Με τη Μπενέλι τις κεντραρεις, με τη Ρέμινγκτον όλες έχουν την τάση να φεύγουν δεξιά έτσι όπως κοιτάμε το χαρτί.
Η Rem σου φεύγει μόνιμα πάνω και δεξιά ή έτυχε ?
Το ίδιο σκεφτήκαμε ταυτόχροναΜε τη Μπενέλι τις κεντραρεις, με τη Ρέμινγκτον όλες έχουν την τάση να φεύγουν δεξιά έτσι όπως κοιτάμε το χαρτί.
Με τη Μπενέλι τις κεντραρεις, με τη Ρέμινγκτον όλες έχουν την τάση να φεύγουν δεξιά έτσι όπως κοιτάμε το χαρτί.
Συμπέρασμα...οι Rem στραβοτουφεκάνε...Η Rem σου φεύγει μόνιμα πάνω και δεξιά ή έτυχε ?
Έχεις απόλυτο δίκιο αυτό παρατηρώ και εγώ!Με τη Μπενέλι τις κεντραρεις, με τη Ρέμινγκτον όλες έχουν την τάση να φεύγουν δεξιά έτσι όπως κοιτάμε το χαρτί.
Δεν έχω ιδέα αυτό παρατηρώ κι εγώ! Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα και ερχόμουν για να αλλάξω χαρτί και όπλα και έριχνα κατευθείαν γιατί δεν είχα χρόνο αλλά τόσο σύμπτωση; Μόνο με τη Ρεμί; Γιατί τη μπενελα και λαχανιασμενος μια χαρά την κεντραρω από ότι βλέπωΗ Rem σου φεύγει μόνιμα πάνω και δεξιά ή έτυχε ?
Το ίδιο σκεφτήκαμε ταυτόχρονα
Πάντως η Μ1 με υπερυψωμένη ρίγα και το χοντρό δαχτυλίδι, κάννη που έχει κατηγορηθεί ότι βαράει μόνιμα ψηλά σημαδευτά, εδώ δε φαίνεται επανειλημμένα αυτό.Συμπέρασμα...οι Rem στραβοτουφεκάνε...
Θα γίνουν βολές με σταθερό όπλο και σκοπευτικά μονόβολα αλλά πρέπει να γίνει και ένα Τσόρτσιλ; Δεν έχω ιδέα όμως πως γίνεταιΠάντως η Μ1 με υπερυψωμένη ρίγα και το χοντρό δαχτυλίδι, κάννη που έχει κατηγορηθεί ότι βαράει μόνιμα ψηλά σημαδευτά, εδώ δε φαίνεται επανειλημμένα αυτό.
Ψιλά νούμερα 7-8-9-10 στα 14m με Full γραμμάρια ότι θεςΘα ήθελα να ρωτήσω στην δοκιμή Churchill με το τσοκ, τι νούμερο φυσίγγια κι πόσα γραμμάρια γίνεται η δοκιμή;
Τι διαφορά έχουν τα ψιλά από τα χοντρά σκάγια σε αυτή την δοκιμή;Ψιλά νούμερα 7-8-9-10 στα 14m με Full γραμμάρια ότι θες
Με μια πρόχειρη ματιά...Μεταξύ vendetta και speed ποιο θα διαλέγατε με βάση τις αποτυπώσεις;
Πάρε Rem μονόβολα τα φθηνά ... άστα τα σκοπευτικά.Θα γίνουν βολές με σταθερό όπλο και σκοπευτικά μονόβολα
Καλύτερα, δεν χρειάζεται το τεστ Τσώρτσιλ αν το όπλο ρίχνει ίσια και κατά την επώμιση βλέπεις την ίδια εικόνα με αυτή που βλέπεις κατά την στατική σκόπευση ... ωχ τι έχω να ακούσω πάλιαλλά πρέπει να γίνει και ένα Τσόρτσιλ; Δεν έχω ιδέα όμως πως γίνεται
Καμία ουσιαστική ... απλά τα χοντρά είναι συνήθως πιο ακριβά φυσίγγια και απαγορεύεται να τα ρίξεις σε πίνακα στο σκοπευτήριο.Τι διαφορά έχουν τα ψιλά από τα χοντρά σκάγια σε αυτή την δοκιμή;
Η Rem σου φεύγει μόνιμα πάνω και δεξιά ή έτυχε ?
Όντως και η Μ1 σου φευγει το κεντρο της ελαφρώς αριστερα οχι σε ολες.Τωρα τιθεται το ερωτημα αυτοί που δωσανε σχεδον 1000ευρω για να βαλουν μια κανη 870 σε Μ2 τι ειχαν διαπιστωσει και το εκαναν για να να αξιζει τον κοπο;Αραγε και στα χοντρα σκαγια και λιγο φορτιο παραπανω θα ειχαν την ιδια σχεδον συμπεριφορα;Ισως να ηταν και ο λογος που εκαναν μια τετοια προσαρμογη.Τελος τα speed κατα την γνωμη ειναι ενα σταθερο και αποδοτικο φυσιγγιο.
Το άκουσαν από άλλους ... οπότε σου λένε .. τι ? πιο μάγκας είναι ο άλλος ? θα το κάνω και εγώ.Τωρα τιθεται το ερωτημα αυτοί που δωσανε σχεδον 1000ευρω για να βαλουν μια κανη 870 σε Μ2 τι ειχαν διαπιστωσει και το εκαναν για να να αξιζει τον κοπο;
SpeedΜεταξύ vendetta και speed ποιο θα διαλέγατε με βάση τις αποτυπώσεις;
+1Speed
Τυχαιο ειναι που ημαστε ο λαος του πανηγυριού οχι βεβαια!!!Το άκουσαν από άλλους ... οπότε σου λένε .. τι ? πιο μάγκας είναι ο άλλος ? θα το κάνω και εγώ.