Υπερευχαριστημενος και σκοτωνει καλα και δεν σπαει δεν χαλαει τι αλλο να θελεις απο ενα τουφεκι !! Αααα και μου ερχεται και καλα αν και ειμαι ψηλος !!Είσαι ευχαριστειμενος??
Υπερευχαριστημενος και σκοτωνει καλα και δεν σπαει δεν χαλαει τι αλλο να θελεις απο ενα τουφεκι !! Αααα και μου ερχεται και καλα αν και ειμαι ψηλος !!Είσαι ευχαριστειμενος??
Κανη και για κατσουνα να ανεβενης τα γκρεμιαΥπερευχαριστημενος και σκοτωνει καλα και δεν σπαει δεν χαλαει τι αλλο να θελεις απο ενα τουφεκι !! Αααα και μου ερχεται και καλα αν και ειμαι ψηλος !!
Ειναι παρα πολυ ανοιχτες οι τουφεκιες σου για 25 μετρα και τριαρι τσοκ, μονο το rottweil ειναι καπως καλο.Καλησπέρα σας στις παρακάτω φωτογραφίες προσπάθησα να κάνω κάποιες δοκιμές με τα φυσίγγια που θα ξεκινήσω στον λαγό φέτος. Το όπλο είναι η μ2 με 3αρι τσοκ στα 25 μέτρα. Ξέρω τα χαρτόνια δεν έχουν μεγάλο πλάτος αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή. Παρατήρησα μεγαλύτερη συγκέντρωση βγάζει το rottweil και την μικρότερη το nsi lepre. Το συγκεκριμένο θεωρείται κάτι σαν διασποράς ; Γιατί μου φαίνεται πολύ αραιή η συγκέντρωση.
Γιατί άραγε είναι ανοιχτές οι ντουφέκιες??????? Δεν πιστεύω να φταίει κάνα όπλο?????? Αφού όλα ίδιες βγάζουν.........Ειναι παρα πολυ ανοιχτες οι τουφεκιες σου για 25 μετρα και τριαρι τσοκ, μονο το rottweil ειναι καπως καλο.
Το lepre λογω συγκεντρωτηρα θα επρεπε να ειναι πιο σφιχτο απ τα υπολοιπα αλλα εβγαλε την χειροτερη τουφεκια.
Αν χρειαστει να τουφεκισεις στα 35 η 40 μετρα τι θα γινει;
Φταιει η βλητικη υπεροχη της Μ2 μαλλον και η υπερδιατρηση που εχει...με τοσο καλη διατρηση ουτε το χαρτονι δεν προλαβε να καταλαβει οτι το τρυπησαν τα σκαγια...Γιατί άραγε είναι ανοιχτές οι ντουφέκιες??????? Δεν πιστεύω να φταίει κάνα όπλο?????? Αφού όλα ίδιες βγάζουν.........
Πες μου πλάτος χαρτονιούΚαλησπέρα σας στις παρακάτω φωτογραφίες προσπάθησα να κάνω κάποιες δοκιμές με τα φυσίγγια που θα ξεκινήσω στον λαγό φέτος. Το όπλο είναι η μ2 με 3αρι τσοκ στα 25 μέτρα. Ξέρω τα χαρτόνια δεν έχουν μεγάλο πλάτος αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή. Παρατήρησα μεγαλύτερη συγκέντρωση βγάζει το rottweil και την μικρότερη το nsi lepre. Το συγκεκριμένο θεωρείται κάτι σαν διασποράς ; Γιατί μου φαίνεται πολύ αραιή η συγκέντρωση.
στο λεπρε σου εχει φυγει η τουφεκια...Καλησπέρα σας στις παρακάτω φωτογραφίες προσπάθησα να κάνω κάποιες δοκιμές με τα φυσίγγια που θα ξεκινήσω στον λαγό φέτος. Το όπλο είναι η μ2 με 3αρι τσοκ στα 25 μέτρα. Ξέρω τα χαρτόνια δεν έχουν μεγάλο πλάτος αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή. Παρατήρησα μεγαλύτερη συγκέντρωση βγάζει το rottweil και την μικρότερη το nsi lepre. Το συγκεκριμένο θεωρείται κάτι σαν διασποράς ; Γιατί μου φαίνεται πολύ αραιή η συγκέντρωση.
30εκ πλατος και 70ύψος, την απόσταση την μέτρησα με την εφαρμογή του iphone και βγήκε στα 26μ. περίπουΠες μου πλάτος χαρτονιού
Καλά κρασιά ... πάρε μετροταινία ...την απόσταση την μέτρησα με την εφαρμογή του iphone και βγήκε στα 26μ. περίπου
Γιατί άραγε είναι ανοιχτές οι ντουφέκιες??????? Δεν πιστεύω να φταίει κάνα όπλο?????? Αφού όλα ίδιες βγάζουν.........
Και εσείς με iphone μετράτε ?Φταιει η βλητικη υπεροχη της Μ2 μαλλον και η υπερδιατρηση που εχει...με τοσο καλη διατρηση ουτε το χαρτονι δεν προλαβε να καταλαβει οτι το τρυπησαν τα σκαγια...
Έπρεπε να ρίξεις με βε3 να γελάσουμε λίγο30εκ πλατος και 70ύψος, την απόσταση την μέτρησα με την εφαρμογή του iphone και βγήκε στα 26μ. περίπου
Φταιει η βλητικη υπεροχη της Μ2 μαλλον και η υπερδιατρηση που εχει...με τοσο καλη διατρηση ουτε το χαρτονι δεν προλαβε να καταλαβει οτι το τρυπησαν τα σκαγια...
Εγω βασικα μετραω με το σκουτερ τοσοσ μακρια που βαζω τα χαρτονια.Και εσείς με iphone μετράτε ?
Κατάλαβα αχαχααχχα
Προς θεου...πως σκεφτηκες τετοιο πραγμα;;;Αφήνεις να εννοηθεί κάτι σχετικά με την απόδοση της Μ2 φιλε
Αλεξ;;;; εεεεεεε;;;;
Τράβα το στον μάστορα ... έχει χαλάσει το κοντέρΕγω βασικα μετραω με το σκουτερ τοσοσ μακρια που βαζω τα χαρτονια.
Δεν εχω λεφτα...Τράβα το στον μάστορα ... έχει χαλάσει το κοντέρ
Μπουρλότο μας έβαλες!!!!!Καλησπέρα σας στις παρακάτω φωτογραφίες προσπάθησα να κάνω κάποιες δοκιμές με τα φυσίγγια που θα ξεκινήσω στον λαγό φέτος. Το όπλο είναι η μ2 με 3αρι τσοκ στα 25 μέτρα. Ξέρω τα χαρτόνια δεν έχουν μεγάλο πλάτος αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή. Παρατήρησα μεγαλύτερη συγκέντρωση βγάζει το rottweil και την μικρότερη το nsi lepre. Το συγκεκριμένο θεωρείται κάτι σαν διασποράς ; Γιατί μου φαίνεται πολύ αραιή η συγκέντρωση.
Αύριο στο λαγό μπορεί να τα πάει καλύτερα απ ότι στα χαρτόνιαΚ
Μπουρλότο μας έβαλες!!!!!
Με ότι και να μετρήσεις η "μάρκα" είναι: τι να σου πρωτοθυμηθω κρεμμυδάκι μου.........κάθε μπουκιά και δάκρυ.......Και εσείς με iphone μετράτε ?
Κατάλαβα αχαχααχχα