Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια δοκιμή σήμερα το πρωί, με φυσίγγι ιδιογομωσης TECNA και 42 γρ. σκάγια νο1 και νο4. Φυσίγγι το οποίο το είχε γράψει εδώ μέσα, ο ΤΕΟ και το δοκίμασε ο Νίκος Π. Απόσταση στόχου 50 μέτρα με όπλο Remington 1187 με σύσφιξη 1*.

Πολλα τα Μπραβο φιλε !!! Εγραψες.......

Ο Νίκος Π πρέπει να έχει μετρήσει.

Mπερετα 66 εκατοστα καννη.. V1,5-418m/s Σε αστερι κλεισιμο..8* πτυχο

ΒΟΙΤΟ 76 εκατοστα κανη V1,5-422m/s Σε αστερι κλεισιμο 8* πτυχο..

ΒΟΙΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΕ ΡΕΛΙ με τζαμακι V1,5 - 417m/s

Και ανεβαζουν και πιεσεις !!!

Μητσαρα μου....Σε οσους δεν ''ξερουν''....ναι ανεβαζουν πιεσεις...και φευγουν και κλειστρα...
Σε οσους ξερουν....ειναι σαν τα απλα βυσματα και οι steei φιλε...
Αυτη ειναι η γνωμη μου !!!

Υπερτασικοί steel 😂

Τιποτα δεν ειναι Βασιλη μου....Εκανα σημερα μια δοκιμη για τον φιλο μου τον κουζουλο...και με
αυτην ευκαιρια δοκιμασα και καποια αλλα σεταπ με την ΑΟ που μου χαρησαν...για να την ''βρω''
σαν πυριτιδα...
Θα ανεβασω πρωτα την δοκιμη του φιλου μου του κουζουλου.....Σε Αγιο ταξε...Στον κουζουλο εαν ταξεις
και δεν το κανεις...την ''εβαψες''.....Ο Αγιος περιμενει....ο κουζουλος ποτέ... :D:p
Μετα θα δεις και δοκιμες με steel 28 στην ιδια δοσολογια....και στησιμο......και δωσε βαση στις
ταχυτητες και την διαφορα συγκεντρωσης και κατανομης....Ο ενας steei ακοπος ...ο αλλος με 4 πεταλα
10 χιλιοστα βαθος...
Δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο σαν τουφεκιες....την πυριτιδα την ''ψαχνω'' ακομα...αλλα κοιτα τις
διαφορες!!
:)

Τιποτα δεν ειναι Βασιλη μου....Εκανα σημερα μια δοκιμη για τον φιλο μου τον κουζουλο...και με
αυτην ευκαιρια δοκιμασα και καποια αλλα σεταπ με την ΑΟ που μου χαρησαν...για να την ''βρω''
σαν πυριτιδα...
Θα ανεβασω πρωτα την δοκιμη του φιλου μου του κουζουλου.....Σε Αγιο ταξε...Στον κουζουλο εαν ταξεις
και δεν το κανεις...την ''εβαψες''.....Ο Αγιος περιμενει....ο κουζουλος ποτέ... :D:p
Μετα θα δεις και δοκιμες με steel 28 στην ιδια δοσολογια....και στησιμο......και δωσε βαση στις
ταχυτητες και την διαφορα συγκεντρωσης και κατανομης....Ο ενας steei ακοπος ...ο αλλος με 4 πεταλα
10 χιλιοστα βαθος...
Δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο σαν τουφεκιες....την πυριτιδα την ''ψαχνω'' ακομα...αλλα κοιτα τις
διαφορες!!
:)
2.20 X35 GR με CX2000 έφαγε πολλές πέρδικες .Φοβερό καί αξέχαστο set up .

2.20 X35 GR με CX2000 έφαγε πολλές πέρδικες .Φοβερό καί αξέχαστο set up .

Εχεις δικιο....Φιλε μεγαλωσα...δεν ''γερασα''....αλλα την παω λαου - λαου....μεχρι να ''γνωριστουμε'' με
την κυρια !!!
Κοιτα τι εδωσε το σεταπ του κουζουλου στο 2χ35....και βγαλε τα συμπερασματα σου !!! ;):)

Εχεις δικιο....Φιλε μεγαλωσα...δεν ''γερασα''....αλλα την παω λαου - λαου....μεχρι να ''γνωριστουμε'' με
την κυρια !!!
Κοιτα τι εδωσε το σεταπ του κουζουλου στο 2χ35....και βγαλε τα συμπερασματα σου !!! ;):)
Ρε σεις .... μην τα δημοσιοποιείτε αυτά ...
Δεν θα πουλάνε τα όπλα με φαρμακερές κάνες ...

