Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
αν ήταν έτσι οι κριτικές στο ιντερνετ θα ηταν όλες 5 στερες.
Δεν το φορτώνεται κανένας το ξενοδοχείο.
Αν το φορτώνονταν 5άστερες θα έβαζε.
.my man.
το marketing το δικό μας διαφημίζει την κορυφαία σειρά οτι προσφέρει ξεκούραση ευεξία κλπ. Μπορω με μια ισοπεδωτική λογική να πω ξέρεις μλκιες τώρα άντε πάρε το απλο μια χαρά είναι. Μια χαρά είναι απο μόνο του, όταν το συγκρίνεις όμως με το άλλο τοτε παύει να είναι μια χαρα.
Άρα κανονικά πρέπει να λες ότι το φθηνό προσφέρει πολύ λιγότερη ευεξία και σηκώνεσαι από αυτό αρκετά πιο κουρασμένος από το ακριβό.
Το κάνεις ; Δεν το κάνεις, γιατί όλη η γκάμα στρωμάτων του ανταγωνιστή προσφέρει τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό ;)

Τουφεκιές δεν βλέπω και αγχώνομαι 😂

Πιστεύω ή μάλλον δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλοι οι καταναλωτές είναι εγωιστές και διαφημίζουν τα προιόντα που ενω δε τους πρόσφεραν τίποτα παραπάνω συνεχίζουν να τα στηρίζουν, αν ήταν έτσι οι κριτικές στο ιντερνετ θα ηταν όλες 5 στερες. Δεν ξεχώρισαν τυχαία εταιρείες , και δε μιλάω αποκλειστικά για τα όπλα, και είναι leader σε πωλήσεις απο απλό εγωισμό των καταναλωτών. Π.χ εργάζομαι σε εταιρεία με στρώματα κρεβάτια κλπ, το marketing το δικό μας διαφημίζει την κορυφαία σειρά οτι προσφέρει ξεκούραση ευεξία κλπ. Μπορω με μια ισοπεδωτική λογική να πω ξέρεις μλκιες τώρα άντε πάρε το απλο μια χαρά είναι. Μια χαρά είναι απο μόνο του, όταν το συγκρίνεις όμως με το άλλο τοτε παύει να είναι μια χαρα.
Συμφωνώ… και όσοι έχουν fiat/ landa/κτλ. τα ίδια λένε τι να μου προσφέρει εμένα το ναβαρα το hilux και αλλά φορτηγάκια… παο όπου θέλω με το δικό μου και αν πάθει και κάτι βρησκω ανταλακτηκα και στο περίπτερο… ο εγωισμός δεν αφήνει να δουν περα από την μύτη … κανενας δεν παραδέχεται ότι έχει ένα απλό οπλο σειράς και νομιζει ότι έχει το δωρη του αι γιωργη για αυτό τα μηδενίζει ολλα

Δεν το φορτώνεται κανένας το ξενοδοχείο.
Αν το φορτώνονταν 5άστερες θα έβαζε.
.my man.

Άρα κανονικά πρέπει να λες ότι το φθηνό προσφέρει πολύ λιγότερη ευεξία και σηκώνεσαι από αυτό αρκετά πιο κουρασμένος από το ακριβό.
Το κάνεις ; Δεν το κάνεις, γιατί όλη η γκάμα στρωμάτων του ανταγωνιστή προσφέρει τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό ;)

Τουφεκιές δεν βλέπω και αγχώνομαι 😂
Δεν μιλάω για τα ξενοδοχεία Βασίλη, υπάρχουν προιοντα που εχουν 2 και 3 αστέρια στο διαδύκτιο. Στην πώληση δεν λες οτι σηκώνεσαι πιο κουρασμένος. Λες όμως οτι σε ξεκουράζει περισσότερο το ακριβό και δεν λές ψέμματα καθώς ισχύει! Όποιος εχει κοιμηθει σε 5 αστερο ξενοδοχείο με καλό στρώμα καταλαβαίνει τι εννοώ!

