντεο γνωστού αμερικανού που είδα έψαξα την εφαρμογή shotgun profiler της target telemetrics αλλά για τα android δεν μπόρεσα να βρω άκρη... μήπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη?

Παραθέτω και το σχετικό βίντεο για όσους δεν το έχουν δει :

Status
Not open for further replies.
Back