Ήρθε η φουρνάρισα στα καρτέρια ρεε?Εγώ ήμουν μπροστά όταν τον ερωτεύτηκε μια αρκούδα και του πήγαινε πέστροφες στο καρτέρι.
Ήρθε η φουρνάρισα στα καρτέρια ρεε?Εγώ ήμουν μπροστά όταν τον ερωτεύτηκε μια αρκούδα και του πήγαινε πέστροφες στο καρτέρι.
Αυτο που είδα γυρίζοντας είναι μια τρύπα στον κορμό της γκορτσιας που καθότανε...και του έλεγα το μεσημέρι...μη πάρεις κριθαροτο θαλασσινών Χάρη...!Χάρη,πες τον τρόπο επειδή κάποιος άλλος, δεεεννν....
Τα πέτυχες στο σμίξιμο η στο σπάσιμο?
ΣατανάΧάρη,πες τον τρόπο επειδή κάποιος άλλος, δεεεννν....
Κάτσε καλά γιατί θα πέσει φωτόΆμα δεν κάθεσαι στη σκιά θα συνεχίσεις να έχεις τέτοιες επιτυχίες από την ηλιαση.
Ήταν και ο μουσατος ε ας κάνει το παπίΉμουν μάρτυρας εγώ που πήρες 2 τσίχλες με εναν σμπάρο, για τα τρυγόνια ας βγει ο άλλος μάρτυρας
ΓκουερινηΜπενελαρα Χαρούλη?
Στο σμίξιμοΧάρη,πες τον τρόπο επειδή κάποιος άλλος, δεεεννν....
Ο μαθητής τον πέρασε τον δάσκαλο! Εύγε Χαρίσιε που θυμόσουν τι να ΜΗΝ κάνεις!Στο σμίξιμο
Στο σμίξιμο
Έπρεπε να μ’εβλεπες σε κάτι ντουμπλε στον ΒόλοΟ μαθητής τον πέρασε τον δάσκαλο! Εύγε Χαρίσιε που θυμόσουν τι να ΜΗΝ κάνεις!
Κοιτάτε ένα Κυνηγο που ήθελε να βαρέσει και τρυγόνιατα θέλει ο λοκο σου τώρα
Είδες...?Εγώ που την έπεσα στη σκιά την γλύτωσα!τα θέλει ο λοκο σου τώρα
Και εγώ έπιασα την γκορτσια και δεν έβλεπα τα τρυγόνια 20 εκ απο το έδαφος πετούσαν τα πρόστυχαΕίδες...?Εγώ που την έπεσα στη σκιά την γλύτωσα!
Εγω αγριογουρουνο και σενα να κανεις σταμπα βλεπωΚοιτάτε ένα Κυνηγο που ήθελε να βαρέσει και τρυγόνια
Είχατε γίνει άχρηστοι στα τσιπουρα και καθίσατε απογευματινό?τα θέλει ο λοκο σου τώρα
Ωραία τεχνική,τουφεκας ακριβώς από πάνω σου και πέφτει ακριβώς δίπλα σου.σε παραδέχομαι ρε μπαγασα!Είδες...?Εγώ που την έπεσα στη σκιά την γλύτωσα!
Αφού δεν τον έχεσε ο κότσυφας πάλι καλάΩραία τεχνική,τουφεκας ακριβώς από πάνω σου και πέφτει ακριβώς δίπλα σου.σε παραδέχομαι ρε μπαγασα!
Το αραχτό λεβεντοπαιδο(ουτε τα φίδια δεν φοβάται)εχει καμια συγγένεια με τον Ζάχο Δογκανο η τον κύριο Παπαπέτρου?τα θέλει ο λοκο σου τώρα