εκπρόσωπος τόπου του ΚΚΕ έπρεπε να ήσουν!!!!!
Εκπρόσωπος τύπου του Αδόλφου θα μπορούσα να ήμουν φίλε, λυπάμαι.

Ακριβώς.
Ρε συ με μάρκετινγκ ασχολείσαι ; 😂
Την έχω πατήσει πολλάκις ως βλαξ αγαπητέ και φυσάω και το γιαούρτι ;)

Π.χ εργάζομαι σε εταιρεία με στρώματα κρεβάτια κλπ, το marketing το δικό μας διαφημίζει την κορυφαία σειρά οτι προσφέρει ξεκούραση ευεξία κλπ. Μπορω με μια ισοπεδωτική λογική να πω ξέρεις μλκιες τώρα άντε πάρε το απλο μια χαρά είναι.
Και εσείς παραλίγο να μου τη φέρετε, αλλά δε "μάσησα" .yel.

Πριν κάποια χρόνια με πονούσε η μέση μου και πίστευα ότι έφταιγε το πολύ μαλακό μου στρώμα.
Ρώτησα φίλους και γνωστούς και μου συνέστησαν τα Cocomat στρώματα. Πάω στο κατάστημα και λέω "γειά σας, θέλω να αγοράσω το πιο σκληρό στρώμα που έχετε". Μου δείχνει τα στρώματα, μου δείχνει το πιο σκληρό, ξαπλώνω, μου αρέσει και αποφασίζω να το αγοράσω επί τόπου. Όταν πάω προς το γκισέ να να συνεννοηθώ πως θα μου το φέρουν και να πληρώσω μου λέει ο συνάδελφός σου "δεν μπορείτε να πάρετε μόνο το στρώμα, πρέπει να πάρετε και το πρώτο και το δεύτερο επίστρωμα για να είναι πιο μαλακή η αίσθηση και να έχετε έναν σωστό ύπνο". Του απαντάω "αφού είναι απαραίτητα γιατί δεν τα βάζετε στο στρώμα όταν τα φτιάχνετε;" Και φυσικά δεν τα αγόρασα.
Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Η μέση δε με ξαναπόνεσε και κάνω υπέροχους ύπνους. Τα επιστρώματα είναι για τον ηλίθιο που θα τσιμπήσει. .yel.
Φιλικά, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς.

Εκπρόσωπος τύπου του Αδόλφου θα μπορούσα να ήμουν φίλε, λυπάμαι.

Την έχω πατήσει πολλάκις ως βλαξ αγαπητέ και φυσάω και το γιαούρτι ;)

Και εσείς παραλίγο να μου τη φέρετε, αλλά δε "μάσησα" .yel.

Πριν κάποια χρόνια με πονούσε η μέση μου και πίστευα ότι έφταιγε το πολύ μαλακό μου στρώμα.
Ρώτησα φίλους και γνωστούς και μου συνέστησαν τα Cocomat στρώματα. Πάω στο κατάστημα και λέω "γειά σας, θέλω να αγοράσω το πιο σκληρό στρώμα που έχετε". Μου δείχνει τα στρώματα, μου δείχνει το πιο σκληρό, ξαπλώνω, μου αρέσει και αποφασίζω να το αγοράσω επί τόπου. Όταν πάω προς το γκισέ να να συνεννοηθώ πως θα μου το φέρουν και να πληρώσω μου λέει ο συνάδελφός σου "δεν μπορείτε να πάρετε μόνο το στρώμα, πρέπει να πάρετε και το πρώτο και το δεύτερο επίστρωμα για να είναι πιο μαλακή η αίσθηση και να έχετε έναν σωστό ύπνο". Του απαντάω "αφού είναι απαραίτητα γιατί δεν τα βάζετε στο στρώμα όταν τα φτιάχνετε;" Και φυσικά δεν τα αγόρασα.
Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Η μέση δε με ξαναπόνεσε και κάνω υπέροχους ύπνους. Τα επιστρώματα είναι για τον ηλίθιο που θα τσιμπήσει. .yel.
Φιλικά, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς.
Το θέμα αίσθησης (το οτι σε βόλεψε το σκληρό στρώμα) είναι άσχετο με το αποτέλεσμα που δίνει στον ύπνο. Όταν έχεις συνηθίσει σκληρό και σε βάζουν σε μαλακό δεν το αντέχεις και τουμπαλιν. Μην μπερδευουμε τι βόλεψε εμάς και τι είναι πραγματικά ποιοτικό... Τεσπα διαφωνούμε, σταματώ εδώ να μη χαλάμε το τόπικ.

