Έλα Κωστή μην φοβάσαι.Δεν θα ρίξωΩ ρε φιλε, θα λείπω . Αν αλλάξει τίποτε θα είμαι παρων
Έλα Κωστή μην φοβάσαι.Δεν θα ρίξωΩ ρε φιλε, θα λείπω . Αν αλλάξει τίποτε θα είμαι παρων
εννοειται οτι αυτο το σκ θα μπουνε μερικα τσιχλονια!Θα πάει για τσιχλόνια ?
@Alex37 ?
Κανονικα Κωστα θα επρεπε να σφιξουν οι τουφεκιες με ολα τα τσοκ η εστω το Lf να ειχε πιο σφιχτη ροζετα, τωρα αυτο που βλεπουμε ειναι περιεργο.επειδη εχει κανει κωνο ,δεν φταιει κατι αλλο.
Δεν είναι περίεργο,απλά ακυρώθηκε το Ντέμι....γίναν όλα φουλ.... πιθανώςΚανονικα Κωστα θα επρεπε να σφιξουν οι τουφεκιες με ολα τα τσοκ η εστω το Lf να ειχε πιο σφιχτη ροζετα, τωρα αυτο που βλεπουμε ειναι περιεργο.
Για Κυριακή μέσα κ εγώΚανονίστε Σάββατο ή Κυριακή για καμιά πούλα ... θα είμαι Αθήνα.
Θα φέρω και παχύμετρο αν δεν έχετε.
Εγώ θα πάω και Σ και Κ.
Που είναι ο @Κωστας 63 ???
Θα πάει για τσιχλόνια ?
@Alex37 ?
@xasapis ?
Ε άμα είναι μάστορας ο ιδιογομωτης βγάζει μαργαριτάρια . Το 6αρι της bp στα 45 μετρα μου βγάζει 50% συγκέντρωση στον κύκλο και μέχρι και τα 50 μέτρα έχω πάρει με το kicks αρκετές φασσες στουπια.Kωστη....το 5ρι της ιδιογομωσης πηγε πολυ καλα και με τα δυο τσοκ...με καλυτερη κατανομη το
δευτερο με LF.
Το 6ρι το περιμενα καλυτερο....αλλα μεχρι τα 45 και οχι τα 55 μετρα...μπορει να δουλεψει φιλε !!!
Έιναι νωρίς ακόμα για τσιχλονια. Θα προσπαθήσουμε και μιλάμε...Κανονίστε Σάββατο ή Κυριακή για καμιά πούλα ... θα είμαι Αθήνα.
Θα φέρω και παχύμετρο αν δεν έχετε.
Εγώ θα πάω και Σ και Κ.
Που είναι ο @Κωστας 63 ???
Θα πάει για τσιχλόνια ?
@Alex37 ?
@xasapis ?
Σωστη σκεψη κι αυτη Γιαννη αλλα το ντεμι του οπλου δεν το ακυρωσε ο κωνος.Δεν είναι περίεργο,απλά ακυρώθηκε το Ντέμι....γίναν όλα φουλ.... πιθανώς
Σ'ωραιος, το κατεβασα να το εχω και καποια στιγμη θα κανω καμια δοκιμη να δουμε πως θα κατσουν τα ποσοστα.
Το εργοστασιακό ντεμι με το εργοστασιακό φουλ τσοκ πάντως έχουν την κλασσική διαφορά. Στα kicks είναι το ίδιο μόνοΔεν είναι περίεργο,απλά ακυρώθηκε το Ντέμι....γίναν όλα φουλ.... πιθανώς
Ειναι στουποτσοκ το μαμημενο...Ε άμα είναι μάστορας ο ιδιογομωτης βγάζει μαργαριτάρια . Το 6αρι της bp στα 45 μετρα μου βγάζει 50% συγκέντρωση στον κύκλο και μέχρι και τα 50 μέτρα έχω πάρει με το kicks αρκετές φασσες στουπια.
Για πες φιλαρακι, καταλαβαινεις διαφορα στην ανακρουση με τα Kicks σε σχεση με τα συμβατικα?Το εργοστασιακό ντεμι με το εργοστασιακό φουλ τσοκ πάντως έχουν την κλασσική διαφορά. Στα kicks είναι το ίδιο μόνο
ΌχιΓια πες φιλαρακι, καταλαβαινεις διαφορα στην ανακρουση με τα Kicks σε σχεση με τα συμβατικα?
Τσόντες να τφικας,να παίρνουμε μάτι
Γκουκλαρε σειρήνα εχει κινούμενα σχέδιαΤσόντες να τφικας,να παίρνουμε μάτι
Ε ναι ρε εννοείται ότι είναι μικρότερη... Από διπλανους όμως στο σκοπευτήριο παραπονεθηκαν ότι ανέβηκε ο θόρυβος με τα kicks.Για πες φιλαρακι, καταλαβαινεις διαφορα στην ανακρουση με τα Kicks σε σχεση με τα συμβατικα?
Αρε τι σειρήνα κ μαλλιά κάνα ταράτατα,μπαλαδωρος,ζακούλα δεν έχςΓκουκλαρε σειρήνα εχει κινούμενα σχέδια