Τα μισά σκάγια βγάζουν παγάνα και ρίχνουν το θήραμα στα υπόλοιπα που έχουν πιάσει καρτέρι;Μπορεί να μην τρυπάμε,,,,αλλά περικυκλώνουν το θήραμα
High technology
Τα μισά σκάγια βγάζουν παγάνα και ρίχνουν το θήραμα στα υπόλοιπα που έχουν πιάσει καρτέρι;Μπορεί να μην τρυπάμε,,,,αλλά περικυκλώνουν το θήραμα
Όχι που δεν κόβουν οι μπενελλι κ όχι μόνο.... όταν έχουν το σωστό καύσιμοπτανα γκει-μπορΚαι μια με το Rem express #6, νομίζω και αυτό στο #5,5 βγαίνει σε ιταλικό.
Το gamebore σαφώς καλύτερο σε διάτρηση, συγκέντρωση περί τα 70% και τα δύο σε full και περί του 60% σε mod.
Ίσως σε αυτή να μου έφυγε η τουφεκιά, δεν στίριζα το όπλο.
Μου τελείωσαν τα Rem 6άρια δεν είχα να ρίξω άλλο.
View attachment 77785
Δεν ήρθες για ψάρεμαΚαι μια με το Rem express #6, νομίζω και αυτό στο #5,5 βγαίνει σε ιταλικό.
Το gamebore σαφώς καλύτερο σε διάτρηση, συγκέντρωση περί τα 70% και τα δύο σε full και περί του 60% σε mod.
View attachment 77785
ΛογικόΣε δοκιμες διατρησης που εχω κανει....με Ν6 σκαγια και ταχυτητα V1,5-405m/s...στα 45 μετρα ΔΕΝ τρυπησε ουτε το εξωφυλλο του βιβλιου....Τα σκαγια ηταν καρφωμενα επανω στο εξωφυλλο....
Όλοι έχουμε την τάση να θυμόμαστε μακρινές τουφεκιές.Και ολα αυτα...γιατι διαβαζα για κατι ''πατσαβουριασματα'' στις φασσες στο 50+μετρα....!!!
Τα μισά χιλιοστά περίπου τα απλά χωρίς αλεύρι.Το Ν6 μετα τα 40 μετρα εχει πεθανει...
Στα 35 μετρα τα επινικελωμενα+5% αντιμονιο με V1,5-408m/s εχουν 4,5 χιλιοστα διατρηση...τωρα τα απλα και χωρις αλευρι....χαιρετα μου τον πλατανο !!!
Λογικό
Όλοι έχουμε την τάση να θυμόμαστε μακρινές τουφεκιές.
Εεε βάζουμε και καμιά 10αριά μέτρα παραπάνω στην διήγηση για να έχει σασπένς το πράμα.
Τα μισά χιλιοστά περίπου τα απλά χωρίς αλεύρι.
Χοντρικά νομίζω έτσι πάει.
Νίκο το gamebore είναι το μοναδικό φυσίγγι που με εντυπωσίασε και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα.
Θα σου στείλω μερικά να τα μελετήσεις.
Ρε Ηλία σε πόσα όπλα να το δοκιμάσω το ρημάδι ?Εντελος φιλικα και χωρίς καμία δόση αντιπαράθεσης το mb long range το ρίχνει άτομο με v3 rem.. με θερμοκρασίες πολύ χαμηλές ακόμα και σε χήνες…
Μ'αρεσεις οταν εισαι ειλικρινης.Λογικό
Εεε βάζουμε και καμιά 10αριά μέτρα παραπάνω στην διήγηση για να έχει σασπένς το πράμα.
Νίκο το gamebore είναι το μοναδικό φυσίγγι που με εντυπωσίασε και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα.
Να σου στηλω 3 αρια να τρυπανε σαν 11/0 ;Λογικό
Ψημένα ρε στον φούρνο θα με στείλεις εσύ.Να σου στηλω 3 αρια να τρυπανε σαν 11/0 ;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-305#post-801892Δεν το ριξαμε εδω οταν ηρθες ??? Ποιο φυσιγγιο λες....Το εχεις κανει παρουσιαση ??
Δεν το ξερω...ή δεν το θυμαμαι Βασιλη !!!
Ρε θα ριχνεις τουφεκια σε τενεκε (χωρις βαρος ενοηται) και θα λες ρε με εφυγε η τουφεκια εκτος !!!Ψημένα ρε στον φούρνο θα με στείλεις εσύ.
Τι να τα κάνω ; Που να τα ρίξω ;
Σε 20 χρόνια μόλις τελειώσουν αυτά που έχω θα σου πω
Εγώ μόνο δύο αποστάσεις έχω αναφέρει εδώ μέσα, ένα γουρούνι στα 110μ και ένα τρυγόνι στα 70μ μετρημένα με google maps.Μ'αρεσεις οταν εισαι ειλικρινης.
Στα διαμπερή ο τενεκές δεν κνιέται ντιπ.Ρε θα ριχνεις τουφεκια σε τενεκε (χωρις βαρος ενοηται) και θα λες ρε με εφυγε η τουφεκια εκτος !!!
Καλα εκανες, δεν ριχνανε με μπενελλι για να μπορουν να σκοτωσουν σε τετοιες αποστασεις...Εγώ μόνο δύο αποστάσεις έχω αναφέρει εδώ μέσα, ένα γουρούνι στα 110μ και ένα τρυγόνι στα 70μ μετρημένα με google maps.
Αν βρεις τρίτη αναφορά κερνάω μπύρα.
Αλλά έχω καταρρίψει αρκετές μπαρούφες ειδικά όταν κάνουν το λάθος να βάζουν βίντεο με shotkam
Το φασιαντ είναι ποιο δυνατόΚαι μια με το Rem express #6, νομίζω και αυτό στο #5,5 βγαίνει σε ιταλικό.
View attachment 77785
Σε κλίμακα τσαγιού πόσα φλιτζάνια κερνάει;Το φασιαντ είναι ποιο δυνατό