Βλητικές δοκιμές Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λευτέρη δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, είσαι πολύ μετρημένος σε αυτά που λες, όμως θα ήταν πιο πιστευτοί οι Ιταλοί αν αντί να έλεγαν "σταματήσαμε τις δοκιμές γιατί ήταν τόσο υψηλές οι πιέσεις που αποσυντόνισαν το μετρητή" έδειχναν απλά τη μέτρηση ή ένα βίντεο από τη μέτρηση και το αποτέλεσμα. Στις μετρήσεις και τις δοκιμές πρέπει να είμαστε ολιγόλογοι και ψυχροί.

Βέβαια γεγονός παραμένει ότι καμία μέτρηση πιέσεων σε φυσίγγι με αλεύρι δεν έχω δει και η λογική λέει ότι είναι πιθανόν να ανεβάζει τις πιέσεις.

Για ποιον λογο να ανεβαζει πιεσεις Θαλη μου??
 
Για ποιον λογο να ανεβαζει πιεσεις Θαλη μου??
Δε λέω ότι είναι λογικό να ανεβάζει πιέσεις Νίκο.
Λέω:
... η λογική λέει ότι είναι πιθανόν να ανεβάζει τις πιέσεις.
Ότι δηλαδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα από τη στιγμή που άλλα μπάφερ αποδεδειγμένα το κάνουν.

Αυτό το θέμα με το αλεύρι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια και είναι πολύ περίεργο που κανένας ποτέ δεν έχει δείξει μετρήσεις πιέσεων.

Η ποιότητα της τουφεκιάς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί διότι το έχεις αποδείξει εσύ αλλά και άλλοι, τη βλέπουμε στο χαρτί.
Πιέσεις πρέπει να δούμε κάποια στιγμή για να σταματήσουν αυτές οι συζητήσεις.

Επίσης η λογική λέει, ότι δεν θα έβγαινε τόσο ποιοτική και συγκεντρωτική η τουφεκιά αν αύξανε πολύ τις πιέσεις.

Αλλά η λογική δεν έχει καμία αξία, οι μετρήσεις έχουν.
 
Δεν ξερω απο τι υλικο κατασκευαζεται το buffer αλλα θα ηθελα να δω δοκιμη με σκονη teflon.Με τις ιδιοτητες που εχει δηλαδη σκληροτητα και χαμηλο συντελεστη τριβης πιστευω θα βγαζει καλυτερα αποτελεσματα απο το αλευρι.Χωρις να σημαινει οτι δεν λεω μαλακιες απο ιδιογομωση δεν εχω ιδεα και ισως να ειναι και επικινδυνο στην τελικη.
 
Αυτο που με ''χαλαει'' στο αλευρι....δεν ειναι ουτε το κοψιμο ...ουτε η τοποθετηση στο φυσιγγιο !!
Ειναι το κοσκινισμα του....δεν ξερω γιατι την ''εχω δει'' ετσι....αλλα στο κοσκινισμα δεν εχω υπομονη..
Παραλογο...αλλα αληθινο Λαμπη μου !!! :)
Νίκο και 'γω το κοσκινίζω, αλλά έχω δει και έτοιμο αλεύρι βρώμης σσυσκευασμένο στο σουπερμάρκετ.
 
Καλημέρα παικτες και καλό σ/κ.ρεπουδακι σήμερα ωραίος ΒΑ το πρωί με συννεφιά και μ έτρωγε να δοκιμάσω το τζεμινι το 4αρι.οπλο φυσικά franchi affinity sporting φυσίγγια δοκιμής tordo πορτοκαλί 9 r35 plus 6 saga 32 σε 8 και 7.οι δοκιμές έγιναν στα 30 και 35 μέτρα.επισης έριξα και στα 40 με briley LF το τορντο και το r35.παμε να δούμε τι έγινε))))))
*******
Μια από τις βασικές ιδιότητες του 3* είναι ότι αν είναι σωστό και καλο 3αρι , κρατάει `περίπου ίδια` τη συγκέντρωση από 27 - 38 μ . Το gem4* εδώ φέρεται σαν 3αρι , κρατώντας τη συγκέντρωση , πάντα πιο ανοιχτή βέβαια , αλλά σταθερή μεταξύ 30 και 35 μ . Φαίνεται καλο 4αρι
Ενδιαφέρον θα είχε η συμπεριφορά του με τον nsi classic συγκεντρωτηρα , με ίδιες δοκιμές
 
Δεν θελει τιποτα πας σε ενα μαγαζι με βιολογικα προιοντα και το περνεις ετοιμο !!! Ο Νικος αλεθει κουακερ !!
Έχω αλεύρι εδώ και καιρό Πιτ. Και όντως ήταν από μαγαζί με βιολογικά και ήταν βιολογικό. Κάτω απο 2 ευρώ κόστιζε.
Αλλά δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα θέλει και κοσκίνισμα :rolleyes:
 
Δεν ξερω απο τι υλικο κατασκευαζεται το buffer αλλα θα ηθελα να δω δοκιμη με σκονη teflon.Με τις ιδιοτητες που εχει δηλαδη σκληροτητα και χαμηλο συντελεστη τριβης πιστευω θα βγαζει καλυτερα αποτελεσματα απο το αλευρι.Χωρις να σημαινει οτι δεν λεω μαλακιες απο ιδιογομωση δεν εχω ιδεα και ισως να ειναι και επικινδυνο στην τελικη.
Απο πολυπρεπιλενιο νομιζω οτι ειναι το μπαφερ !!!
 
Έχω αλεύρι εδώ και καιρό Πιτ. Και όντως ήταν από μαγαζί με βιολογικά και ήταν βιολογικό. Κάτω απο 2 ευρώ κόστιζε.
Αλλά δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα θέλει και κοσκίνισμα :rolleyes:
Ναι αυτο σου λεω οτι ο Νικος αλεθει μονος του νιφαδες γιαυτο το κοσκινιζει αυτο που λεμε δεν θελει !
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top