Αχ καταραμένη Sipe τι μας έχεις κάνει και δεν μπορούμε να σε βρούμε! Ένα μισόκιλο έχει μείνει και το έχω στο ράφι και το κοιτάω! Δεν τολμάω να το ανοίξω!:D
Μην το κοιτάς καθόλου....δωστου δρόμο να το ευχαριστηθείς.

Και άλλα λεφτά δηλαδή ;
Κάποιος είχε γράψει ότι οι χρωμιωμένες σκουριάζουν στους κώνους πάντως.
Ότι θες ακούς.
Η κανη εσωτερικά όπως και να έχει επεξεργαστεί σκουριάζει αν ποτέ σκουριάσει μόνο από μαλακά κάτοχο τα υπόλοιπα είναι για να φτιαχτεί κάποιοι ανέκδοτο .

Πιστεύω ή μάλλον δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλοι οι καταναλωτές είναι εγωιστές και διαφημίζουν τα προιόντα που ενω δε τους πρόσφεραν τίποτα παραπάνω συνεχίζουν να τα στηρίζουν, αν ήταν έτσι οι κριτικές στο ιντερνετ θα ηταν όλες 5 στερες. Δεν ξεχώρισαν τυχαία εταιρείες , και δε μιλάω αποκλειστικά για τα όπλα, και είναι leader σε πωλήσεις απο απλό εγωισμό των καταναλωτών. Π.χ εργάζομαι σε εταιρεία με στρώματα κρεβάτια κλπ, το marketing το δικό μας διαφημίζει την κορυφαία σειρά οτι προσφέρει ξεκούραση ευεξία κλπ. Μπορω με μια ισοπεδωτική λογική να πω ξέρεις μλκιες τώρα άντε πάρε το απλο μια χαρά είναι. Μια χαρά είναι απο μόνο του, όταν το συγκρίνεις όμως με το άλλο τοτε παύει να είναι μια χαρα.
Τους λέτε ότι απαγορεύονται τα πισοκωλητα❓έτσι την πάτησε η άλλη κ άφησε χνάρια πάνω στο στρώμα😆(δύο Γούβες μπρος δύο πίσω)τφεκσαν τα ελατήρια ‼️

Συμφωνώ… και όσοι έχουν fiat/ landa/κτλ. τα ίδια λένε τι να μου προσφέρει εμένα το ναβαρα το hilux και αλλά φορτηγάκια… παο όπου θέλω με το δικό μου και αν πάθει και κάτι βρησκω ανταλακτηκα και στο περίπτερο… ο εγωισμός δεν αφήνει να δουν περα από την μύτη … κανενας δεν παραδέχεται ότι έχει ένα απλό οπλο σειράς και νομιζει ότι έχει το δωρη του αι γιωργη για αυτό τα μηδενίζει ολλα
Ανόμοιες συγκρίσεις .-αλλο με τι βολεύεται κ μπορεί να φτασει....ο καθένας κ άλλο τι θα γουσταρε να έχει ,όταν μαλιστα αυτό το κάτι, έχει αποδείξει την αξία του κ η οποία σχεδόν πάντα ,συμβαδίζει με το αντίστοιχα υψηλό χρηματικό αντίτιμο ‼️

Τους λέτε ότι απαγορεύονται τα πισοκωλητα❓έτσι την πάτησε η άλλη κ άφησε χνάρια πάνω στο στρώμα😆(δύο Γούβες μπρος δύο πίσω)τφεκσαν τα ελατήρια ‼️
Βασικά, έχει έρθει τύπισσα και το δοκιμαζε στα 4. Ασε μ αυτά που εχω δεί πλησιάζω τους γυναικολόγους!