Για τον φιλο τον κουζουλο....εξαιρετικα...ετσι λενε στις παραγγελιες..:D
Και ολους τους φιλους και συναδελφους !!!:)

εικόνα_Viber_2022-09-14_22-43-23-407.jpg

εικόνα_Viber_2022-09-14_22-43-47-256.jpg
Κουζουλε μου....σκεψου τι θα κανει με αλευρι αυτο...ενα +10% θα εχεις φιλε !!

Last edited:
Μητσαρα μου....Σε οσους δεν ''ξερουν''....ναι ανεβαζουν πιεσεις...και φευγουν και κλειστρα...
Σε οσους ξερουν....ειναι σαν τα απλα βυσματα και οι steei φιλε...
Αυτη ειναι η γνωμη μου !!!
εχεις κανει συνδιασμο φωτια τωρα στηλ και α0 θα τα φτασεις τα μπαρια στο θεο και ακομα παραπερα αν την πατησεις λιιιιγο παραπανω

εχεις κανει συνδιασμο φωτια τωρα στηλ και α0 θα τα φτασεις τα μπαρια στο θεο και ακομα παραπερα αν την πατησεις λιιιιγο παραπανω

Μητσαρα....προειπα.... και το ξανα λεω....για οσους ξερουν ...προβλημα δεν υπαρχει...για οσους δεν
ξερουν....θα πληρωσουν το τιμημα... :cool:

Μητσαρα....προειπα.... και το ξανα λεω....για οσους ξερουν ...προβλημα δεν υπαρχει...για οσους δεν
ξερουν....θα πληρωσουν το τιμημα... :cool:
Φαντάσου μέχρι και εγώ ξέρω πως δουλεύουν οι steel ... και τι κάνουν στο χαρτί.

ps
Στα παπιά όμως χρειάζονται να έρθουν σε επαφή με ατσάλι που περιέχει σπάνια γαία.

Και δυο δοκιμες με STEEL 28...O ενας ακοπος χωρις πεταλα εννοω...και ο αλλος με πεταλα.

εικόνα_Viber_2022-09-14_22-45-05-896.jpg
εικόνα_Viber_2022-09-14_22-45-32-858.jpg
Ασχημη κατανομη....αυτο διορθωνετε...γι'αυτο κανουμε δοκιμες...

εικόνα_Viber_2022-09-14_22-46-06-899.jpg
εικόνα_Viber_2022-09-14_22-46-22-562.jpg
Ιδιες ταχυτητες ..Ιδια δοσολογια..Ιδιο στησιμο....η διαφορες στην συγκεντρωση μεγαλες μονο απο τα
4 πεταλα των 10 χιλιοστων...

Καλησπέρα. Πήγα πάλι απόψε στο σκοπευτήριο. Δεν βρήκα παρέα για να παίξουμε, μόνο 3-4 άτομα ήταν, που δεν παίζουν, αλλά πάνε μόνο για καφέ και συζητάνε μόνο για τα σκυλιά τους !!! Έτσι έκατσα λίγο και ήπια κι εγώ τον καφέ μου, και μετά για να μη φύγω εντελώς ατουφέκιστος, πήγα στους πίνακες κι έριξα 2 φυσίγγια. Πάλι NSI JAPAN SPECIAL, SKEET 24 gr No. 9,5 αφού μόνο αυτά είχα μαζί μου ... Αλλά τώρα άλλαξα τσοκ, κι έριξα με τα BRAIN ... Στα 20 μέτρα με το BL, και στα 30 μέτρα με το MR.
Μάλιστα η 2η τουφεκιά (με το MR) μου έφυγε χαμηλά, γι' αυτό αναγκάστηκα να ρίξω και 3ο φυσίγγι ... o_O
Περιττό να πω ότι ... πόνεσαν τα μάτια μου τώρα 2 ώρες να επεξεργαστώ τις φωτό και να μετρήσω τα σκάγια !!!:oops:
1) BRAIN BL (Bell) στα 20 μέτρα - πίνακας 1 Χ 1 μ. (ο εωτερικός):
IMG_20220914_192957_NSI_JAPAN_BL_20.jpg2) BRAIN MR στα 30 μέτρα - Πίνακας 1,10 Χ 1,10 μ.
IMG_20220914_193643_NSI_JAPAN_MR_30.jpg

