gvp9000
Banned
Διαμαντής για πέρδικα από εμένα.Εχει λιγο ποιο εντονο κεντρο ο drago....Αλλα και ο διαμαντε δεν με ''χαλαει''....Ισως να ειναι και ποιο
αποτελεσματικος με την κατανομη που εχει Σταματη μου !!!
Διαμαντής για πέρδικα από εμένα.Εχει λιγο ποιο εντονο κεντρο ο drago....Αλλα και ο διαμαντε δεν με ''χαλαει''....Ισως να ειναι και ποιο
αποτελεσματικος με την κατανομη που εχει Σταματη μου !!!
και ο γιανκος καλος ειναι!Διαμαντής για πέρδικα από εμένα.
και ο γιανκος καλος ειναι!
Αυτό, Ναι.Granular στα 31 γραμμάρια......
12/67 686 1,50x31 z2m 21 No8,5 6* 56,00View attachment 71070
ειμαι και εγω εθνοφυλακας , πολυ καλο σημαδι , αλλα το G3 χανει λιγο , και θελει λιγο ποιο δεξια να στριψης το κλεισιοσκοπιο , γιατι σου φευγουν αριστερα , το πανω κατω που ειναι ποιο δυσκολο και θελει ειδικο εργαλειο αλλα μια χαρα ειναι , το δεξια αριστερα ειναι ευκολο , μπορεις με ενα στραβοκατσαβιδο να το ρυθμησης , λιγο μιση στροφηΜπορείς να δεις αυτό;
View attachment 69858
δικός μου στόχος από τη διαγωνιστική της Κυριακής μ300. 10/37
Χτυπημένο είναι και δεν ρυθμίζεται.ειμαι και εγω εθνοφυλακας , πολυ καλο σημαδι , αλλα το G3 χανει λιγο , και θελει λιγο ποιο δεξια να στριψης το κλεισιοσκοπιο , γιατι σου φευγουν αριστερα , το πανω κατω που ειναι ποιο δυσκολο και θελει ειδικο εργαλειο αλλα μια χαρα ειναι , το δεξια αριστερα ειναι ευκολο , μπορεις με ενα στραβοκατσαβιδο να το ρυθμησης , λιγο μιση στροφη
ολα ρυθμιζωντε , εκτος και εχουν πρωβλημα και χαλασμενο κλεισιοσκοπιοΧτυπημένο είναι και δεν ρυθμίζεται.
Από τον οπλοβαστό το πήρα, δεν είναι το δικό μου .
Πολυ ωραιες τουφεκιες... εγω εχω δοκιμασει το καλοκαιρι στα τρυγονια cx-2000, granoular, 1.55 31gr νουμερο 8.5, καταπληκτικες τουφεκιες και χωρις κλοτσημα!!!Δυο δοκιμες με granular...
H πρωτη στο 1,50χ32 - 57.
Η δευτερη στο 1,55χ32 -57,3....και τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια !!!
View attachment 71166
View attachment 71167
View attachment 71168
View attachment 71169
Πολυ ωραιες τουφεκιες... εγω εχω δοκιμασει το καλοκαιρι στα τρυγονια cx-2000, granoular, 1.55 31gr νουμερο 8.5, καταπληκτικες τουφεκιες και χωρις κλοτσημα!!!
Εχεις μαλλι μπαμπακι . . . . .''μπαμπακι''
Μαλλι μπαμπάκι κ@@@@ φαρμάκι λένε για μας τα γερόντιαΕχεις μαλλι μπαμπακι . . . . .
Αμα ειναι κτυπημενο πως θα ρυθμιστει;εγω οποτε ριχνω , και οποτε κανω διαγωνιστηκη βολη παντα με το δικο μου , για να δω που ριχνει και τι ρυθμηση του χρειαζεται
Δύσκολα,δεν γυρίζει η πάνω βίδα.Θέλει όλο αντικατάσταση και ολόκληρη διαδικασία χαρτούρα.Αμα ειναι κτυπημενο πως θα ρυθμιστει;