Συμφωνώ… και όσοι έχουν fiat/ landa/κτλ. τα ίδια λένε τι να μου προσφέρει εμένα το ναβαρα το hilux και αλλά φορτηγάκια…
Την τελευταία φορά που έθεσα στον εαυτό μου το ερώτημα Mercedes ή Lada, η απάντηση ήταν πανεύκολη: LADA και πάλι LADA!!!

Ήταν όταν διάβαζα το βιβλίο του Βίκτωρ Σουβόροφ "ΑΚΒΑΡΙΟΥΜ" (το ενυδρείο).
Ο Βίκτωρ Σουβόροφ ήταν ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ένωσης, της ГРУ δηλαδή.
Στο αποκορύφωμα του ψυχρού πολέμου, τη δεκαετία του 70, αυτομόλησε στη Δύση. Ο λόγος που αυτομόλησε δεν ήταν τα χρήματα αλλά γιατί είχε αρχίσει να πιστεύει ότι η πατρίδα του είναι ο κακός σε όλο αυτό που γίνεται.

Κάπου στο βιβλίο του γράφει:
"Αν αυτομολήσεις στη Δύση, οι Δυτικοί θα σε γεμίσουν με χρήματα, και θα καταλήξεις στο Λονδίνο να κυκλοφορείς με Mercedes. Αλλά δε θα σε κοιτάει κανένας γιατί πολλοί έχουν αυτοκίνητο εκεί.
Αν μείνεις πιστός στη Σοβιετική Ένωση, θα καταλήξεις στη Μόσχα να κυκλοφορείς με LADA. Αλλά θα σε κοιτάνε τα πιο όμορφα κορίτσια του κόσμου, γιατί ελάχιστοι έχουν αυτοκίνητο εκεί".

Όπως βλέπεις Ηλία, τα πάντα είναι σχετικά.

Την τελευταία φορά που έθεσα στον εαυτό μου το ερώτημα Mercedes ή Lada, η απάντηση ήταν πανεύκολη: LADA και πάλι LADA!!!

Ήταν όταν διάβαζα το βιβλίο του Βίκτωρ Σουβόροφ "ΑΚΒΑΡΙΟΥΜ" (το ενυδρείο).
Ο Βίκτωρ Σουβόροφ ήταν ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ένωσης, της ГРУ δηλαδή.
Στο αποκορύφωμα του ψυχρού πολέμου, τη δεκαετία του 70, αυτομόλησε στη Δύση. Ο λόγος που αυτομόλησε δεν ήταν τα χρήματα αλλά γιατί είχε αρχίσει να πιστεύει ότι η πατρίδα του είναι ο κακός σε όλο αυτό που γίνεται.

Κάπου στο βιβλίο του γράφει:
"Αν αυτομολήσεις στη Δύση, οι Δυτικοί θα σε γεμίσουν με χρήματα, και θα καταλήξεις στο Λονδίνο να κυκλοφορείς με Mercedes. Αλλά δε θα σε κοιτάει κανένας γιατί πολλοί έχουν αυτοκίνητο εκεί.
Αν μείνεις πιστός στη Σοβιετική Ένωση, θα καταλήξεις στη Μόσχα να κυκλοφορείς με LADA. Αλλά θα σε κοιτάνε τα πιο όμορφα κορίτσια του κόσμου, γιατί ελάχιστοι έχουν αυτοκίνητο εκεί".

Όπως βλέπεις Ηλία, τα πάντα είναι σχετικά.
Ε όχι κ σχετικά με το λαντα όταν σώσεις κ κατέβεις ,θα φτηνεις σπονδύλους‼️

Status
Not open for further replies.
Back