Τι σκάγια γέμισες;Σημερινή δοκιμή.cheddite T4 x cx2000 x m92s 2.50 +couvette+diana 10mm+ποτήρι θωδη 23 68.5 cnc 63
View attachment 71283
Μονόβολο είναι, δες το ξερέλιασμα.Τι σκάγια γέμισες;
Από κλωτσημα ήταν έντονο;
Δίκιο έχεις .Το διορθωνω.To μονοβολο λυμαν Κώστα.Τι σκάγια γέμισες;
Από κλωτσημα ήταν έντονο;
Ευχαριστώ Πάρη.Δίκιο έχεις .Το διορθωνω.To μονοβολο λυμαν Κώστα.
Δεν έχω τόσο έμπειρο μάτι και για να μην την πατήσω ρωτάω... Έχω λίγο φοβοΜονόβολο είναι, δες το ξερέλιασμα.
Δεν εννοώ ότι είμαι τόσο γκασμας απλά ξεκίνησα πρόσφατα να γεμίζω ρελιαστα και νόμιζα ότι ήταν σκάγια ή δράμια.
Εάν ήταν δράμια θα με ενδιέφερε ένα σεταπ με Μ92ς σε ρελιαστο.Δεν εννοώ ότι είμαι τόσο γκασμας απλά ξεκίνησα πρόσφατα να γεμίζω ρελιαστα και νόμιζα ότι ήταν σκάγια ή δράμια.
Σημερινή δοκιμή.cheddite T4 x cx2000 x m92s 2.50 +couvette+diana 10mm+ποτήρι θωδη 23 +βολίδα lyman. 68.5 cnc 63
View attachment 71283
Ολλο μαζι ειναι 36,5 γρ ειναι λιγο βαρυ καναμε την συζητηση χθες το βραδυΠαρη τι βαρος εχει αυτο το βλημα ??
Το περιμενα ποιο γρηγορο με αυτην την δοσολογια.. και στησιμο...
Δοκιμασε 9 βολο με την ιδια δοσολογια και με αμορτησερ απο ζ2μ 15 + 3-4 χιλ φελο μεσα, αλλα δεν ξερω αν θα σου καει καλα η m92s με το ρελιΕάν ήταν δράμια θα με ενδιέφερε ένα σεταπ με Μ92ς σε ρελιαστο.
Ολλο μαζι ειναι 36,5 γρ ειναι λιγο βαρυ καναμε την συζητηση χθες το βραδυ
Πολυ μαυρο τον βλεπω τον καλυκα ! Ειχες ακαυτη στην κανη ; Σου εβγαλε φλογα απο μπροστα ;Σημερινή δοκιμή.cheddite T4 x cx2000 x m92s 2.50 +couvette+diana 10mm+ποτήρι θωδη 23 +βολίδα lyman. 68.5 cnc 63
View attachment 71283
Ακαυτη όχι.Καθολου.Πολυ μαυρο τον βλεπω τον καλυκα ! Ειχες ακαυτη στην κανη ; Σου εβγαλε φλογα απο μπροστα ;
Μιας και το έχεις δουλέψει ,τι προτείνεις Λευτέρη;Δεν γνωρίζω αν τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η ταχύτητα καύσης της M92S, αλλά τα 2.50γραμ. μου φαίνονται αρκετά ψηλά για αυτή την πυρίτιδα με το συγκεκριμένο βλήμα.
Αυτο κουβεντιαζα κ χθες με ενα καλο σου φιλο...Αναρωτιέμαι εάν αυτό σημαίνει ότι το νέο λοτ έχει μεγαλύτερη προοδευτικότητα....... Αν λειτουργεί καλύτερα με υψηλότερο βάρος σκαγιων....
Αυτο κουβεντιαζα κ χθες με ενα καλο σου φιλο...
ΕΓΩ πιστευω πως η ΝΕΑ Granular ειναι η Granular S ×34....οστοσο γεμισε τη στο Range της 1.60×34 και δες την στον ταχογραφο....