Εύλογη η απορία σου!!!! Εγώ έφτιαξα το συγκεκριμένο σεταπ με LB6 ακοπό με το εξής σκεπτικό: να πάει καλά με τα 5* η τα 4* ούτως ώστε να χρησιμοποιώ στο κυνήγι ανάμεικτα μονοβολα και δράμια.........
Έλα όμως που οι δοκιμές (έριξα πολλά φαίνεται άλλωστε από τις ταινίες στα χαρτόνια) μου έδειξαν αλλά πράγματα και για να μην το κάνω ιστορία όλα τα δράμια 11/0 και 12/0 συμπεριλαμβανομένου του σεταπ με τον LB6 πήγαν καλύτερα με τσοκ 1* και τα μονοβολα πήγαν καλύτερα με τα 3* και όχι με κύλινδρο.........
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι στη άλλη κανη που είναι optima plus είχα διαφορετικά αποτελέσματα με καλύτερες αποτυπώσεις στα δράμια με 4 και 3* και στα μονοβολα κύλινδρος........
Αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρέπει πάντα να δοκιμάζουμε τα πυρομαχικά μας με το όπλο μας και δεύτερο ότι τελικά όλες οι κανες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο.......
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τα ακριβώς αντίστροφα αποτελέσματα από κάθε κανη.
Ξέχασα να αναφέρω ότι τα τσοκ είναι εργοστασιακά .....,...
Mobile στην κοντή 61 cm με αυλό 18,3 και optima plus στην 71 cm με αυλό 18,6.....
Εμμεσως πλην σαφως....μου λες να πιστεψω οτι το αποτελεσμα της συγκεντρωσης οφειλεται στην καννη σου !!!!
Δεν πιστευω στις καννες εγω....και σου λεω...οτι εαν βγαζεις αυτη την συγκεντρωση που εγραψες...
''Πάει πολύ καλά με όλα τα τσοκ,αλλά με το φουλ 1* δίνει ρέστα .........
Στα 41 μέτρα κύκλο κάτι λιγότερο από 30 cm ''
Δεν ειναι απο την καννη σου....Δεν δινουν τετοιες διαφορες οι καννες...Κατι αλλο ειναι...που μαλλον ουτε
εσυ ο ιδιος δεν το εχεις ανακαλυψει...
Να σου πω....οτι με το 8 βολο του Αγγελοπουλου εχεις πεσει εκατονταδες γουρουνια...σε ολη την Ελλαδα !!
Αλλα σε ''κοντινες'' αποστασεις !!! Μεχρι βιοτεχνες αντεγραψαν το σεταπ του...
Και εγω το αντεγραψα .....και το τροποποιησα...απο 2015 ή το 2016....αν δεν κανω λαθος...και εκανα αρκετες
δοκιμες....
Την συγκεντρωση που γραφεις....ποτε δεν καταφερα να την παρω...
Αυριο ομως...θα το ξανα στησω ...ετσι απο περιεργεια...και θα το ριξω και το φουλ της Μπερετα και με το
φουλ του ΒΟΙΤΟ.
Ολα αυτα...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης Βαγγελη...
Ισως να κανω καπου λαθος...και να εχεις δικιο...Οχι για τις καννες...σε αυτες δεν πιστευω...αλλα θα ψαξω
λιγο την συγκεντρωση !!!
Εχω και την ΦΑΜΠΑΡΜ την χραπα με 60 εκατοστα καννη...θα δοκιμασω και με αυτην..
Δωσε μου ΕΑΝ θελεις..τι υψος αμορτισερ βαζεις στο σεταπ σου και απο τι φελλο -μπιορ cal 20 - ΑΖ ???
Να δοκιμασω και το δικο σου...
ΥΓ. Ξανα λεω...
χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....Απλα ψαχνω την συγκεντρωση !!!