Βλητικές δοκιμές Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μπορούσαμε να μαζευτούμε 10 ιδιογομωτές και να βάλουμε από 200 ευρώ ο καθένας και να πάρουμε τον εξοπλισμό.
Θα το στήσει κάποιος που ξέρει να το δουλεύει και έχει την όρεξη και την ευχέρεια να κάνει δοκιμές και εμείς θα στέλνουμε τα φυσίγγια μας να τα τεστάρει μόλις μπορέσει.

Αν δεν ήμασταν Έλληνες, θα μπορούσαμε να το κάνουμε άνετα.

Να χαρεις οτι αγαπας....Μην μου το ΄΄χαλάς'' τωρα....
Εγω καμαρωνω που ειμαι Ελληνας....φιλε !!!
Κανεις δεν ειναι καλυτερος μας.....Μας φοβουντε....γι΄αυτο μας εχουν εδω που ειμαστε...με αυτους που μας
βαζουν για να μας κυβερνουν...που ειναι του χεριου τους...
Μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε φιλε !!!

Στην Κυπρο ξερω οτι στο παρελθον-σημερα δεν ξερω εαν γινεται ακομα- μοορουσες να πας σε καποιο απο τα δυο μεγαλα εργοστασια πραγωγης εδω που εχουν κανονακι να παρεις τα φυσιγγια σιυ και να τα δοκιμασεις επι πληρωμη στο κανονακι περνοντας τα αποτελεσματα
Δεν γνωριζω ομως ποσο στοιχιζε και οπως προειπα εαν γινεται ακομη

Να χαρεις οτι αγαπας....Μην μου το ΄΄χαλάς'' τωρα....
Εγω καμαρωνω που ειμαι Ελληνας....φιλε !!!
Κανεις δεν ειναι καλυτερος μας.....Μας φοβουντε....γι΄αυτο μας εχουν εδω που ειμαστε...με αυτους που μας
βαζουν για να μας κυβερνουν...που ειναι του χεριου τους...
Μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε φιλε !!!
Αφού είμαστε οι καλύτεροι, θα μαζευτούμε 10 άτομα για να αγοράσουμε κανονάκι;

Στην Κυπρο ξερω οτι στο παρελθον-σημερα δεν ξερω εαν γινεται ακομα- μοορουσες να πας σε καποιο απο τα δυο μεγαλα εργοστασια πραγωγης εδω που εχουν κανονακι να παρεις τα φυσιγγια σιυ και να τα δοκιμασεις επι πληρωμη στο κανονακι περνοντας τα αποτελεσματα
Δεν γνωριζω ομως ποσο στοιχιζε και οπως προειπα εαν γινεται ακομη
Χρυσανθε,η victory υφίσταται ακόμα;Κάπου είχα διαβάσει ότι συγχωρεθηκε ο ιδιοκτήτης κι ότι θα έκλεινε.Υποτιθεται κι εδώ,τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια,πήγαινες σ'εναν απ'τους κατασκευαστές με 100€\ 5 φυσίγγια και στα μετρούσε.Τωρα δεν ξέρω τι γίνεται....

Αφού είμαστε οι καλύτεροι, θα μαζευτούμε 10 άτομα για να αγοράσουμε κανονάκι;

Αστο σου λεω φιλε !! Ο Ελληνας ειναι αυτος που ειναι....Δεν ειναι Γερμανος ουτε Γαλλος ουτε Ιταλος και ολες
τις αλλες ρατσες της Ευρωπης...
Ξεχωριζουμε γιατι ειμαστε καλυτεροι τους... !!!

Χρυσανθε,η victory υφίσταται ακόμα;Κάπου είχα διαβάσει ότι συγχωρεθηκε ο ιδιοκτήτης κι ότι θα έκλεινε.Υποτιθεται κι εδώ,τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια,πήγαινες σ'εναν απ'τους κατασκευαστές με 100€\ 5 φυσίγγια και στα μετρούσε.Τωρα δεν ξέρω τι γίνεται....
Ναι υφισταται
Δεν εχω τετοια πληροφορια για τερματισμο της Παρη
Ναι συγχωρεθηκε ο πατερας αλλα συνεχιζει ο γιος ο οποιος ετσι κ αλλιως εξοσον ξερω ειναι στην δουλεια για χρονια

Θα μπορούσαμε να μαζευτούμε 10 ιδιογομωτές και να βάλουμε από 200 ευρώ ο καθένας και να πάρουμε τον εξοπλισμό.
Θα το στήσει κάποιος που ξέρει να το δουλεύει και έχει την όρεξη και την ευχέρεια να κάνει δοκιμές και εμείς θα στέλνουμε τα φυσίγγια μας να τα τεστάρει μόλις μπορέσει.