Και τα αντίστοιχα ποσοστά συγκέντρωσης σε κύκλο 76 cm.
IMG_20220914_192957_NSI_JAPAN_SK_BL_20m.jpg
IMG_20220914_193643_NSI_JAPAN_SK_MR_30m.jpg
Αυτά γι' απόψε ... τα συμπεράσματα δικά σας ... ;) :cool:

Καλησπέρα. Πήγα πάλι απόψε στο σκοπευτήριο. Δεν βρήκα παρέα για να παίξουμε, μόνο 3-4 άτομα ήταν, που δεν παίζουν, αλλά πάνε μόνο για καφέ και συζητάνε μόνο για τα σκυλιά τους !!! Έτσι έκατσα λίγο και ήπια κι εγώ τον καφέ μου, και μετά για να μη φύγω εντελώς ατουφέκιστος, πήγα στους πίνακες κι έριξα 2 φυσίγγια. Πάλι NSI JAPAN SPECIAL, SKEET 24 gr No. 9,5 αφού μόνο αυτά είχα μαζί μου ... Αλλά τώρα άλλαξα τσοκ, κι έριξα με τα BRAIN ... Στα 20 μέτρα με το BL, και στα 30 μέτρα με το MR.
Μάλιστα η 2η τουφεκιά (με το MR) μου έφυγε χαμηλά, γι' αυτό αναγκάστηκα να ρίξω και 3ο φυσίγγι ... o_O
Περιττό να πω ότι ... πόνεσαν τα μάτια μου τώρα 2 ώρες να επεξεργαστώ τις φωτό και να μετρήσω τα σκάγια !!!:oops:
View attachment 556692) BRAIN MR στα 30 μέτρα - Πίνακας 1,10 Χ 1,10 μ.
View attachment 55670

View attachment 55671
View attachment 55672
@DimDre

Σιγά τα ωα αδερφούλη. Όπως είναι διαγαλαξιακα γνωστό τα 24 δεν σκοτώνουν, ούτε τα 28. Οπότε τσάμπα ασχολείσαι.

Υ.Γ : πριν λίγες μέρες έγραψα brain ΤΜ και TL και 24γρ σκητ στα μπασιματα. Ένα πείραμα που πλέον ανυπομονώ να κάνω...

View attachment 556692) BRAIN MR στα 30 μέτρα - Πίνακας 1,10 Χ 1,10 μ.
View attachment 55670

View attachment 55671
View attachment 55672
Τα 9άρια είναι θάνατος για τα μάτια :)
Πολύ καλές και οι 2 αλλά την πρώτη ψάχνω.
Θα δοκιμάσω με κάναν κύλινδρο κάνα κωλοφύσιγγο να δω, δεν θα ανοίξει στα 15μ ? 🤪

Ευχαριστούμε Στέλιο ... 😍

Για τον φιλο τον κουζουλο....εξαιρετικα...ετσι λενε στις παραγγελιες..:D
Και ολους τους φιλους και συναδελφους !!!:)

View attachment 55667

View attachment 55668
Κουζουλε μου....σκεψου τι θα κανει με αλευρι αυτο...ενα +10% θα εχεις φιλε !!
Λεο τωρα εγω.1,90χ35 με 686.θα σφηξη πιο πολη και οι ταχητιτες δεν νομηζο να πεσπυν κατο απο 400.αλα κιαυτη για λαγο μεχρει 40 μετρα με 3* μια χαρα ειναι

Μια χθεσινη δοκιμη...με ΑΟ...Σε 12/76 καλυκα...με γνησια μαλλινη ταπα .Και Ν2 Σκαγια.

εικόνα_Viber_2022-09-15_09-43-48-523.jpg
εικόνα_Viber_2022-09-15_09-44-11-877.jpg

Πιστευω να τα ''βρω'' σιγα - σιγα με την κυρια....Το μεγαλο ''προβλημα'' ο μεγαλος ογκος της !!!
Επισεις...διαλεγει βυσματα...σε μεγαλο βαθμο....καποια δεν τα γουσταρει καθολου !!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back