Κόψε τώρα τον δεξί δείκτη από το γάντι για να αισθάνεσαι σωστά την σκανδάλη.Ήρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά!!!Κόψε τώρα τον δεξί δείκτη από το γάντι για να αισθάνεσαι σωστά την σκανδάλη.
Μεγιές ...
Τέλης ις μπακ κουφάλες...Ήρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Σε ευχαριστώ φίλε μου......εχω χαθεί ξέρω χαχααχαΤέλης ις μπακ κουφάλες...
Καλοφόρετα φίλε!!!!
Καλοφόρετα!Ήρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Με γεια Τέλη!Ήρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Το πρόβλημα με αυτά τα γάντια (μιλάω λόγω εμπειρίας), θα το έχεις, όχι στην σκανδάλη, αλλά στο γέμισμα της καραμπίνας γιατί όπως σπρώχνεις το φυσίγγιο την ώρα που βγάζεις το δάχτυλο σκαλώνει στην γλώσσα, εγώ το έλυσα το πρόβλημα, μόλις κάνει πολύ κρύο παίρνω το Δίκαννο! ή το βγάζω, γεμίζω και το ξαναφοράω!.Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά!!!
Καλοφόρετα!
Σας ευχαριστώ παλικάρια!!!Με γεια Τέλη!
Επειδή τα εχω φορέσει και παλαιότερα ( των κολλητών μου) δεν είχα τέτοιο θέμα προσωπικά.....Το πρόβλημα με αυτά τα γάντια (μιλάω λόγω εμπειρίας), θα το έχεις, όχι στην σκανδάλη, αλλά στο γέμισμα της καραμπίνας γιατί όπως σπρώχνεις το φυσίγγιο την ώρα που βγάζεις το δάχτυλο σκαλώνει στην γλώσσα, εγώ το έλυσα το πρόβλημα, μόλις κάνει πολύ κρύο παίρνω το Δίκαννο! ή το βγάζω, γεμίζω και το ξαναφοράω!.
Με γεια σου ρε πολυ καλα αλλα ρε μλκ ενα ζευγαρι γαντια πηρες καθε μερα να σε δινουν συντεταγμενες θες αχαχαχαΉρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Ποτε τα πηρες ρε θυριο τιμη.??
Εχώ μήνες που τα πήρα ίσως παραπάνω από χρόνο.Πουεωτα πηρες εε θυριο τιμη.??
Αστο θα τα χω στη τσεπη αχαχαχαχχααχΕχώ μήνες που τα πήρα ίσως παραπάνω από χρόνο.
Δεν θυμάμαι ... κάνα 70άρι ;;;;
Από εξωτερικό ...
Θες να ψάξω ;
Άι ρε ,τι σόι φτουχομπινιες ίσι μιτα70 είναι τικμιριουΕχώ μήνες που τα πήρα ίσως παραπάνω από χρόνο.
Δεν θυμάμαι ... κάνα 70άρι ;;;;
Από εξωτερικό ...
Θες να ψάξω ;
Χωρίς γάντι Τόλη....είναι σαν να στον παίζει άλλος....ούτε αναπτήρα δεν μπορείς να πιάσεις... απαραίτηταΑστο θα τα χω στη τσεπη αχαχαχαχχααχ
Το παιζω απο την τσεπη ρε συ αχαχα και το χω κοψει το τσιγαροΧωρίς γάντι Τόλη....είναι σαν να στον παίζει άλλος....ούτε αναπτήρα δεν μπορείς να πιάσεις... απαραίτητα
Kαλοριζικα Τέλη! Πολύ καλή επιλογή! Πάντως για πάρα πολύ κρύο τα καλυτερα είναι τα SWEDTEAM ZERO DRY GLOVE που έχουν ακόμα μεγαλύτερη αδιαβροχοποίηση και thinsulate χωρίς να είναι πολύ πιο χοντρά.Ήρθαν τα γάντια αν και δεν με ενημέρωσε ούτε η dhl ούτε και η εταιρεία πέρα από ένα email έφυγε από εκεί......μεγιες μου λοιπόν!!!!
View attachment 41297
Eίναι σωστή η παρατηρηση, αλλά παρατηρείται κυρίως αν το γάντι είναι έστω και ελάχιστα μεγαλύτερο απο το χέρι οπότε αυτή η μικρή ακρούλα θα πιαστεί... Αν μας έρχεται εφαρμοστό (γάντι που λέμε) τότε αυτό το φαινόμενο εξαλείφεται...Το πρόβλημα με αυτά τα γάντια (μιλάω λόγω εμπειρίας), θα το έχεις, όχι στην σκανδάλη, αλλά στο γέμισμα της καραμπίνας γιατί όπως σπρώχνεις το φυσίγγιο την ώρα που βγάζεις το δάχτυλο σκαλώνει στην γλώσσα, εγώ το έλυσα το πρόβλημα, μόλις κάνει πολύ κρύο παίρνω το Δίκαννο! ή το βγάζω, γεμίζω και το ξαναφοράω!.
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μουΜε γεια σου ρε πολυ καλα αλλα ρε μλκ ενα ζευγαρι γαντια πηρες καθε μερα να σε δινουν συντεταγμενες θες αχαχαχα
Μου φαίνεται αρκετά πιο χοντρό και είναι και άσπρο χαχχαχαKαλοριζικα Τέλη! Πολύ καλή επιλογή! Πάντως για πάρα πολύ κρύο τα καλυτερα είναι τα SWEDTEAM ZERO DRY GLOVE που έχουν ακόμα μεγαλύτερη αδιαβροχοποίηση και thinsulate χωρίς να είναι πολύ πιο χοντρά.
Στον πρόσφατο χιονιά έκανα crash test και με τα δυο και το SWEDTEAM ZERO DRY GLOVE ήταν καλύτερο. Το μόνο που δεν έχουν είναι δέρμα σε δείκτη και αντίχειρα για το χειρισμό του smartphone.
View attachment 41313