Αν δεν ήμασταν Έλληνες, θα μπορούσαμε να το κάνουμε άνετα.
Θα πρεπει να του κοψουμε κ μηνιατικο γιατι δεν θα κανει αλλη δουλεια...

Πριν χρόνια σε συζήτηση σε ιταλικό φόρουμ για τα όσα ισχυριζόταν ένας Έλληνας για τα φυσίγγια του με αλεύρι, όταν μετά από πολλά, έστειλε μερικά για μετρήσεις, σταμάτησαν στα δύο πρώτα και δεν μέτρησαν τα υπόλοιπα γιατί τα πολλά bars ( 1400+) αποσυντονισαν το κανονάκι.

Πριν χρόνια σε συζήτηση σε ιταλικό φόρουμ για τα όσα ισχυριζόταν ένας Έλληνας για τα φυσίγγια του με αλεύρι, όταν μετά από πολλά, έστειλε μερικά για μετρήσεις, σταμάτησαν στα δύο πρώτα και δεν μέτρησαν τα υπόλοιπα γιατί τα πολλά bars ( 1400+) αποσυντονισαν το κανονάκι.

Λευτερη μου με ολον τον σεβασμο .....αυτα ειναι κουβεντες καφενειου φιλε μου !!!

Το αλεύρι βγάζει φοβερές ντουφεκιές .
Το μόνο του πρόβλημα κ.Λευτέρη είναι το πού θα βρεί κάποιος τόση υπομονή
ν'ανακατεύει μέχρι που να καλύψει όλη την γόμωση .

Μέχρι να ανατιναχτουμε θα το παλεύουμε ...

Καλημέρα παικτες και καλό σ/κ.ρεπουδακι σήμερα ωραίος ΒΑ το πρωί με συννεφιά και μ έτρωγε να δοκιμάσω το τζεμινι το 4αρι.οπλο φυσικά franchi affinity sporting φυσίγγια δοκιμής tordo πορτοκαλί 9 r35 plus 6 saga 32 σε 8 και 7.οι δοκιμές έγιναν στα 30 και 35 μέτρα.επισης έριξα και στα 40 με briley LF το τορντο και το r35.παμε να δούμε τι έγινε
IMG_20230812_081434.jpg
IMG_20230812_081046.jpg
IMG_20230812_082103.jpg
IMG_20230812_081740.jpg
IMG_20230812_082842.jpg

Το αλεύρι βγάζει φοβερές ντουφεκιές .
Το μόνο του πρόβλημα κ.Λευτέρη είναι το πού θα βρεί κάποιος τόση υπομονή
ν'ανακατεύει μέχρι που να καλύψει όλη την γόμωση .

Αυτο που με ''χαλαει'' στο αλευρι....δεν ειναι ουτε το κοψιμο ...ουτε η τοποθετηση στο φυσιγγιο !!
Ειναι το κοσκινισμα του....δεν ξερω γιατι την ''εχω δει'' ετσι....αλλα στο κοσκινισμα δεν εχω υπομονη..
Παραλογο...αλλα αληθινο Λαμπη μου !!! :)

Λευτέρη δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, είσαι πολύ μετρημένος σε αυτά που λες, όμως θα ήταν πιο πιστευτοί οι Ιταλοί αν αντί να έλεγαν "σταματήσαμε τις δοκιμές γιατί ήταν τόσο υψηλές οι πιέσεις που αποσυντόνισαν το μετρητή" έδειχναν απλά τη μέτρηση ή ένα βίντεο από τη μέτρηση και το αποτέλεσμα. Στις μετρήσεις και τις δοκιμές πρέπει να είμαστε ολιγόλογοι και ψυχροί.

Βέβαια γεγονός παραμένει ότι καμία μέτρηση πιέσεων σε φυσίγγι με αλεύρι δεν έχω δει και η λογική λέει ότι είναι πιθανόν να ανεβάζει τις πιέσεις.

Αυτο που με ''χαλαει'' στο αλευρι....δεν ειναι ουτε το κοψιμο ...ουτε η τοποθετηση στο φυσιγγιο !!
Ειναι το κοσκινισμα του....δεν ξερω γιατι την ''εχω δει'' ετσι....αλλα στο κοσκινισμα δεν εχω υπομονη..
Παραλογο...αλλα αληθινο Λαμπη μου !!! :)
Ααα, θέλει και κοσκίνισμα;;;!!!
Jamais! 😒

Status
Not open for further replies.
Back