Κρατάει τα σκάγια, ειδικά τα κάτω, σφαιρικά.
Τίποτα επιπλέον δεν κάνει.
Βασιλη μου....κρατησες τα σκαγια σφαιρικα....Εβγαλες τουφεκια φιλε !!!
Κρατάει τα σκάγια, ειδικά τα κάτω, σφαιρικά.
Τίποτα επιπλέον δεν κάνει.
Λευτέρη δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω, είσαι πολύ μετρημένος σε αυτά που λες, όμως θα ήταν πιο πιστευτοί οι Ιταλοί αν αντί να έλεγαν "σταματήσαμε τις δοκιμές γιατί ήταν τόσο υψηλές οι πιέσεις που αποσυντόνισαν το μετρητή" έδειχναν απλά τη μέτρηση ή ένα βίντεο από τη μέτρηση και το αποτέλεσμα. Στις μετρήσεις και τις δοκιμές πρέπει να είμαστε ολιγόλογοι και ψυχροί.
Βέβαια γεγονός παραμένει ότι καμία μέτρηση πιέσεων σε φυσίγγι με αλεύρι δεν έχω δει και η λογική λέει ότι είναι πιθανόν να ανεβάζει τις πιέσεις.
Δε λέω ότι είναι λογικό να ανεβάζει πιέσεις Νίκο.Για ποιον λογο να ανεβαζει πιεσεις Θαλη μου??
Ότι δηλαδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα από τη στιγμή που άλλα μπάφερ αποδεδειγμένα το κάνουν.... η λογική λέει ότι είναι πιθανόν να ανεβάζει τις πιέσεις.
Μέχρι τα 30μ με το 4αρι είναι καλό, το saga σου πάει καλύτερα,και το rplus έβγαλε ωραία τουφεκιά με το lf briley.
Αυτο ειναι το πιο σιγουροΘα είναι ακριβό το teflon @giorgos80
Νίκο και 'γω το κοσκινίζω, αλλά έχω δει και έτοιμο αλεύρι βρώμης σσυσκευασμένο στο σουπερμάρκετ.Αυτο που με ''χαλαει'' στο αλευρι....δεν ειναι ουτε το κοψιμο ...ουτε η τοποθετηση στο φυσιγγιο !!
Ειναι το κοσκινισμα του....δεν ξερω γιατι την ''εχω δει'' ετσι....αλλα στο κοσκινισμα δεν εχω υπομονη..
Παραλογο...αλλα αληθινο Λαμπη μου !!!
Και το tordo στα 35 φαινεται καλοΜέχρι τα 30μ με το 4αρι είναι καλό, το saga σου πάει καλύτερα,και το rplus έβγαλε ωραία τουφεκιά με το lf briley.
Πολύ ανοικτό μου φαίνεται για τα δικά μου γούστα.Και το tordo στα 35 φαινεται καλο
Ω ρε φίλε άλλος χελας μας βρήκε.ημαρτον κυριεΠολύ ανοικτό μου φαίνεται για τα δικά μου γούστα.
σε έχει στοιχειώσει μου φαίνεται!Ω ρε φίλε άλλος χελας μας βρήκε.ημαρτον κυριε
Μη μασάς φίλε. Με αυτές τις κατανομές παίρνουμε πουλιά και άστους να λένε!Ω ρε φίλε άλλος χελας μας βρήκε.ημαρτον κυριε
Μια χαρα ειναι... Με μπερεττα θα ειναι πιο σφικτες οπότε οκ.Πολύ ανοικτό μου φαίνεται για τα δικά μου γούστα.
Γιατί Στέλιο; Έχουν καλύτερες κάνες τα beretta?Μια χαρα ειναι... Με μπερεττα θα ειναι πιο σφικτες οπότε οκ.
Καλημέρα παικτες και καλό σ/κ.ρεπουδακι σήμερα ωραίος ΒΑ το πρωί με συννεφιά και μ έτρωγε να δοκιμάσω το τζεμινι το 4αρι.οπλο φυσικά franchi affinity sporting φυσίγγια δοκιμής tordo πορτοκαλί 9 r35 plus 6 saga 32 σε 8 και 7.οι δοκιμές έγιναν στα 30 και 35 μέτρα.επισης έριξα και στα 40 με briley LF το τορντο και το r35.παμε να δούμε τι έγινε))))))
Μια από τις βασικές ιδιότητες του 3* είναι ότι αν είναι σωστό και καλο 3αρι , κρατάει `περίπου ίδια` τη συγκέντρωση από 27 - 38 μ . Το gem4* εδώ φέρεται σαν 3αρι , κρατώντας τη συγκέντρωση , πάντα πιο ανοιχτή βέβαια , αλλά σταθερή μεταξύ 30 και 35 μ . Φαίνεται καλο 4αρι
Ενδιαφέρον θα είχε η συμπεριφορά του με τον nsi classic συγκεντρωτηρα , με ίδιες δοκιμές
Δεν θελει τιποτα πας σε ενα μαγαζι με βιολογικα προιοντα και το περνεις ετοιμο !!! Ο Νικος αλεθει κουακερ !!Ααα, θέλει και κοσκίνισμα;;;!!!
Jamais!
Έχω αλεύρι εδώ και καιρό Πιτ. Και όντως ήταν από μαγαζί με βιολογικά και ήταν βιολογικό. Κάτω απο 2 ευρώ κόστιζε.Δεν θελει τιποτα πας σε ενα μαγαζι με βιολογικα προιοντα και το περνεις ετοιμο !!! Ο Νικος αλεθει κουακερ !!
Απο πολυπρεπιλενιο νομιζω οτι ειναι το μπαφερ !!!Δεν ξερω απο τι υλικο κατασκευαζεται το buffer αλλα θα ηθελα να δω δοκιμη με σκονη teflon.Με τις ιδιοτητες που εχει δηλαδη σκληροτητα και χαμηλο συντελεστη τριβης πιστευω θα βγαζει καλυτερα αποτελεσματα απο το αλευρι.Χωρις να σημαινει οτι δεν λεω μαλακιες απο ιδιογομωση δεν εχω ιδεα και ισως να ειναι και επικινδυνο στην τελικη.
Ναι αυτο σου λεω οτι ο Νικος αλεθει μονος του νιφαδες γιαυτο το κοσκινιζει αυτο που λεμε δεν θελει !Έχω αλεύρι εδώ και καιρό Πιτ. Και όντως ήταν από μαγαζί με βιολογικά και ήταν βιολογικό. Κάτω απο 2 ευρώ κόστιζε.
Αλλά δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα θέλει και κοσκίνισμα