Μην τσιμπάς στους εγκάθετους του Ουρμπίνο!δεν με προσεχεις καθολου και με στεναχωρης !μιλαμε για κυργιαρηνα με παγοκαι αερα ,δεν μιλαμε για αυτο το μικρο πουλακι που δεν μπορεις να το πετυχεις!εσυ θελεις μεγαλα θηραματα
Μην τσιμπάς στους εγκάθετους του Ουρμπίνο!δεν με προσεχεις καθολου και με στεναχωρης !μιλαμε για κυργιαρηνα με παγοκαι αερα ,δεν μιλαμε για αυτο το μικρο πουλακι που δεν μπορεις να το πετυχεις!εσυ θελεις μεγαλα θηραματα
δεν με προσεχεις καθολου και με στεναχωρης !μιλαμε για κυργιαρηνα με παγοκαι αερα
οχι!αμα μπορεις!πετυχε την και εσυ ρε γατακι με 9μπαλα πρεπει να ξερεις που θα στειλεις την μπιλιαΞέρω ξέρω στη φασσα φαντάζομαι βάζεις 9βολα κτλ
Ρε μην τσιμπάς λέμε...οχι!αμα μπορεις!πετυχε την και εσυ ρε γατακι με 9μπαλα πρεπει να ξερεις που θα στειλεις την μπιλια
μας αρεσει να τσιγκλιωμαστεΡε μην τσιμπάς λέμε...
Είχε αιμορροΐδες6γωνη τρύπα από μονοβολο πρώτη φορά βλέπω.
Τρία μαζί είναι. Πως έγινε αυτό ούτε εγώ ξέρω.6γωνη τρύπα από μονοβολο πρώτη φορά βλέπω.
Τα πάει πολύ καλά τα μονοβολα. Στα 40 Μ χτυπούσα ποτήρι φραπέ από φελιζολ.Τρία μαζί είναι. Πως έγινε αυτό ούτε εγώ ξέρω.
ελπιζω να μην ειχε λαδι μεσα.Δοκιμή σήμερα με την Ισπανίδα. 3* και 5*.
3 club Κύργιας μονόβολα. 60μ +- 2 μέτρα.
View attachment 91940
Δορκάς express 34gr. 40μέτρα.
View attachment 91941
Nsi gm3 fast. 30 μέτρα.
View attachment 91942
Οι δοκιμές είναι πρόχειρες. Δεν βρηκα χαρτόνι και την πλήρωσε ο τενεκές.
View attachment 91943
Πρέπει να σημάδευα χαμηλά. Λίγο πιο ψηλά την επόμενη φορά.Τα πάει πολύ καλά τα μονοβολα. Στα 40 Μ χτυπούσα ποτήρι φραπέ από φελιζολ.
Ρίχνει χαμηλά όμως , θέλει να βλέπεις αρκετή Ρήγα γενικά.
Άμα είχε λάδι δεν θα προλάβαινα να σας γράψω.ελπιζω να μην ειχε λαδι μεσα.
Τετειο γκρουπαρισμα ουτε στα ονειρα κ χωρις σκοπευτικο βοηθημα φτου φτου εχεις πετυχει το καλυτερο παντρεμα καννη με μονοβολοΤρία μαζί είναι. Πως έγινε αυτό ούτε εγώ ξέρω.
Δεν στεκόμουν όρθιος, ακουμπισμένος στο καπό του αγροτικού ήμουν. Μόνο την πρώτη την έριξα όρθιος. Πολύ κλώτσιμα όμως τα συγκεκριμένα, αλλά τρελά ευθύβολα.Τετειο γκρουπαρισμα ουτε στα ονειρα κ χωρις σκοπευτικο βοηθημα φτου φτου εχεις πετυχει το καλυτερο παντρεμα καννη με μονοβολο
Φεύγεις λίγο δεξιά και πάνω ΠαναγιώτηΔοκιμές στα 35και στα 50 μέτρα με ψιλά σκάγια 10αρια και μια δοκιμή 7αρια με τη Duca montefeltro τσοκ lr anaconda και μια mr brain. View attachment 91958View attachment 91959View attachment 91960View attachment 91957View attachment 91961
Αν είχε λάδι τα δάκρυα που θα έτρεχαν θα ήταν περισσότερα από το λάδι που θα χανότανελπιζω να μην ειχε λαδι μεσα.
Για 50 μέτρα μια χαρά είναι οι ντουφέκιεςΔοκιμές στα 35και στα 50 μέτρα με ψιλά σκάγια 10αρια και μια δοκιμή 7αρια με τη Duca montefeltro τσοκ lr anaconda και μια mr brain. View attachment 91958View attachment 91959View attachment 91960View attachment 91957View attachment 91961
Πολύ ωραίες ντουφεκιές! Στα 35, δεν ξεφεύγει ούτε κολιμπρί! Σε ευχαριστώ, για τον κόπο σου. Έχω την εντύπωση, πως σου φεύγουν δεξιά και πάνω.Όπλο χωρίς στήριξη πρέπει να μου έχουν φύγει λίγο ,τα 50 μέτρα σε φωτογραφία